• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...
Afra canım seni o kadar iyi anlıyorum kı bendr gurbetteyım eşimizden başka ıkı dakka çocugumuzu verecegimiz bır kucak yok. Hiç soluklanamıyoruz degıl mi ? Ev yemek üstüne yalnızlık.. insh hepsi gececek birazcık daha sabır

Canim biz 5 ayligiz elimde bisey gördüğü zaman uzatyo elini hersye bilerek saga sola gotyrm uzaniyo ses duyduğu zaman hemen gozler kocaman aciliyo nerden geldigini buluyo ismiyle hitap edincede bazen bakiyo bazem bakmiyo
Sağol canım. Bizimki ismine bakmıyo.oyuncağa çok nadir uzanıyor seslere de bazen bakıyo:110:bi sıkıntı yoktur inşallah

Aynen canm inan kızımla uğraşırken sadece yoruluyorum ama onla uğraşmak pskolojimi bitiriyo..

Anlatıyorum canm ama anlamıyor ki ramazan gelene kadar çok ilgilenirdm onla ama artk açlık bitiriyo halim kalmıyo. Tutturdu sevmiyosn da sevmiyosun bin kere anlattım ama yok anlamıyor.

Canm aslında kızımla okadar iyi anlaşırlarki çocuk gibi oynar onla istiyoki bende onla çocukmuş gibi ilgileniiyim ama buaralar kafayı takmış durumda :/
Amaan cocuk gibiler bazen cokta takilma kuzum ;)

Kızlar size bir kaç sorum olcak cevaplarsaniz çok sevinirim. 1. Bebisleriniz havada tuttuğunuz oyuncakları yakalamaya çalışıyor mu 2. Sesin olduğu tarafa yöneliyor mu 3.ismiyle seslendiginizde bakıyor mu. Bir de bebeginiz tam olarak ne kadarlik belirtebilirseniz güzel oluro_O
Benimki beş temmuzda beş aylık olacak ismini daha bilmio ama diger dediklerini yapıyor. Iyun minderindeko oyuncaklara asılıo koparıo hatta. Seslere yönelio.ismini söylediğimizde bakıo ama kendı ismi diye degil.

Benimki beş temmuzda beş aylık olacak ismini daha bilmio ama diger dediklerini yapıyor. Iyun minderindeko oyuncaklara asılıo koparıo hatta. Seslere yönelio.ismini söylediğimizde bakıo ama kendı ismi diye degil.
Sağol canım bizimki çok mu tembel acaba yaaa umarım tembelligindendir.oyun halısına koyuyorum sadece bakiyooo

Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zaten:KK45:oyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk
Sağol canım bizimki çok mu tembel acaba yaaa umarım tembelligindendir.oyun halısına koyuyorum sadece bakiyooo
Hmm ne kadarlık canım ?

Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zaten:KK45:oyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk

Hmm ne kadarlık canım ?
4 ay 3 gün

Back
X