- 30 Ocak 2015
- 18.745
- 20.976
- 598
- 29
Sizin odada yatiyo demicanım ben camı açıp kapıyı kapatıyorum..bişey olmaz Allah'ın izniyle
O sayi ne yazık ki artacaktır28 kisi hayatini kaybetmis 60 yarali var
yok canım kendi odasında yatırıyorum sabah uyandığında yanımıza alıyorumSizin odada yatiyo demi
canım nasıl alıştırdın..ben de başlayacağım yavaştan uyku eğitimine.Alıştık canımEvden çıktığımızda biraz bozuluyor gibi olsada- kucakta pışpışlıyorum- eve döndüğümüz gibi popo pışpışlama devam. 1 ay sonraki hedefim kendi kendine uykuya dalmasını öğretmek. Sen neler yaptın? Vazmıgeçtin yoksa ara mı verdin?
klimada boğazı kurutuyorBugün sürekli memedeydi sütüm kalmadı artık emmesinden. Sıcaktan olcağını sanmıyorum çünkü klima çalıştırıyoz gece gündüz yoksa uyunmuyor sıcaktan. Bir sıkıntısı var ama bilemiyorum. Diş de olabilir o zaman da yaparlarmış.
Anladm canim ben daha ayirmadim onun icin acsm mi cami acmasam mi tereddutteyimyok canım kendi odasında yatırıyorum sabah uyandığında yanımıza alıyorum1ay oldu odasında yatmaya başlayalı
Olabilir cnm. Ama klimasız da bizim evde uyumak imkansız çatı kattayız çok sıcak oluyor.klimada boğazı kurutuyor
Kizlar yatak odasınıncami acik yatsak hasta olur mu ki oglus cok sicak çünkü
Offf yine patlatmislar pislikler
Actim valla yaa acayip sicakti ustumuze bisey ortmyrz yine terliyorm cockta bunaliyodurben kaç gündür oyle yattım ama dün gece yağmur serinliği olunca kapattım
Bende gecenlerde gormustum cinsiyetini ogreniyodm hatta ben adette gormyrm arada aklima geliyoRüyamda hamileydimherşey çok gerçekçiydi. Allahtan adet görüyorum yoksa sabaha kadar içim içimi yerdi hamile kaldığımı duyunca ilk söylediğim şey '"oğlumu daha emzircektim " hemen onu düşünmüşüm
Canım al karşına konuş güzelce sen bana biraz destek olsan en azından aksam bebekle ilgilensen falan de seni sevmiyorum diye birşey yok sadece çok yoruluyorum bunaldığım için hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden ayrıca bu hayata birlikte başladık bana destek olmalısın de benim eşimde biara tutturmuştu sen beni artık sevmiyorsun bebek gelince çok değiştin diye ben özellikle gece yatakta uyumadan önce konuşuyorum o zaman daha sakin oluyor benimki canım şuda bi gerçek ki erkekler sıkıntıya geldimi kaçmaya saldırmaya yer arıyor bizim kadar sabırlı değiller onları illa yöneticeksin hepsi düz mantıkBütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...
Canim neden sevmedigini dusunuyor ki? Bu tur hareketlerle bebek yuzunden onunla ilgilenmedigini ifade ediyor gibi geldi bana, bu yuzdende bebege cok sicak davranmiyor. Bir baba icin cok yanlis hareketler bunlar tabi, biraz cocuksu bir yapisi var sanirim esinin. Ama zamanla duzelicektir kuzum, ne yap et bebekle babayi bas basa birak, iyice kaynassinlar.. cunku hem isinamamis tam olarak hemde dislanmis hissediyor.Bütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...
Heeeeep diyorum ... BIZI YORAN BEBEK BAKIMI DEĞİL,BABANIN ANNEYE PSIKOLOJIK DESTEK SAĞLAMAMASIDIR.Bütün erkekler mi aynı yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Eşimi çekemez hale geldim. Emzirmediğim için oruç tutuyorum kızımda çok yaramaz bütün gün mahvoluyorum haliyle eşim sadece ben orucumu açana kadar 5dk bakar onada bakamıyorm çok yoruldm hadi artk der. Be adam kaç saattir açım sana saatlerce bak demiyorum ki altını değiştirip karnını doyurup veriyorm 10dk oyalayamıyo.. İnanır mısınız bazen su içip 3kaşık yemek yiyip tekrar kızımı alıyorum. Bütün bu yorgunluğun üzerine bide ona yaklaşmamı bekliyor halim olmadığı için yaklaşmıyorum haliyle bu seferde değişmiş oluyorum artk onu sevmediğimi düşünüyo.. Artk dün gelmiyo musun mrsajm üstüne patladı gelse neolacalmış ki ? Geldikten sonra tartışmaya devam ettk resmen üstüme yürüdü kucağnda kızım diziyle sert bi şekilde ittirdi beni. Ramazan geldikten sonra ben çok çekildim farkındaym ama böyle bi muamele hak ettiğimi düşünmüyorum. Kusura bakmayn uzun oldu ama artk çok doldum. Onu sevmediğime kafayı takmş agresif saldırgan bi kocam var zira ...
Bir haftasonu gelsin denicem :) Ama iyice hareketlendi, bezini bile bazen zor bagliyorum.. elimden kayar filan kafamda bir suru sey kurguluyorum... ayhhh bu bebek beni korkutuyorr :)))Bizim oğlanın gözleri hep açık :)
Bubchen kullanıyorum gözlerinde bir kızarıklık olmadı canım. Bence havalarda böyleyken dene kendin yikamayi.. Veya esin evdeyken o suyu doksun sen lifle şampuanla ,ellerini tut onunla konuş. Sesli oyuncaklarıyla oynat.. Eşin yanındayken destek alır, kendine daha çok guvenirsin.
Sonra kendin başlarsın yıkamaya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?