2016 Şubat Anneleri

Ay ne tqtli masallah onanasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim
Canım bn su şişesine bozuk para koydum. Onu sallıyorum. Almak istiyor elimden. Bizimde ilk oyun halısına koyduğum da öyle yapıyordu ağlıyordu. İlgisini çekecek şeyler denedim sürekli sende ilgisini çekecek birşey ler bulabilirsin

Her bebek farklidir canim endiselenme ama destek ol yapmasi için benimki dobmek için cok ugrasyodu ağlıyordu ama ellemiyodm ogrensn diye yada biraz destkliyodm sirtindan
Ne bileyim yaa böyle görünce üzülüyorum.bi de dün komsuya çıktım bebegi 2.5 hafta büyük bizden koymuş yere görseniz nasıl güzel oynuyo nasıl akıllı aglamiyo.kendi kendini oynatiyo ismine bakıyor falan.sanırım onu da görünce iyice taktım üzüldüm.bizimki birkaç gündür hiç durmuyordu gündüz uykuları sıfıra indi.bugün biraz uyumaya başladı. Yorgunluktan sinirlerim bozuldu artik

Çıngıragi var tek ilgisini çeken de o sanirim

Canim her bebek farklidir bunu unutma belki seninki buyuyunce aklli olcak onunki simarik bilemeyiz ki bazi bebekler nasil erken yuruyip erken konuşabiliyosa buda oyle bide anne babanin bebekligiylede alakali benm herseyim erken olms mesela 3 aylikken dis çıkarmisim 10 aylikken yurumsm

Canim erken yada gec pek farkeden birsey yok, suan benim oglan basima bela oldu mesela.. yani 2 ay sonra bunlari yapsa bir eksigimi olucakti? yoo.. mesela kuzenimin kizi kaslari gec olgunlastigi icin cok gec hareket etmisti, bacaklarina filan basmasi bayagi zaman almisti.. suan kiz firlamanin onde gideni zehir gibi yurt disinda en yuksek seviye liseye gidiyor.. Biz bir heves anlatiyoruz tabi ama kiyaslama yapmak coook yanlis. Bende kiloya takmistim simdi onemsemiyorum.. her bebek farkli, boyle olmasida gerekiyor

Haklisin kıyas yapmamak lazım ama ne bileyim pimpirikliyim ben yaa.

Yorgunluktan ölüyorum delirtti beni hiç durmadı bu hafta yaaa hiç ondan bu düşüncelere girdim birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…