aynen bana da altdan bakti haspam) zaten degistim doktorumubende ilk ultrasona 8 haftalıkken gittim o zamana kadar kesesi oluşsun diye
pislik doktor üstte muayene et dediğim hale alttan baktı bebeke, 1 gün oturamamıştım
hemen devlet hastahanesine gittim korkumdan :)
Doğum tarihlerimiz aynı canım. Suyun iyiyse şekerin düşüktür inşallah. Biz cumartesi gidicez bizim sipa ne kadar oldu merak ediyorumKizlar yeni kontrolden geldik. Cok sukur rahim agzi, suyum vs cok güzelmiş. Bebegim 1038 gr 35 cm. Doktor gelisimi cok guzel dedi.
50 gr seker yuklemesi yapildi. Sonuclar aksama cikacak bakalim insallah onlar da normal cikar.
Benimde öyle gerçekten çok zorlaniyorum belde ağrıyınca tabi artıyor acılarkalça ağrısı benı mahvediyor. bazen resmen yürüyemiyorumm kalçamdan :/
Bende adetime bir hafta kala dizlerim çok ağrıdı acile gittik korunmadıgımız ı söyleyince kan testi yaptılar ve öyle öğrendim eşim inanamadı. 4 tane test almış her gün yaptırmıştı.kızlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz, ben adet olmadan 8 gün kadar önce öğrenmiştim
idrar testi yapmıştım, biri aşırı silik biri de koyu kırmızı idi birde kan testi yaptım orda 1 haftalıktı bebişim
o kadar erkendi ki ilk 2-3 ay vakit geçmedi banaama şimdi 27 hafta olduk vay anasını
Bende adetime bir hafta kala dizlerim çok ağrıdı acile gittik korunmadıgımız ı söyleyince kan testi yaptılar ve öyle öğrendim eşim inanamadı. 4 tane test almış her gün yaptırmıştı.
Bnm elim çok komik ti canım kan testine inanmayıp hatta doktora kan testinde yanılma varmıdır die sorup doktorda çok gülmüştü.hiç üretmeden nöbetçi eczane arayıp bana 4 tane test yaptırdıhahahaha4 de iyiymiş
biz 2 tane aldık ikisinde de silik çıktı, hayır bebek yok dıyor yahu silik işte hayıırr kağıtta ıkı tam çizgi diyor bu görünmüyor bile diye epey diretti, ilçeden ankaaya gece gittik öğrenmek için 1 haftalık çıkınca şok oldu, sevincinden salak salak hareketler yaptı kocam yaa
Bnm elim çok komik ti canım kan testine inanmayıp hatta doktora kan testinde yanılma varmıdır die sorup doktorda çok gülmüştü.hiç üretmeden nöbetçi eczane arayıp bana 4 tane test yaptırdı
kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaçsin canim merak ettim? ben 58 ile hamile kaldim şuan 63 kiloyum
diyetisyen normal almişsin dedi ama şeker yüksek çikti işte genetik galiba annem şeker hastasi
Hadi canimmm erkekler alem valla canımbizimki cinsiyette güvenmemişti doktorada 3 ayrı doktora götürdü, o da yetmezmiş gibi
her muayene olduğumda cinsiyeti yeniden sor tamam mı iyice kontrol etsinler demişti
kendini kıza şartlamıştı, erkek olduğunu duyunca inanmadı hala da doktorların yanılma ihtimalini düşünüyor
Canım avent çok güzel eşim almış bn iade ettirdi m. Sonuçta artık çalışmayacağım dedim ne gerek var diye iade ettirdi m
Öğle yemegıne cıktıgımda bıraz fazla yurudum rahmımde oyle bır baskı hıssettımkı sankı asagıya dusecek gıbı. Neden olabılır fıkrı olan varmı? Bazen cok fena baskı hıssedıyorum sankı rahmıme bırsey oturmus gıbı
o arada banada oluyor, oğlumun uzanma hareketleri diye düşünüyorum ama sormadım doktora :)Öğle yemegıne cıktıgımda bıraz fazla yurudum rahmımde oyle bır baskı hıssettımkı sankı asagıya dusecek gıbı. Neden olabılır fıkrı olan varmı? Bazen cok fena baskı hıssedıyorum sankı rahmıme bırsey oturmus gıbı
Tekli mi çiftli mj canimben lansinoh aldım canım
100 é nerden almış burda 250 nin altında yokCanım eşim avent markasını almış çok güzel ama ben iade ettirdi m ne gerek var dedim 100 e almış canım
Hadi . Eşim bana süpriz yapmış onu almış 100 tl fazla geldi o yüzden iade ettirdi m. Bebişim olunca alırım o zamanduruma gore tektar alman gerekebılır. Bır de gogsun sureklı sut dolu olcak dıyelım fazla fazla geldı fazlasını sagıp buzluga atarsın. Benım arkadasımın bebegı emmedı mesela o da hep sut sagıp bıberonla verdı
Hepsi buradan canım almış iade ettirdi m100 é nerden almış burda 250 nin altında yok
Bende onu düşünüyorumlansinoh düşünüyorum ben
Vay canına bende bakayım otomatik değildir belki ondan 100 tl dirHepsi buradan canım almış iade ettirdi m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?