- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
Afra nerde oturuyorsun canım ? Kaç yaşındasın ben 25 yaşındayımBebeğimden daha bebek :)
Canm ben zaten mahvoluyorm ev işi yemek bebek bide eşimde çok çocuk gibidir oda çok ilgi bekliyo öyle olunca herşy sarpasarıyo
Gurbet ccidden çok zor bide benm yaşmda küçük hepsi biriknce bazen keşke bu dağın altına girmeseydm diyorum canm.. Sabır sabır nereye kadar
O neden oluyor ki acaba .. Korktum birazTam dalamadiysa ondan olur canim
Benım oglumda gezmeyi cok seviyor evin içşnde bende cok gezdiriyorum. Kızın bıraz daha büyüsün en büyük yardımcın olur annesi.bana 2.5 yaşındaki kızıma göre bebisleri oyalamak çok kolay geliyor bi kaç haftadır iyice hareketlendiler zaten yerde yuvarlanıp duruyorlar oyuncaklarını alıp inceliyorlar koltuk örtüsünü tutup inceliyorlar uyku vakti delirmeye başlıyorlar biraz gidiklama biraz atıp tutma biraz konuşma şarkı biraz balkon mutfak gezileri düzenliyoruz ama bizim ablamiz da var o gelip gittikçe ona bakıyorlar o da bayaa oyalıyor onları.
Hmm sen bana bize göre kalın giysurıosun canım . Ama biz urfadayız cok sıcak26 derece de gece gündüz sabit. Üzerine uzun kollu altına patikli alt birer kat giydiriyorum. Gece de üstüne tek kundak örtüyorum. Üşümüyor böylece vücudu sıcak hep.
Haha:)) hahaha.. Bende erken yürümüş ve konusmusum.. Birde beni bakkala bir göndermişler daha gelmemisim bakkaldan :)
Canim rem uykulari oluyoms bazi bebekler kendi kendini uyandrrip geri uykuya devam edebliyolarms bazilarida tek basina uykuya dalamayip uyaniyoms benm ki uyaniyo tam dalamayinca elleri hareket edince sicriyoO neden oluyor ki acaba .. Korktum biraz
Canım yenimi başladı? Hepmi vardı?Kızlar, Renas uykusunda çok ama çok sıçrıyor. Neden böyle oluyor. Dua da okuyorum ona uyurken..
Hahaniye napmssn
Canim rem uykulari oluyoms bazi bebekler kendi kendini uyandrrip geri uykuya devam edebliyolarms bazilarida tek basina uykuya dalamayip uyaniyoms benm ki uyaniyo tam dalamayinca elleri hareket edince sicriyo
Yeni oldu canım. 1o - 15 gundur oluyoCanım yenimi başladı? Hepmi vardı?
Bende erken uyutmayi basarabilirsem cok guzel olcakÇok sevmisim bakkalı :) abur cubur... Ağzım dolu çikolata şeker mis
Rem uyksuu iyi bir şeydi degilmi :)
Vala bizim oğlan tek dalamiyor uykuya ya kucagimda dolaşıyoruz ya sallıyorum ayağımda.. Su uyku eğitimine eve gidince bende bir başlamak istiyorum
Canım ben 9 da yatırmak istiyorum.. Hatta yanlış hatırlamıyorsamBende erken uyutmayi basarabilirsem cok guzel olcak
Son zamanlarda gündüz birşeydende korkmuş olabilir canım.Yeni oldu canım. 1o - 15 gundur oluyo
Uyumak istemeyince hic bsy fayda etmiyo malesef ben genelde 6dan sonra yatirmiyorm hic gecen gun 9dan 11e kadar emzr yatrdm emzrdm yatrdm en son pes ettim artikCanım ben 9 da yatırmak istiyorum.. Hatta yanlış hatırlamıyorsamfirkan , arkadaşımız böyle yapiyordu 5 ile 7 arası uyutup akşam 7 den 9 a kadar uyutmuyordu 9 dada uykusu gelip uyuyordu.. Bende öyle yapmaya başladım. Su an iyi gidiyoruz. Ama uyutamadim veya uykusu kaçtıysa gece 11 -12 den önce uyumuyor ..
Uyutmadan pijama larını giydiriyorum bezini değiştiriyorum. Müziğini açıyorum sessiz hareket etmeye çalışıyorum ki uyku vakti geldiğini anlasin
Oyy kiyamam ben ona benimkide bugn emzirirken daliyoms tamtelefonum caldi konsnca korktuda nasil agladi dudagini buze buzeSon zamanlarda gündüz birşeydende korkmuş olabilir canım.
Benim büyük oğlanı bebeyken mr çektirmek için koca birgün uğraşmıştık. Sonunda çektirdik. Ama oğlum neredeyse 1 hafta uykuda sıçradı ağladı. Hep yanımda koynumda yatırdım. Sonra düzeliyor tabi.. şimdi küçük oğlumda aşıdan gelince 1.2 gün dalamıyor sıçrıyor. Sonra düzeliyor.
