• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Beni bayılttılar ama çok istiyordum hatta çıkarken göreyim diye. Ondan uyandırıp gösterdiler. Ben keserken anlamadım ama çekiştirince çok canım yandı dayanamadım.
Ben orayo hatrlamiyorm iste hayal meyal agladigini duydum sanki getirdiler yuzume dokundurdular ama tam hatrlamyrm

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:

Oyy kiyamam ben ona benimkide bugn emzirirken daliyoms tamtelefonum caldi konsnca korktuda nasil agladi dudagini buze buze
Arkadaşlar okuyunca fark ettim benimkide aşıdan gelince birkaç gün hep sıçradı geçen onunla konuşuyorduk birden telefon çaldı korktu ağladı sonrasında da birkaç gün sıçradı demek ondanmış kutucuğum benim meleklerimiz küçücükler arkadaşlar

Arkadaşlar okuyunca fark ettim benimkide aşıdan gelince birkaç gün hep sıçradı geçen onunla konuşuyorduk birden telefon çaldı korktu ağladı sonrasında da birkaç gün sıçradı demek ondanmış kutucuğum benim meleklerimiz küçücükler arkadaşlar
Evet canm herseyden etkileniyorlar

Bence kullanılabilir. Çünkü arasında çok fark yok.
Bende aynı markanın mayosu da var, mayo olduğunu bilmesem bez derdim:p hatta bezlerinden daha güzel :) çift bariyerli :KK66:

Ama mayosu daha uygun fiyatlı onu neden tercih etmiyorsun:/

Babyneo markasına baktım sadece. Orda da bezlerin desenleri mayodan daha güzeldi. Ama netten bakınca bedeni olur mu olmaz mı anlayamıyorum. Biraz toplu Toprak. Yıkanabilir bezleri ise 7-15 kg arası kullanılabiliyor. Beden sorunu yaşamam diye düşünmüştüm. Geçmişi biraz kurcaladım ama denk gelemedim. Senin önerdiğin marka hangisiydi?

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:
Cnm bn decavit hiç içmedim demir ilacını da 6. Ayım da içmeye başladım

Emmeyi hic srma memeye asik :KK70:
Aynen:halay:
benimkileri 4.5 ayliktan beri azar azar tutarak otuttruyorum. arada destekli oturtayim diyorum durmuyo sıpalar
Bizimkide canı istemeyince yorulunca atıyo kendini:eek:
büyük kızım 5.5 aylikken dönmüştü şu an 1sn oturmuyo yerinde. azıcık otursa diye gözünün içine bakıyoruz
O zaman ben sukredeyim suan bekleyim daha iyi:KK48:
Canım benim .. Beni yanlış anlama ama.. Bende isterim ki bebeğim beni emsin.. Gogsumden ayrılmasın.. Ama emmedigi gibi beni sutumde kesildi..
Yani.. Bir ben değilim emziremeyen.. Böyle dusunup kendimi rahatlatıyorum. Ama bana sorsalar içinde ukte kalan şey nedir diye.. Emzirmek derim.
Sende bugünlerin tadını çıkar.. Çok şükür bebeğin sağlıklı seni emiyor ve sütun var.
Ayrıca her bebek farklı.. Tabii ki biz anneler endişe ediyoruz , hep daha iyisi olsun istiyoruz ama inan kendimizi yıpratıyoruz.. Akışına bırak.. Rahat olmaya çalış. Bebeğin sağlıklı yeter bu her anneye.. Varsın bir ay geç dönsün sağına soluna baksın..
Sana bir not.. Bunları düşünen.benim evet bende çok.takiyordum kilosu zayıf.. 2 aya yakın sadece 5o gr aldı oğlum.. Hastanelerde yattık.. Haftada en az 3 gün hastanelerdeydik.. Çok.sukur daha iyiyiz..
Rabbim kotusunden sakinsin ..
Ama anladım ki ben sakin olunca yavrum da rahatladı.. O mutlu ben mutlu babamız Mutli :KK66:
Çok haklısın canım. Çok çok geçmiş olsun.bilmediğim bir şehirde eşimle tek başımıza halletmeye çalışıyoruz herseyi.o yüzden bazen böyle düşüncelerim oluyo malesef yorgunluk is güç aha da böyle oluyom:ruh:şükretmek gerek her zaman :KK52:
Valla veriyorum.. :KK70:
Cam rendede rendeleyip porselen kaşığıyla yediriyorum.. Hatta üc seferdir kabak ile pirinci başlayıp veriyorum..
O mutlu ben mutlu :)) biberondan daha iştahlı yiyor oğlum
Bende veriyorum yavaştan sularından azcık zaten ne olcak ki dr sormadım daha ama veriyorum yani:KK51:
ben yarın muz vereceğim..eriği kirazla karıştırıp verdim pek sevmedi ama yedi..sade kiraz verdiğimde yemişti severek..karpuz kiraz şeftali nektari verdim gayet güzel severek yedi..dün 1 şeftali bugün de 1 nektariyi yedi:kk77:
patates çorbası yaptım bi de bugün ondan da verdim öğürdü hiç sevmedi ahha:KK48:
Bi ara muz tattirdim döküntü oldu vücudunda.az ver dene önce canim
decavitı bende çok düzenli içmedim canım zaten bol kilo yaptı başka ise yaramıyor tabi bu benim fikrim:KK48: ama demir hapı çok önemli ihmal etme.içtikten sonra hemen ağzına zeytin falan at bulanmazsin :KK56:

