- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
Afra canım seni o kadar iyi anlıyorum kı bendr gurbetteyım eşimizden başka ıkı dakka çocugumuzu verecegimiz bır kucak yok. Hiç soluklanamıyoruz degıl mi ? Ev yemek üstüne yalnızlık.. insh hepsi gececek birazcık daha sabırBütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...