2016 Şubat Anneleri

canım nasıl alıştırdın..ben de başlayacağım yavaştan uyku eğitimine.
huzurunmeraklisi senin uyku eeeğitimin ne alemde..nasıl bi yol izliyorsun canım..anlatsanıza

argofa M melankoliaLover her bebekte işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen. Umarım sonuç verir.

Püf noktası uyutma anını iyi ayarlamak. Ne çok geç ne de erken yatırmak. Ben bekliyorum gözlerini ovuşturuyor, 5-10 dakka daha oyalıyorum, huysuzlaşmaya başlar başlamaz emziğini ağzına koyuyorum. Yan yatırıp gözlerini ince bir mendille kapatıyorum. Bir müddet emziği atmasın diye elimle desteklerkn diğer elimle poposuna orta şiddetle vurarak pışpışlıyorum. Ninni falan söylüyorum. İlk 2-3 gün mücadele etti brnimle.2 aydır bu şekilde uyuyoruz. Bazen 1-2 dakka huysuzlanıyor ama pes etmiyorum. Nadiren çok ağladığında kucağımda pışpışlıyorum ya da ayağımda sallar gibi yapıp yarım dakika sonra sallamayı bırakıyorum, bacağına dokuna dokuna uyutuyorum.

Bende gecenlerde gormustum cinsiyetini ogreniyodm hatta ben adette gormyrm arada aklima geliyo

bskn Tatlım sen yıkanabilir bez kullanıyorsun ya, onu mayo olarak kullanabilir miyiz sence? İnternetten fotoğrafına bakıp anlayamıyorum. Görüşün nedir?

Bütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...

Canım al karşına konuş güzelce sen bana biraz destek olsan en azından aksam bebekle ilgilensen falan de seni sevmiyorum diye birşey yok sadece çok yoruluyorum bunaldığım için hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden ayrıca bu hayata birlikte başladık bana destek olmalısın de benim eşimde biara tutturmuştu sen beni artık sevmiyorsun bebek gelince çok değiştin diye ben özellikle gece yatakta uyumadan önce konuşuyorum o zaman daha sakin oluyor benimki canım şuda bi gerçek ki erkekler sıkıntıya geldimi kaçmaya saldırmaya yer arıyor bizim kadar sabırlı değiller onları illa yöneticeksin hepsi düz mantık

Canim neden sevmedigini dusunuyor ki? Bu tur hareketlerle bebek yuzunden onunla ilgilenmedigini ifade ediyor gibi geldi bana, bu yuzdende bebege cok sicak davranmiyor. Bir baba icin cok yanlis hareketler bunlar tabi, biraz cocuksu bir yapisi var sanirim esinin. Ama zamanla duzelicektir kuzum, ne yap et bebekle babayi bas basa birak, iyice kaynassinlar.. cunku hem isinamamis tam olarak hemde dislanmis hissediyor.

Heeeeep diyorum ... BIZI YORAN BEBEK BAKIMI DEĞİL,BABANIN ANNEYE PSIKOLOJIK DESTEK SAĞLAMAMASIDIR.
Ben de çalışıyorum ama izindeyim.onu anlıyorum fakat 7/24 bitmeyen mesaimiz var bizim de...gevurla evlenmek vardı.nasıl kadın kıymeti biliyorlar!

Bir haftasonu gelsin denicem :) Ama iyice hareketlendi, bezini bile bazen zor bagliyorum.. elimden kayar filan kafamda bir suru sey kurguluyorum... ayhhh bu bebek beni korkutuyorr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…