Ayy kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız güldürdünüz beni:) çok yaşayın
Valla bizim işler kesat hele Ramazan geldi adamın hiç hali yok, sanki ben erkeğim o kadın, töbe töbe, o benden kaçıyo, manyak

haftasonunu bekle diyo, ne yani sadece haftada 1 kez mi pufff, ben onca prolaktine onca acıya ve kuruluğa rağmen dişiliğimden kudurukluğumdan vazgeçmiyorum

benim adamda sorun var sanki kendi doğum yaptı da emziriyo
Bu gidişle korunmaya gerek yok anam, tüühh ben yaşlı koca almışım

ben 27yim o 34, 34 kere kafasına vurasım var, özledim diyorum, hava çok sıcak, halsizim, ramazan bilmem ne... Bu adamı kilolarca kuruyemişle beslemesem belki de anne olamıcaktım, iyiki o zaman işe yaramış, anam arkasından amma konuştum, yazık oruçlu çalışıyo, ben de evde yiyip içip dedikodusunu yapıyorum
Canım biz de bu sabah aşımızı olduk da bi bacağı daha çok acıdı yandı çok aşırı ağladı zorla eve geldik emdi uyudu ateşi şu an 37.0 hemşire 37.5i geçerse 1 çk calpol ver dedi bi de çoraplarını çıkardım ince tayt ve kısakolluyla yatıyo şu an üstünü örtmedim ateşi çıkmasın diye, benim ilk çocuğum, sence hatam var mı? Neye dikkat ediyim? Bi de dr VEGAFERON diye kan damlası verdi, günde 9 damla emzirmeden 15 dk önce ver dedi sana da verdi mi, ekgıda için erken dedi
firkan
canım başını ağrıtıyorum ama... Kan damlasını neden vitamincianneden aldın, sağlık ocağının verdiği iyi değil mi, VEGAFERON verdi, aynı mıydı seninki de değiştirdin, vitamincianneden aldığının adı ve farkı ne, kaç tl, günde kaç damla?
Kan damlası kabızlık yapar dedi hemşire, günde 1 çk saf zeytinyağı ver dedi, öyle mi yapıyım? Zaten kızım kolikti, hala ciddi gaz sancıları oluyo, d vit de sordum, bizim maalesef hiçbir yaralı parmağa işemeyen UYUZ aile hekimi işleme alınmayacak reçeteyi bile yazmadı, çocuk druna gitcez ama taa bayramdan sonra, daha çok var, içim içimi yiyo kaç zamandır d vit vermiyorum, acaba gene monovit d3 versem mi, gerçi çok huzursuz oluyo, ufff cidden kafam karıştı, iherbden de ilaç geç geliyo diyosun, vitamincianne tek kutuya 75 tl dedi, pahalı dimi