2016 Şubat Anneleri

Güzelmiş canım

Aşırı derecede uykum var, doyamıyoruz uykuya.. sizde de öyle mi kızlar??? Bide kalça ve bel ağrım oluyor
aynen öyle sabah 10 da zor kalkıyorum... öğlen 2-3 saat uyuyorum aksam 11 de yatmış oluyorum.. uyanıkkende uyr gibi hareketesiz mayısıyorum.. kalca ve bacaklarım yatmaktan ağrıyor diye düşünüyorum artık.. o kadar hareketsiz yasıyorum ki hiç içimden hareket etmek gelmiyor... masabaşı oturunca ağgrılar rahatsız edici oluyor...

Kızlar Herkese Merhabaaa :)) Bende dün gittim doktora oğluşum 842 gr olmuş, gayet iyi dedim doktorum ama adet düzensizliği nedeniyle sat bilmediğim için doktorun belirlediği tarih olan 10 mayısa göre şuan 10 gün geri gözüküyor, doktora sordum neden böyle diye, şuan bunu açıklayabileceğim bir durum söz konusu değil dedi, benim ve eşimin kaç kilo doğduğumu falan sordu, belirlenen sat'a göre 40 hafta doğduğu halde gelişimi geri olursa ve hala doğum olmazsa ne yapıyorsunuz dedim, aile ile görüşüp bebeğin durumuna göre suni sancı verip doğumu gerçekleştiriyoruz dedi, inşallah paşam zamanında gelişimini tamamlayarak kendisi gelir, suni sancı normal sancıya göre daha zormuş, bi de yarın 75 gr şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah güzel çıkar sonuçlarım, yoksa hamilelikte diyet çok zor

Çevredekiler kız çocuk hantallastirir derler amaa ne kadar doğru bilemem tabi :)) benimki kız bebiş.. bu kadar sıkıntıya rağmen ufacık ta olsa bi tekme attığı an herşeyi unutuyorum o anlık ne güzel bi duyguymuş bu Allahımmm

benimki erkek ama :) valla men tekmelerde felan öyle heyecanlamıyorum .. usg için gün saymıyorum.. kendimden süphe ediyorum artık bi sorum bende mi var die anne olamayacam bu gidisle sonucta doğurmakla anne olunmuyor

benimki erkek ama :) valla men tekmelerde felan öyle heyecanlamıyorum .. usg için gün saymıyorum.. kendimden süphe ediyorum artık bi sorum bende mi var die anne olamayacam bu gidisle sonucta doğurmakla anne olunmuyor

bir çoğumuzda var, bende bu konuda aşırı bi tepkime göstermiyorum
ve çoğu bunun normal ve doğumdan sonra herseyin değişeceğini söylüyorlar canım.

Selam hamisler
Yine uzun zamandır yazamıyorum ama artık daha çok buralardaym inş :))
Evime taşındım yerlestim yorucu bi surecti ama keşke hersey yorgunluk olsaydi en azından yorgunluk dinlenince geçiyor ama şimdide evde bitmek bilmeyen arızalar ve bi okadar evi surekli su basması ikide bir batan halılar doğru düzgün yanmayan kaloriferler yani beni daha çok ugrastiracagini düşündüğüm bi süreç var önümde galiba
Bu kadar olumsuzlugun içinde en güzeli de yiğit için alışverişe başladık annemle
Odasını siparis verdik yerlestirince foto da atarım inşallah :)
Eksikler daha çok gibi geliyo bana,onlarida çok geç kalmadan tamamliycaz insallah
Kapı süsüne de başladım bakalım bitince ne çıkacak ortaya
Biraz uzun oldu k.bakmayin uzun zaman gelmeyince anlatacak çook şey oluyo

Y yarens7 yeni evin hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, en kısa zaman da hersey hol olur inşAllah.

Ben adetimden 3 gün önce idrar testinde çook silik çizgiyle öğrenmiştim kasıklarımda da çok fazla ağrı vardı neyse gittim kan tahlili yaptırdım şüpheli çıktı yani değer düşüktü beklemem gerekiyordu. akşam oldu eşime işte dedim kasık ağrım için doktora gittim şüpheli gebelik dedim büyük ihtimalle hamileyim
Suratıma baktı biraz şaşkın bir ifadeyle hee hayırlı olsun dedii

Sıkma canımı doğumdan sonra bu sıkıntılarımız elbetteki geçecek.. hamilelige özgü bunlar zaten. Bebislerimiz hele bi kucagimiza alalim herşeyi unuturuz Allahın izniyle :)

sacmalama canım ne alakası var. bende oyle ahım sahım daha hıssemedım mesela. Bıraz daha buyusunler daha cok mutlu olursun o tekmelerde. Ben daha tekme oldugunu anlamıyorum mesela hareket edıyo ama. Ben bıle boyleysem senın ıyı anne olmaman mumkun degıl. cocuk dıyınce kacan bırıydım ben

Bu arada artık 28.haftadayiz ve uyuşmazlık iğnesi için vakit geldi ve ben niyese korkuyorum iğneden değil ama işte korkuyorum niye bilmiyorum
Varmı burda benden başka uyuşmazlık problemi olan yada iğnesini yaptıran?

Merhaba anne adayları,

ankara yenimahalle devlet hastanesine giden yada daha önce orda doğum yapan varmı

Canım bn pazartesi yaptırdım korkulacak birşey yok ilk gebeliğin mi canım

Kızlar dün doktordaydım benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı ve bebeğim bi yerde toplanıp sertleşip öylede sancı veriyodu ama doktor bi sorun olmadığını söyledi. erken doğum riski falan yokmuş. Bazen rahim kendini hazırlamak için böyle kasılmalar olurmuş.. Ama tabiki yinede dikkat etmek lazım düzensiz olduğu sürece sıkıntı yok :)

Canım bn korkmaya başladım artık normal doğumdan çok korkuyorum ne yapacam bilmiyorum

Canım bn korkmaya başladım artık normal doğumdan çok korkuyorum ne yapacam bilmiyorum
Hiç korkma canm Bak Allah şimdiden hazırlıyor bizi doğuma sıkıntı çekmeyelim diye.. Doğuranların bizden ne fazlası var bizde gayet güzel güzel doğurup kucağımıza alırız bebeklerimizi hiç endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…