2016 Şubat Anneleri

Kizlar yeni kontrolden geldik. Cok sukur rahim agzi, suyum vs cok güzelmiş. Bebegim 1038 gr 35 cm. Doktor gelisimi cok guzel dedi.
50 gr seker yuklemesi yapildi. Sonuclar aksama cikacak bakalim insallah onlar da normal cikar.
Doğum tarihlerimiz aynı canım. Suyun iyiyse şekerin düşüktür inşallah. Biz cumartesi gidicez bizim sipa ne kadar oldu merak ediyorum

Bende adetime bir hafta kala dizlerim çok ağrıdı acile gittik korunmadıgımız ı söyleyince kan testi yaptılar ve öyle öğrendim eşim inanamadı. 4 tane test almış her gün yaptırmıştı.

Bende adetime bir hafta kala dizlerim çok ağrıdı acile gittik korunmadıgımız ı söyleyince kan testi yaptılar ve öyle öğrendim eşim inanamadı. 4 tane test almış her gün yaptırmıştı.

hahahaha 4 de iyiymiş

biz 2 tane aldık ikisinde de silik çıktı, hayır bebek yok dıyor yahu silik işte hayıırr kağıtta ıkı tam çizgi diyor bu görünmüyor bile diye epey diretti, ilçeden ankaaya gece gittik öğrenmek için 1 haftalık çıkınca şok oldu, sevincinden salak salak hareketler yaptı kocam yaa

Bnm elim çok komik ti canım kan testine inanmayıp hatta doktora kan testinde yanılma varmıdır die sorup doktorda çok gülmüştü.hiç üretmeden nöbetçi eczane arayıp bana 4 tane test yaptırdı

Bnm elim çok komik ti canım kan testine inanmayıp hatta doktora kan testinde yanılma varmıdır die sorup doktorda çok gülmüştü.hiç üretmeden nöbetçi eczane arayıp bana 4 tane test yaptırdı

bizimki cinsiyette güvenmemişti doktorada 3 ayrı doktora götürdü, o da yetmezmiş gibi
her muayene olduğumda cinsiyeti yeniden sor tamam mı iyice kontrol etsinler demişti
kendini kıza şartlamıştı, erkek olduğunu duyunca inanmadı hala da doktorların yanılma ihtimalini düşünüyor

kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaçsin canim merak ettim? ben 58 ile hamile kaldim şuan 63 kiloyum
diyetisyen normal almişsin dedi ama şeker yüksek çikti işte genetik galiba annem şeker hastasi

92 ıle kaldım sımdı 100 kıloyum

Hadi canimmm erkekler alem valla canım

Canım avent çok güzel eşim almış bn iade ettirdi m. Sonuçta artık çalışmayacağım dedim ne gerek var diye iade ettirdi m

duruma gore tektar alman gerekebılır. Bır de gogsun sureklı sut dolu olcak dıyelım fazla fazla geldı fazlasını sagıp buzluga atarsın. Benım arkadasımın bebegı emmedı mesela o da hep sut sagıp bıberonla verdı

Öğle yemegıne cıktıgımda bıraz fazla yurudum rahmımde oyle bır baskı hıssettımkı sankı asagıya dusecek gıbı. Neden olabılır fıkrı olan varmı? Bazen cok fena baskı hıssedıyorum sankı rahmıme bırsey oturmus gıbı

Ayy ewet o bende de oluyor nedense

Yemekten sonra biraz yürüyorum binanın etrafında kasıklarıma da ağrı giriyor... yürümek iyi mi değil mi anlayamadım şimdi

o arada banada oluyor, oğlumun uzanma hareketleri diye düşünüyorum ama sormadım doktora :)

Hadi . Eşim bana süpriz yapmış onu almış 100 tl fazla geldi o yüzden iade ettirdi m. Bebişim olunca alırım o zaman

kızlar baby max bed side park yatağı duyan var mı ya da yakınen gören? internette gördüm anne yatağına da yanaşıyor asansörlü tek kenarı iniyor hoşuma gitti ama mağazalarda göremedim nasıl sizce? ya bu ya da kraft como alcaz sanırım en uygun fiyatlılar bunlar gibi

Eklentiler

• 28650875986104435036 (1).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 51862873279950046686.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…