2016 Şubat Anneleri

Aşırı derecede uykum var, doyamıyoruz uykuya.. sizde de öyle mi kızlar??? Bide kalça ve bel ağrım oluyor

olabilir canim

Yok cnm bugun tekrar bakıldı protein kaçağına. Sıkıntı görünmüyor ama her hafta bakılması gerekiyormus her ihtimale karşı. İnş 37.haftayı görürüz. Tsk ederim.
Canım moralini yüksek tut herşey yoluna girecek sende bebeğin de iyi olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına
İnş cnm, cok sağol.
İşin garibi ben toplamda 5kilo aldm. Çok ağır şeyler yiyemiyorum, midem yanıyor hemen. Ama her hafta iki kere balık yiyordum. İnş dediğin gibi olur. Yine de dualarınızı bekliyorum kızlar.

Aşırı derecede uykum var, doyamıyoruz uykuya.. sizde de öyle mi kızlar??? Bide kalça ve bel ağrım oluyor
Bende aksamlari erkenden uyuyorm sabahta erken kalkiyorum esim giderken onun sesine hem de wc yuzundn uyaniyorm bi daha uyuyamiyorm suan uykm geldi uyusammi acaba :)

Bana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
Cnm annem aldı, memlekette suan. Markası avent ti sanırım. Tam emin değilim ama.
ilerdiyse sorun olmaz inşallah canım erken doğsada. belki ciğer için iğne yaparlar risk varsa. 36. dan sonrası sorun değil zaten korkma. bu arada maşallah bebişe :)
İnş cnm :)
İlk kilo ölçümünden beri hep 1 hafta öndeydi, ama bu ay coşmuş oğlum. 40.haftaları görecek olsak 8 kiloyu bulurmus heralde eşimde moral vermek için, hulk gibi oğlun oluyor ne istiyorsun diyo...
Dalga gecer oldk halimizle

Kizlar benim sekerim iyi cikti ama sanki birden cok sistim yaa 10 kilo aldim siz nasil diyet yapiyorsunuz? Ne yiyor ne yemiyorsunuzz yardimci olurmusunuzzz

Kizlar benim sekerim iyi cikti ama sanki birden cok sistim yaa 10 kilo aldim siz nasil diyet yapiyorsunuz? Ne yiyor ne yemiyorsunuzz yardimci olurmusunuzzz
Canım beyaz ekmek yeme tam buğday ekmeği ye. Günde 4 .5 dilim canım makarna yeme. Şeker tüketme pasta börek yeme bn bunları yemıyorum 3 kilo aldım oglumda gayet iyş

Duygusuz degil de hamilesim canim ben de ogle dusunuyorum ozleyecegimi zann etmiyorum

valla açıkcası bende pek özleyeceğimi zannetmiyorum. duygusuz değil hamileyiz :)))

direk olaya hamilelik olarak bakıyor bizimkiler, çok oalağanüstü aşermek, mini tatil yapmak, emirler vermek kocalarına fazla nazlılar her seyi onlara yaptırma güçlerine sahipler, bizimkisi aaaa aşkım olurmu ikinizide düşünüyorum sırf sen spor yap diye çok yardım etmiyorum hamilesin hareketli olmalısın modunda olduğu için pekde zevkli geçmiyor

bizimkide 1 hafta önde ama 3 hafta maşallah gerçekten tosuna :) ciğer gelişimi tamamlansın 36 da doğsada sorun olmaz canım korkma. hatta çok beklemesin yoksa biraz zor olur sizin doğum :)

Bak seen su adamlara benimki de o kafada hamilesin haraketli olmalisin ben o zaman cikar beni gezdir diyorum

Günaydın. Ancak bakabildim.Evet benim şeker diyetle düzene girdi çok şükür. Fazla kacirirsam yükseliyor birazcık o kadar. Bakalım suyum ne alemde pazartesi gorucez. Yükleme yaptırmadın dii mi canım sen?

Eklentiler

• 20151118_131925.webp
    30 KB · Görüntüleme: 97
  • 20151118_131919.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 97
kızlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz, ben adet olmadan 8 gün kadar önce öğrenmiştim
idrar testi yapmıştım, biri aşırı silik biri de koyu kırmızı idi birde kan testi yaptım orda 1 haftalıktı bebişim
o kadar erkendi ki ilk 2-3 ay vakit geçmedi bana ama şimdi 27 hafta olduk vay anasını

Ben 8 gun sonra ogrendim tatlim bayaga koyu cikmisti bende sonra da 8 haftalikken doktora gidib ultrasonla ogrendim kuzumu

Ben 8 gun sonra ogrendim tatlim bayaga koyu cikmisti bende sonra da 8 haftalikken doktora gidib ultrasonla ogrendim kuzumu

bende ilk ultrasona 8 haftalıkken gittim o zamana kadar kesesi oluşsun diye
pislik doktor üstte muayene et dediğim hale alttan baktı bebeke, 1 gün oturamamıştım
hemen devlet hastahanesine gittim korkumdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…