• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Uyumak istemeyince hic bsy fayda etmiyo malesef ben genelde 6dan sonra yatirmiyorm hic gecen gun 9dan 11e kadar emzr yatrdm emzrdm yatrdm en son pes ettim artik
Her bebk farklı işte.. Duş aldirdiginda peki.. Suyu biraz sıcak yapsan.. Mayissa iyice. Gerçi denemissindir. Ben sadece yazayım dedim.
Tüm uykularimiz onların olsun. Onlar msiil mışıl uyusunlar

Yavrucuklar minicikler :KK51:

Degiştirsen uyanırmı. Hızlıca degiştirip hemen emzirsen devam eder belki.. bende duramam degiştirim o kaka kuruyor yapışıyor sonrs :KK43:

Geçer canım merak etme :KK66:
Altini acar acmaz uyaniyo yaa neyse bi deneyim bari
Canım sessizce değiştirmeye çalış.. Pişik olur yoksa :KK43:hava sıcak zaten. Yatırma oyle
Degistrcem artk napiyim geri emzrip uyutcam artik

Unutmamisiiimmm :))) ne dua ediyorum sana var ya bir bilsen.. @bskn ada aynı şekilde :) gerçi burada kj herkesi seviyorum.. Hepsi birbirinden güzel insanlar..
Güzel evlatlar yetistirecekler.. Renas da öyle 6 buçuk 7 de uyanıyor. Olsun uyusun da uykusu bölünmeden.. Ama biraz oyalansa tek başına daha mutlu olacam:) gece uykusu da yok bende.. Mama yi saatli veriyorum. Gece beslenmesi daha iyi ya. Atlamak istemiyorum.
İnş canım buradaki annelerin hepsi çok bilinçli bende çok faydalanıyorum buradan :KK15:
Sen atlama canım ver gece mamasını :KK66: yesin yavrucuk afiyet şifa olsun. Bol bol kg olsun :KK51:

İnş canım buradaki annelerin hepsi çok bilinçli bende çok faydalanıyorum buradan :KK15:
Sen atlama canım ver gece mamasını :KK66: yesin yavrucuk afiyet şifa olsun. Bol bol kg olsun :KK51:

İnşallah canım. Başka bir mamaya geçtik bu arada.. İnşallah iyi gelir yavruma.. :dua:

Kızlar, Renas uykusunda çok ama çok sıçrıyor. Neden böyle oluyor. Dua da okuyorum ona uyurken..
Canım benım oglumda geçen gün öyle oldu. Bazen oluyor böyle. O zamanlar hiç yanından kalkmıyorum elini tutuyorum başımi başına dayıyorum yatıyorum onunla. Sonra geçiyor. Sende deneyebilirsin

Back
X