• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Bizimkisi de 2 aylıkken başlamıştı. Bnm kide mesela tam dönemiyor
Dönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorum :anne:

Dönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorum :anne:
Yere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmış:D

Sen göster oyuncaklarını tutturmaya çalış yanı bi çok şeyide bizden ögrenıyorlar. Mesela babası bu ara yuzune birşey koydugunda çekip almayı ögretıyordu
Yapiyorum ama çok nazik bi şekilde elini hafif hafif dokunduruyo.azcık yukari çekiyorum kaldirmiyo kolunu.ben çekip koparsin falan istiyorum sanirim:KK48:

Canım oglum ıkı aylıktı annemlere gitmiştik annemib komşusu aldı benim oglanı evirdi çevirdi döndedi hep yana bi saga bi sola. Robot gibi taşıma tutma cocugu dedı bende ondam sonra onun gibi oyun oynar gibi saga sola çeviriyordum sonra bi baktım alışmış kendi dönüyor:))) yanı bi yerini acıtmadan kendın saga sola dönderebilirsin. Dıkkat et ama kolu falan katlanmasın.

P

Of bn bebeğim günde 4 ile 8 arası değişiyor
Sicaklardan midesini bozuyor acaba, her bebegin yapisi degisiyor tabi.. sen belki cok iyi besledigin icin daha cok kaka yapiyor olabilir, kilosu filan iyiydi hatirladigim kadariyla ;)

Yere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmış:KK70:
Ay ne tqtli masallah ona:KK46:nasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim :KK43:

Ay ne tqtli masallah ona:KK46:nasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim :KK43:
Her bebek farklidir canim endiselenme ama destek ol yapmasi için benimki dobmek için cok ugrasyodu ağlıyordu ama ellemiyodm ogrensn diye yada biraz destkliyodm sirtindan

Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zaten:KK45:oyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk

Hmm ne kadarlık canım ?
Ben şarkı söylüyorum.onu ne kadar sevdiğimi gülerek anlatıyorum. Kollarını bacaklarını hareket ettiriyorum.cingiragi var onla güzel oynuyo.

Back
X