Ben öyle sıçradığında ellerini tutuyorum yanagımı yanagına dayıyorum.
Biraz duruyorum dalınca bırakıyorum.
Minicik yürekleri var neden korkacaklar ürkecekler anlamıyor insan.
Bu sabah eşim çekmeceyi kapadı çok çok az bir tık sesi çıktı. Anam nasıl bir aglamak sanırsın biri bagırdıda korkuttu
Evet bendim canım gündüzler çok uzun ya birde Ramazan..bazen iftar öncesi uyutuyorum. Bazende iftardan hemn sonra.. bazen misafirlikteyken 11 de uyuyor.Canım ben 9 da yatırmak istiyorum.. Hatta yanlış hatırlamıyorsamfirkan , arkadaşımız böyle yapiyordu 5 ile 7 arası uyutup akşam 7 den 9 a kadar uyutmuyordu 9 dada uykusu gelip uyuyordu.. Bende öyle yapmaya başladım. Su an iyi gidiyoruz. Ama uyutamadim veya uykusu kaçtıysa gece 11 -12 den önce uyumuyor ..
Uyutmadan pijama larını giydiriyorum bezini değiştiriyorum. Müziğini açıyorum sessiz hareket etmeye çalışıyorum ki uyku vakti geldiğini anlasin
Son zamanlarda gündüz birşeydende korkmuş olabilir canım.
Benim büyük oğlanı bebeyken mr çektirmek için koca birgün uğraşmıştık. Sonunda çektirdik. Ama oğlum neredeyse 1 hafta uykuda sıçradı ağladı. Hep yanımda koynumda yatırdım. Sonra düzeliyor tabi.. şimdi küçük oğlumda aşıdan gelince 1.2 gün dalamıyor sıçrıyor. Sonra düzeliyor.
Ben öyle sıçradığında ellerini tutuyorum yanagımı yanagına dayıyorum.
Biraz duruyorum dalınca bırakıyorum.
Minicik yürekleri var neden korkacaklar ürkecekler anlamıyor insan.
Bu sabah eşim çekmeceyi kapadı çok çok az bir tık sesi çıktı. Anam nasıl bir aglamak sanırsın biri bagırdıda korkuttu
Evet bendim canım gündüzler çok uzun ya birde Ramazan..bazen iftar öncesi uyutuyorum. Bazende iftardan hemn sonra.. bazen misafirlikteyken 11 de uyuyor.
bugün dayanamadı mesela çok mızıldadı 7.30 da uyudu. Ben uyanır diye beklerken o gece uykusuna dalmış
Alıştığı için kaçta yatarsa yatsın uyuyor maşallah. Gece uyanmıyor. Arada kıpırdanıyor herhalde susuyor bende emziriyorum. Uyumaya devam ediyor. Sabah 6 oldumu otomatik gibi o gözler açılıyor ya 5 dk bile fazla uyumuyor.
Akşam 8.9 dada yatsa 11 dede yatsa sabah 6da kalkıyor
Önemli olan alıştırmak yani. Evet bazen şaşacak hiç uyumayacak falan ama her zaman sabır ve azimle uğraşırsak o saatte uykuya geçirmeyi başarırız.
Yavrucuklar miniciklerOyy kiyamam ben ona benimkide bugn emzirirken daliyoms tamtelefonum caldi konsnca korktuda nasil agladi dudagini buze buze
Degiştirsen uyanırmı. Hızlıca degiştirip hemen emzirsen devam eder belki.. bende duramam degiştirim o kaka kuruyor yapışıyor sonrsKizlar oglus uyudu ama kaka yapms simdi uyandrip degstryim mi uyusun mu oyle napsam ki az bsy yapms ama bide sabaha kadar uyursa pisik olur
Geçer canım merak etmeYa aslında biz hastanede yatarken çok oluyordu hani damaryoluydu ateş olcmesi diğer çocukların ağlaması.. Hep sıçrıyor ve uyaniyordu ağlayarak. Eve geçtik biraz zaman sonra geçti. Şimdi Balıkesir e geldim tekrar başladı. Doğru diyorsun. Burada yigeni var eşimin o sesli oyun oynuyor ve ağlıyor. Bundan olabilir. Ayy ne kadar günah ya.. Olurum ben buna vallahi... Sanırım bu zamana kadar yaptığım en güzel şey bu oğlan
Bende tutuyorum ellerini o an.. Geçer inşallah. Kalıcı olmaz
Canım sessizce değiştirmeye çalış.. Pişik olur yoksaKizlar oglus uyudu ama kaka yapms simdi uyandrip degstryim mi uyusun mu oyle napsam ki az bsy yapms ama bide sabaha kadar uyursa pisik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?