• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Yapiyorum ama çok nazik bi şekilde elini hafif hafif dokunduruyo.azcık yukari çekiyorum kaldirmiyo kolunu.ben çekip koparsin falan istiyorum sanirim:KK48:
Can'ım bizimki de aynı senin gibi 8 şubat doğumluyuz gelişim farklı oluyor bir ara ben de takmıştım çok kafaya artık takmıyorum

Yapıyor hepsini canım ama sen kıyaslama yapma bazı bebekler geç öğrenir bazıları erken öğrenir. Dediklerini yapıyor ama hala yüzüstü tam dönmeyi beceremedi benimki. ..
Bu onların zeki yada normal akıllı olduğunu göstermez :KK66:
Bebekde problem olsa hiçbirşeye bakmaz hiçbir sese tepki vermez elinde hiiçbirşey tutamaz. Merak etme acelemiz yok herşeyi yavaş yavaş öğrensinler.

Canım 25 bebek için çok soğuk degilmi? Doktor 26.27 diyor. Zaten bende 25 de üşüyorum. Bana soğuk geliyor.
Benimki sadece dinliyor gülüyor kalkmaya çalışıyo bir de oyuncaklarını eline verirsem tutuyo.ya da havada tutarsa nazikçe dokunuyo bu kadar:halay:

Nasilsiniz guzeller? Bebisler iyidir insallah
Merak ediyorum ek gidalara gecen varmi kizim 5ayini dildurdu cok sukur 6aya gectik ne vermem gerek artik merak ediyorum
Can'ım biz daha geçmedik doktor süt yettiği sürece altı ayı doldurmasını bekleyeceğiz eğer yetmezse ilk sebze püresi ile başlayacağız ben kabak dedim doktor olur kabak havuç patates olur dedi. Sonra yoğurt sonra pirinç unlu irmikli sütlü mamalar en son meyveler dedi

Ya bu çoklu alıntı nasıl oluyor sanırım beceremedim:63:

Bak alt kısımda çoklu alıntı var alintilayacaksan tıkla en son msj yazdığım yerde alıntıları ekle çıkıyor ona tıkla alıntıların altlarına yorumlarını yaz umarım.açıklayıcı oldu.

Ayrıca bireysel farklılıklar her daim olacaktır. Geçen ikizi olan bir arkadaşım bir bebeğinin ilk zamanlar çok sessiz sakin olduğunu hiçbir şey yapmadığını ama şimdi tam bir cadı olduğunu söyledi. :))

Bak alt kısımda çoklu alıntı var alintilayacaksan tıkla en son msj yazdığım yerde alıntıları ekle çıkıyor ona tıkla alıntıların altlarına yorumlarını yaz umarım.açıklayıcı oldu.

Ayrıca bireysel farklılıklar her daim olacaktır. Geçen ikizi olan bir arkadaşım bir bebeğinin ilk zamanlar çok sessiz sakin olduğunu hiçbir şey yapmadığını ama şimdi tam bir cadı olduğunu söyledi. :))
Gayet açıklayıcı oldu teşekkürler :KK5:

Amaan cocuk gibiler bazen cokta takilma kuzum :KK66:
Bebeğimden daha bebek :)
Ben oruç tutmadığım halde pert oluyorum aslında güçsüz biri de değilim Can'ım ama bu dogum beni çok yordu ev işlerine gelince eskidende pratik değildim ama şimdi hepten birbirine girdi birde baktım Bebek'ten diğer psikolojik sorunlarım derken eşimi bir eşten çok sürekli bana yardım etmesini bir işin ucundan tutmasını beklediğim o da yapmayınca içten içe sinirlenip eskisi ona eskisi gibi davranmadığını bir insan olup çıkmışım ki benim eşim çok ilgi bekleyen biri de değildir o bile bu durumdan olumsuz etkilendiyse başkalarını düşünemiyorum aileyi toparlayan kadındır eşinle onu kırmadan anlayacağı bir şekilde konuş
Canm ben zaten mahvoluyorm ev işi yemek bebek bide eşimde çok çocuk gibidir oda çok ilgi bekliyo öyle olunca herşy sarpasarıyo :(
Canım bende senın gibiyim gurbettwyım yakın bı komşum bıle yok.

Afra canım seni o kadar iyi anlıyorum kı bendr gurbetteyım eşimizden başka ıkı dakka çocugumuzu verecegimiz bır kucak yok. Hiç soluklanamıyoruz degıl mi ? Ev yemek üstüne yalnızlık.. insh hepsi gececek birazcık daha sabır
Gurbet ccidden çok zor bide benm yaşmda küçük hepsi biriknce bazen keşke bu dağın altına girmeseydm diyorum canm.. Sabır sabır nereye kadar

Canim her bebek farklidir bunu unutma belki seninki buyuyunce aklli olcak onunki simarik bilemeyiz ki bazi bebekler nasil erken yuruyip erken konuşabiliyosa buda oyle bide anne babanin bebekligiylede alakali benm herseyim erken olms mesela 3 aylikken dis çıkarmisim 10 aylikken yurumsm
3 aylıkken dış mi çıkarmissin.. Oyyy kiyamam ben sana :(

Kızlar, Renas uykusunda çok ama çok sıçrıyor. Neden böyle oluyor. Dua da okuyorum ona uyurken..

Yaa varya bir de çekip çekip sündürüp bırakmayı öğrendi.yara oldu uçları kalbime vuruyo agrisi yaaa.beyefendi oyun oynuyo:sinirli:

Canım benim .. Beni yanlış anlama ama.. Bende isterim ki bebeğim beni emsin.. Gogsumden ayrılmasın.. Ama emmedigi gibi beni sutumde kesildi..
Yani.. Bir ben değilim emziremeyen.. Böyle dusunup kendimi rahatlatıyorum. Ama bana sorsalar içinde ukte kalan şey nedir diye.. Emzirmek derim.
Sende bugünlerin tadını çıkar.. Çok şükür bebeğin sağlıklı seni emiyor ve sütun var.
Ayrıca her bebek farklı.. Tabii ki biz anneler endişe ediyoruz , hep daha iyisi olsun istiyoruz ama inan kendimizi yıpratıyoruz.. Akışına bırak.. Rahat olmaya çalış. Bebeğin sağlıklı yeter bu her anneye.. Varsın bir ay geç dönsün sağına soluna baksın..
Sana bir not.. Bunları düşünen.benim evet bende çok.takiyordum kilosu zayıf.. 2 aya yakın sadece 5o gr aldı oğlum.. Hastanelerde yattık.. Haftada en az 3 gün hastanelerdeydik.. Çok.sukur daha iyiyiz..
Rabbim kotusunden sakinsin ..
Ama anladım ki ben sakin olunca yavrum da rahatladı.. O mutlu ben mutlu babamız Mutli ;)

Back
X