2016 Şubat Anneleri

Afra canım seni o kadar iyi anlıyorum kı bendr gurbetteyım eşimizden başka ıkı dakka çocugumuzu verecegimiz bır kucak yok. Hiç soluklanamıyoruz degıl mi ? Ev yemek üstüne yalnızlık.. insh hepsi gececek birazcık daha sabır

Canim biz 5 ayligiz elimde bisey gördüğü zaman uzatyo elini hersye bilerek saga sola gotyrm uzaniyo ses duyduğu zaman hemen gozler kocaman aciliyo nerden geldigini buluyo ismiyle hitap edincede bazen bakiyo bazem bakmiyo
Sağol canım. Bizimki ismine bakmıyo.oyuncağa çok nadir uzanıyor seslere de bazen bakıyobi sıkıntı yoktur inşallah

Amaan cocuk gibiler bazen cokta takilma kuzum

Benimki beş temmuzda beş aylık olacak ismini daha bilmio ama diger dediklerini yapıyor. Iyun minderindeko oyuncaklara asılıo koparıo hatta. Seslere yönelio.ismini söylediğimizde bakıo ama kendı ismi diye degil.

Benimki beş temmuzda beş aylık olacak ismini daha bilmio ama diger dediklerini yapıyor. Iyun minderindeko oyuncaklara asılıo koparıo hatta. Seslere yönelio.ismini söylediğimizde bakıo ama kendı ismi diye degil.
Sağol canım bizimki çok mu tembel acaba yaaa umarım tembelligindendir.oyun halısına koyuyorum sadece bakiyooo

Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zatenoyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk
Sağol canım bizimki çok mu tembel acaba yaaa umarım tembelligindendir.oyun halısına koyuyorum sadece bakiyooo
Hmm ne kadarlık canım ?

4 ay 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…