Canım şöyleki kan tahlili yaptırdıysan ve vitaminin düşük çıkmışsa içmen lazım. Demir hapınıda mutlaka veriyorlar çünkü hamileliğin ileledikçe senin depoların azalıyor ve kansızlık olabiliyor. O demir hapı doğumdan sonra bile devam edebşlşyor kaçarı yok. Doğumdan sonra benin degerlerim düzelmişti kesti doktrum ama düzelmezse devam etmek gerekiyor bir süre..
Vitamin için herşeyi yesende vitaminin düşük çıkabiliyor canım.

Kartalda oturuyorum:KK43: caddedekine bakmıştım. Hoş başka nerde var onu da bilmiyorum :p ama yakın illerdeki arkadaşlara sordurdum bulamadılar :KK43:
Bayram üstü kesin tükenmiştir :KK43:
ataşehir brandium alışveriş merkezinde var. ben oradan almıştım. bi şansını dene istersen :)

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya kızım 5ay 13gunluk oldu Dr ek gıdaya başlama kilo alımı iyi dedi
Ama dün sağlık ocağındaki Dr meyve puresinden başla dedi sizler neler yapıyorsunuz önce neyden basladiniz
Korkuyorum bide boğazına fln kaçar diye :anne:

Bide evde sadece kiraz kalmış yağmur yağıyor bebisle cikamamda verebilirmiyim kiraz

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya kızım 5ay 13gunluk oldu Dr ek gıdaya başlama kilo alımı iyi dedi
Ama dün sağlık ocağındaki Dr meyve puresinden başla dedi sizler neler yapıyorsunuz önce neyden basladiniz
Korkuyorum bide boğazına fln kaçar diye :anne:[/QUOTE
Korkuyorum bide boğazına fln kaçar diye :anne:
Canım bn yoğurt ile başladım. Sonra muz ile yoğurdu iyice ezdim verdim.

Ayy kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız güldürdünüz beni:) çok yaşayın
Valla bizim işler kesat hele Ramazan geldi adamın hiç hali yok, sanki ben erkeğim o kadın, töbe töbe, o benden kaçıyo, manyak :KK70: haftasonunu bekle diyo, ne yani sadece haftada 1 kez mi pufff, ben onca prolaktine onca acıya ve kuruluğa rağmen dişiliğimden kudurukluğumdan vazgeçmiyorum :KK70: benim adamda sorun var sanki kendi doğum yaptı da emziriyo
Bu gidişle korunmaya gerek yok anam, tüühh ben yaşlı koca almışım:KK70: ben 27yim o 34, 34 kere kafasına vurasım var, özledim diyorum, hava çok sıcak, halsizim, ramazan bilmem ne... Bu adamı kilolarca kuruyemişle beslemesem belki de anne olamıcaktım, iyiki o zaman işe yaramış, anam arkasından amma konuştum, yazık oruçlu çalışıyo, ben de evde yiyip içip dedikodusunu yapıyorum :KK70:

Canım biz de bu sabah aşımızı olduk da bi bacağı daha çok acıdı yandı çok aşırı ağladı zorla eve geldik emdi uyudu ateşi şu an 37.0 hemşire 37.5i geçerse 1 çk calpol ver dedi bi de çoraplarını çıkardım ince tayt ve kısakolluyla yatıyo şu an üstünü örtmedim ateşi çıkmasın diye, benim ilk çocuğum, sence hatam var mı? Neye dikkat ediyim? Bi de dr VEGAFERON diye kan damlası verdi, günde 9 damla emzirmeden 15 dk önce ver dedi sana da verdi mi, ekgıda için erken dedi
firkan firkan canım başını ağrıtıyorum ama... Kan damlasını neden vitamincianneden aldın, sağlık ocağının verdiği iyi değil mi, VEGAFERON verdi, aynı mıydı seninki de değiştirdin, vitamincianneden aldığının adı ve farkı ne, kaç tl, günde kaç damla?
Kan damlası kabızlık yapar dedi hemşire, günde 1 çk saf zeytinyağı ver dedi, öyle mi yapıyım? Zaten kızım kolikti, hala ciddi gaz sancıları oluyo, d vit de sordum, bizim maalesef hiçbir yaralı parmağa işemeyen UYUZ aile hekimi işleme alınmayacak reçeteyi bile yazmadı, çocuk druna gitcez ama taa bayramdan sonra, daha çok var, içim içimi yiyo kaç zamandır d vit vermiyorum, acaba gene monovit d3 versem mi, gerçi çok huzursuz oluyo, ufff cidden kafam karıştı, iherbden de ilaç geç geliyo diyosun, vitamincianne tek kutuya 75 tl dedi, pahalı dimi
Canim 9 damla dediğine emin misin cok fazla , bize 4 dediler

Back
X