2016 Şubat Anneleri

gece hiç uyanmiyor mu canım uyanır uyanmaz degistir emzir yatır ya da sen yatarken degistir emzir yatır hem gece de uyanmamis olur bi ihtimal
Uyaniyoda canim hemen emip uyuyo yani oyle uyanik kalmıyo degstrdm geri gece zor olurdu hemen emzrdm yarm saat emdi yine

Bnmki uyuyoda noluyo bi gram uyku yok bi saattr ordan oraya don uyuyamadm kesn uyurum uyanir

peheeeeyyyy ben parnah ucuyla tattırıyorum o kadar vermiyorum daha, ha bide keçi yoğurdunu tattırdım onu sevdi versem yerdi

bide gizli veriyorum kocam görmesin, sonra anası her haltı vermeye calısır engel olurum
kafama ekşir ama sende veriyorsun diye, öylede bi adam yani
(kv olacak hatun 2 aylıkken emziği toz şekere banıp bebeğe vermeye kalktı güvenemem ona)

Son düzenleme:
Hiimm.. Bende süt yok. Mama koysam. Ama mama nin tadı çok kötü

toz şeker mi
herşey bitti bi tozşeker mi kaldı vermek için hey Allah'ım..
meyveyi sevdi bende istediği kadar veriyorum hoşuna gidiyor
yanlız benim yedirebilmeyi öğrenmem lazım yarım bardak meyve yiyecek diye 2 kere üst değiştirdim önlük taktığım hhalde

Hiimm.. Bende süt yok. Mama koysam. Ama mama nin tadı çok kötü
bilmiyoruum canım dediğim gibi ben de deneyerek yaptım süt katmadan ver sen de pek bişey değişmez diye düşğnüyorum çünkü çok katmamıştım ben..
tam pirinç unu alıp muhallebiye geçmek niyetim var..sebzeleri de yavaştan yavaştan..bi daha yaparım çorbayı bir hafta sonra unutsun tadını

2 günde bir sadece parmağım ile bişler tattırıyorum
cıksss karpuzda midemiz bulandı öğğ yaptık
kirazı sevmedik ama öğğ yapmadık
sadece erik sevdik gibi

Benim oglumda aynını yapıodu ama bugun yedıgını görünce çok şaşırdım zamanla oluo sanırım. Bayram sonrası düzenli başlıcaö ek gıdaya. Senın bebiş kaç aylık. Bizimki beş aylık olacak insh

Cok sevindim senin adina cnm rahat bir nefes almissindir

Yok benacidan baska bisey hatrlamyrm en son bagryodm hissediyorum kestiginizi canim cok aciyo nolur bayiltin diyodum
Aynı ben :) ben çekiştirmeye başladıklarında baya acı hissettim dayanamadım baya bağırdım mecbur bayılttılar :) ama bebek çıkınca göstermek için ayılttılar sonra tekrar uyumuşum. Hayal meyal hatırlıyom. En komiği de whatsaptan yazanlar olmuş onlara komik komik cevaplar yazmışım kafa güzel tabi

Taşındım..toparladım sayılır..bundan böyle ince iş ama canımız cıktı..uzun aradan sonra annemde geldi kayınvaldem annem ben dün herkes bir taraftan yaparak bitti..bugün de keyif yaptık..çeşmeye gittik denize..
Benden cok fazla yazmamı beklemeyin malum daha ince iş var..annemler sabah gidiyorlar..ve yrn cocuklarla ben evde tek..tv yok internet yok(telefondan mobil veri var sadece) büyük kızı nasıl zapt edicem??

Herkese kolay gelsin heee bu arada olana ben doktor söylemeden meyve püresi başladım zaten kakası için kayısı armut suyu veriyordum barii dedik posasıyla yesin..çok sevdiğim ama benim oğlan..

Her kestkleri kati ayirdilar hissettim bebek çıkana kadar bayiltamayiz dediler nasl canim yanmsti

Her kestkleri kati ayirdilar hissettim bebek çıkana kadar bayiltamayiz dediler nasl canim yanmsti
Beni bayılttılar ama çok istiyordum hatta çıkarken göreyim diye. Ondan uyandırıp gösterdiler. Ben keserken anlamadım ama çekiştirince çok canım yandı dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…