2016 Şubat Anneleri

bazı çocuklar yürümeden önce tırmanmaya başlıyor dikkat etmek lazım. benim kardeşim daha yeni emeklerken kaşla göz arası merdivenleri tırmanmış. e tabi mutfak çekmecerini de unutmamak lazım
Valla buda boyle yapabilir, minderlerin ustune cikiyor iniyor cunku

Canım oruç aile hayatını bu kadar etkiliyorsa tutma bence sonuçta eşine karşı olan görevlerinde de sevap günah ilişkisi var küçücük bakmak hiç kolay değilmiş büyük ihtimalle seninde benim gibi ilk çocuğun senin durumunu birkaç hafta önce ben yaşadım evde ciddi bir görev dağılımı yaptık haftada birde yardımcı alıyorum çocuğuma ve eşime daha fazla vakit ayırıyorum ve daha mutluyuz çünkü biz senin yaşadığın durumdan ayrılığın eşigine gelmiştik birde her erkek istekleri olmayınca afradif ve saldırgan olur bence

Aynen canm inan kızımla uğraşırken sadece yoruluyorum ama onla uğraşmak pskolojimi bitiriyo..
Anlatıyorum canm ama anlamıyor ki ramazan gelene kadar çok ilgilenirdm onla ama artk açlık bitiriyo halim kalmıyo. Tutturdu sevmiyosn da sevmiyosun bin kere anlattım ama yok anlamıyor.
Canm aslında kızımla okadar iyi anlaşırlarki çocuk gibi oynar onla istiyoki bende onla çocukmuş gibi ilgileniiyim ama buaralar kafayı takmış durumda :/

Evet canm ilk çocuğum yani zaten bebekle zor ilgileniyorm gurbettm kimsem yok ev bebek yemek anca oluyo yani ramazan bitmesine de çok az kaldı artk bilmiyorm neolacak canm

Evet canm ilk çocuğum yani zaten bebekle zor ilgileniyorm gurbettm kimsem yok ev bebek yemek anca oluyo yani ramazan bitmesine de çok az kaldı artk bilmiyorm neolacak canm
Ben oruç tutmadığım halde pert oluyorum aslında güçsüz biri de değilim Can'ım ama bu dogum beni çok yordu ev işlerine gelince eskidende pratik değildim ama şimdi hepten birbirine girdi birde baktım Bebek'ten diğer psikolojik sorunlarım derken eşimi bir eşten çok sürekli bana yardım etmesini bir işin ucundan tutmasını beklediğim o da yapmayınca içten içe sinirlenip eskisi ona eskisi gibi davranmadığını bir insan olup çıkmışım ki benim eşim çok ilgi bekleyen biri de değildir o bile bu durumdan olumsuz etkilendiyse başkalarını düşünemiyorum aileyi toparlayan kadındır eşinle onu kırmadan anlayacağı bir şekilde konuş

aldım canım 6 aylık benim aldıklarım. hatta gitarlı olanlarda vardı onlarıda aldım :)
sen nerde oturuyorsun, bulursam alayım sana :))

Ahh canım erken diyosun ya ben 40ımız çıktı 3 gün sonra regl oldum aylardır düzenli oluyorum bide eskisinden yoğun geçiyor
canım bebeğe kim bakıyor ayarlamayı nasıl yaptın. En son girdiğimde çözüm arıyodun sanırım

Kızlar size bir kaç sorum olcak cevaplarsaniz çok sevinirim. 1. Bebisleriniz havada tuttuğunuz oyuncakları yakalamaya çalışıyor mu 2. Sesin olduğu tarafa yöneliyor mu 3.ismiyle seslendiginizde bakıyor mu. Bir de bebeginiz tam olarak ne kadarlik belirtebilirseniz güzel olur

Canim biz 5 ayligiz elimde bisey gördüğü zaman uzatyo elini hersye bilerek saga sola gotyrm uzaniyo ses duyduğu zaman hemen gozler kocaman aciliyo nerden geldigini buluyo ismiyle hitap edincede bazen bakiyo bazem bakmiyo

5 ayligiz ama bu dediklerini 2. aydan itibaren yapabiliyoruz.

3. Evet canım bugün 5 bitti. Senin ki kaç aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…