2016 Şubat Anneleri

kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
Benimde açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yapılacak ve benimde annem şeker hastası :) diyetisyenin verdiği listeyi paylasirmisin canım lütfen

2016'da fiyatlar değişir canım

ilerdiyse sorun olmaz inşallah canım erken doğsada. belki ciğer için iğne yaparlar risk varsa. 36. dan sonrası sorun değil zaten korkma. bu arada maşallah bebişe :)

sağol canim geçtiyse agrin sorun yoktur inş. canim benim geçmiyordu çok kötü oluyordum.
antibiyotik kullaniyormusun birde bol su iç
evet canım antibiyotik kullandım. 1-2 tane kaldı. 10 günlüktü zaten. benim ağrım sızım bi şikayetim yok. ama dışarıda az su içiyorum ve tutuyorum idrarı. sanırım ondandı. çünkü eve uğramadan direkt hastaneye gittim ve ayakalarım çok üşümüştü o gün. çok normal lökosit çıkması. sorun yoktur çok pimpiriklenmek istemiyorum. dün bi sancım oldu az ama sanırım gaz sancısıydı :)

Kizlar yeni kontrolden geldik. Cok sukur rahim agzi, suyum vs cok güzelmiş. Bebegim 1038 gr 35 cm. Doktor gelisimi cok guzel dedi.
50 gr seker yuklemesi yapildi. Sonuclar aksama cikacak bakalim insallah onlar da normal cikar.

Benimde açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yapılacak ve benimde annem şeker hastası :) diyetisyenin verdiği listeyi paylasirmisin canım lütfen
paylaşiyim canim
kahvalti =9:30 10:00 arasi 1 haşlanmiş yumurta _2 dilim peynir 60gr
5 siyah zeytin yada 10 yeşil zeytin 2 dilim ekmek ( tambuğday tamtahil çavdar) olacak
mevsim yeşillikleri limonlu yağsiz sinirsiz olabilir
açik şekersiz çay.
ara=11 30 12 00 arasi 1 porsiyon meyve 1 su bardaği süt yada yogurt (tarçinli) 2 ceviz
öğle=14 00 te 4 köfte büyüklüğünde et; balik ,tavuk ,kurubaklagil 7 8 kaşik ,hangisi olursa
salata 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek yada 6 yemek kaşiği bulgur pilavi yada kepekli makarna
ara = 1 porsiyon meyve 1 su bardaği süt yada yogurt 5 6 adet badem
akşam=18 30 19 00 arasi 1 kepçe çorba 8 10 yemek kaşiği sebze yemegi
2 dilim ekmek 1 kase yogurt
böyle canim akşam meyve yerdim ben ögün arasi ye dedi muz üzüm incir bunlari diyet boyunca yeme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…