Canım içimde 4 ile 8 arasında yapıyor . Sayısı fazla geliyor bana3 4 5 smdi sanki biraz daha az gbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım içimde 4 ile 8 arasında yapıyor . Sayısı fazla geliyor bana3 4 5 smdi sanki biraz daha az gbi
Sen göster oyuncaklarını tutturmaya çalış yanı bi çok şeyide bizden ögrenıyorlar. Mesela babası bu ara yuzune birşey koydugunda çekip almayı ögretıyordu4 ay 3 gün
Tam otrtma ama destekli oturtabilirsin bidr uzun sureli otrmasin ben arada otutturuyorm oturmak istyo cunku kaldryo kendiniAgliyO oturmayinca ben de bir kaç dk tutuyodum canım yapmiyim o zaman
Dönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorumCanım her bebeğin gelişimi farklıdır. Bizimkisi de 2 aylıkken başlamıştı. Bnm kide mesela tam dönemiyor
Biz bi kaç dakıka oturtuyoruz cok meraklı çünkü oturmaya :)))AgliyO oturmayinca ben de bir kaç dk tutuyodum canım yapmiyim o zaman
Yere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmışDönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorum![]()
Yapiyorum ama çok nazik bi şekilde elini hafif hafif dokunduruyo.azcık yukari çekiyorum kaldirmiyo kolunu.ben çekip koparsin falan istiyorum sanirimSen göster oyuncaklarını tutturmaya çalış yanı bi çok şeyide bizden ögrenıyorlar. Mesela babası bu ara yuzune birşey koydugunda çekip almayı ögretıyordu
Biraz :)Erkenciymis sizin minik![]()
Aynen canım az ve destekliTam otrtma ama destekli oturtabilirsin bidr uzun sureli otrmasin ben arada otutturuyorm oturmak istyo cunku kaldryo kendini
7den sonrasi fazla diye biliyorm bide her sefernde fazla mi yapiyo mesela ben altini degstryrm sonra bi daha yapiyo bi bakyrm azcicik onu saymiyorm meselaCanım içimde 4 ile 8 arasında yapıyor . Sayısı fazla geliyor bana
Yüzüstü canım.Dönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorum![]()
Canım oglum ıkı aylıktı annemlere gitmiştik annemib komşusu aldı benim oglanı evirdi çevirdi döndedi hep yana bi saga bi sola. Robot gibi taşıma tutma cocugu dedı bende ondam sonra onun gibi oyun oynar gibi saga sola çeviriyordum sonra bi baktım alışmış kendi dönüyor:))) yanı bi yerini acıtmadan kendın saga sola dönderebilirsin. Dıkkat et ama kolu falan katlanmasın.Dönme derken yüzüstü mu canım. Bizimki de dönmüyor sadece yer degistiriyo yani düz yatirdiysam çapraz falan buluyorum![]()
Sicaklardan midesini bozuyor acaba, her bebegin yapisi degisiyor tabi.. sen belki cok iyi besledigin icin daha cok kaka yapiyor olabilir, kilosu filan iyiydi hatirladigim kadariylaP
Of bn bebeğim günde 4 ile 8 arası değişiyor
Bir bezi çok ise diğeri çok az7den sonrasi fazla diye biliyorm bide her sefernde fazla mi yapiyo mesela ben altini degstryrm sonra bi daha yapiyo bi bakyrm azcicik onu saymiyorm mesela
Ay ne tqtli masallah onaYere yatir donmeyi ogrensin bizimki 1 aydir sirt üstünden yuzustune donuyo uyurken bile sirt ustu yatryrm gece bi bakyrm yuzustu elinin biride besikten asagi sarkmış![]()
Evet canım kilosu iyi .halen 1.5 2 saate bir emiyorSicaklardan midesini bozuyor acaba, her bebegin yapisi degisiyor tabi.. sen belki cok iyi besledigin icin daha cok kaka yapiyor olabilir, kilosu filan iyiydi hatirladigim kadariyla![]()
Baya azsa sorun yapma bence ama sor istersen bi doktoraBir bezi çok ise diğeri çok az
Oyun halisıni 1 aylikken aldık. Ama çok ilgilenmeyince sürekli koymadim benAynen bizde daha bır bucuk aylıkken almıştık eger yeni aldıysanız oyun halısını o yuzdende olabilir
Her bebek farklidir canim endiselenme ama destek ol yapmasi için benimki dobmek için cok ugrasyodu ağlıyordu ama ellemiyodm ogrensn diye yada biraz destkliyodm sirtindanAy ne tqtli masallah onanasıl ogrencek yaa be yatiriyorum hiç bişey yapmiyo canım sonra da sıkılıp agliyo kaldirana kadar.ya bi sıkıntı mi var diye endişeliyim
![]()
Ben şarkı söylüyorum.onu ne kadar sevdiğimi gülerek anlatıyorum. Kollarını bacaklarını hareket ettiriyorum.cingiragi var onla güzel oynuyo.Kızlar gün içinde beveklerınizle hangı oyunları oynuyorsunuz oglum herşeyden hemen sıkılıyor.. yenı şeyler bulmakta zorlanıyorum artık .. dışarı hergün çıkıyoruz cıkmasak delırıyor zatenoyun minderinde oynuo. Minik bi topumuz var onunla oynuyoruz. Kucağıma alıp şsrk
Hmm ne kadarlık canım ?