2016 Şubat Anneleri

Bakıcı ariyoruz okulcak :)) umarım hayırlı birini buluruz.

Canım siz klımayı kaç derecede çalıştırıyprsunuz ve üzerine ne giydırıosun
26 derece de gece gündüz sabit. Üzerine uzun kollu altına patikli alt birer kat giydiriyorum. Gece de üstüne tek kundak örtüyorum. Üşümüyor böylece vücudu sıcak hep.

4 ay 24 günlük. Söylediklerinin hepsini yapıyor.

Nasilsiniz guzeller? Bebisler iyidir insallah
Merak ediyorum ek gidalara gecen varmi kizim 5ayini dildurdu cok sukur 6aya gectik ne vermem gerek artik merak ediyorum

1 ve 2.yi her zaman yapiyorlar 3.yü sese yöneldiklerinden yaptiklarini düşünüyorum her zaman bakmıyorlar benimkiler 5ayı bitirdi 20ocak dogumlu

bana 2.5 yaşındaki kızıma göre bebisleri oyalamak çok kolay geliyor bi kaç haftadır iyice hareketlendiler zaten yerde yuvarlanıp duruyorlar oyuncaklarını alıp inceliyorlar koltuk örtüsünü tutup inceliyorlar uyku vakti delirmeye başlıyorlar biraz gidiklama biraz atıp tutma biraz konuşma şarkı biraz balkon mutfak gezileri düzenliyoruz ama bizim ablamiz da var o gelip gittikçe ona bakıyorlar o da bayaa oyalıyor onları.

Ay ne tqtli masallah onanasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim
büyük kızım 5.5 aylikken dönmüştü şu an 1sn oturmuyo yerinde. azıcık otursa diye gözünün içine bakıyoruz

2.5 hafta büyük diyorsun zaten bizim bebeler kaç haftalik 2.5 hafta onlar için çok büyük bi zaman. benim ikizlerimden biri 4aylikken dönmeye başladı digeri 5aylikken.

Yapıyor hepsini canım ama sen kıyaslama yapma bazı bebekler geç öğrenir bazıları erken öğrenir. Dediklerini yapıyor ama hala yüzüstü tam dönmeyi beceremedi benimki. ..
Bu onların zeki yada normal akıllı olduğunu göstermez
Bebekde problem olsa hiçbirşeye bakmaz hiçbir sese tepki vermez elinde hiiçbirşey tutamaz. Merak etme acelemiz yok herşeyi yavaş yavaş öğrensinler.
Canım bizde gece gündüz klıma calıştıryoruz genellikle 25 te çalışıyor. Gündüzleri artık pwk emmiyor oglum bende gecelerı daha cok emzirmeye çalışıyorum.
Canım 25 bebek için çok soğuk degilmi? Doktor 26.27 diyor. Zaten bende 25 de üşüyorum. Bana soğuk geliyor.

Kızlar ben arada bit pazarı ve çocuk bölümünde eşya satıyorum veya alıyorum ihtiyacınız olursa arada bakın. Actifry fritoz avent pompa gibi bişiler gönderdim arkadaşlara. Ara ara ilan yayınlıyorum yakında Bebek ürünleri de ilanlayacağım. Malum iki Bebek bakıcı artı kira ve diğerleri olunca mecbur kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…