Sen göster oyuncaklarını tutturmaya çalış yanı bi çok şeyide bizden ögrenıyorlar. Mesela babası bu ara yuzune birşey koydugunda çekip almayı ögretıyordu
Yere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmış
Sen göster oyuncaklarını tutturmaya çalış yanı bi çok şeyide bizden ögrenıyorlar. Mesela babası bu ara yuzune birşey koydugunda çekip almayı ögretıyordu
7den sonrasi fazla diye biliyorm bide her sefernde fazla mi yapiyo mesela ben altini degstryrm sonra bi daha yapiyo bi bakyrm azcicik onu saymiyorm mesela
Canım oglum ıkı aylıktı annemlere gitmiştik annemib komşusu aldı benim oglanı evirdi çevirdi döndedi hep yana bi saga bi sola. Robot gibi taşıma tutma cocugu dedı bende ondam sonra onun gibi oyun oynar gibi saga sola çeviriyordum sonra bi baktım alışmış kendi dönüyor:))) yanı bi yerini acıtmadan kendın saga sola dönderebilirsin. Dıkkat et ama kolu falan katlanmasın.
Sicaklardan midesini bozuyor acaba, her bebegin yapisi degisiyor tabi.. sen belki cok iyi besledigin icin daha cok kaka yapiyor olabilir, kilosu filan iyiydi hatirladigim kadariyla
7den sonrasi fazla diye biliyorm bide her sefernde fazla mi yapiyo mesela ben altini degstryrm sonra bi daha yapiyo bi bakyrm azcicik onu saymiyorm mesela
Yere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmış
Ay ne tqtli masallah onanasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim
Sicaklardan midesini bozuyor acaba, her bebegin yapisi degisiyor tabi.. sen belki cok iyi besledigin icin daha cok kaka yapiyor olabilir, kilosu filan iyiydi hatirladigim kadariyla
Ay ne tqtli masallah onanasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim
Her bebek farklidir canim endiselenme ama destek ol yapmasi için benimki dobmek için cok ugrasyodu ağlıyordu ama ellemiyodm ogrensn diye yada biraz destkliyodm sirtindan
Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zatenoyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk