Benimde açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yapılacak ve benimde annem şeker hastası :) diyetisyenin verdiği listeyi paylasirmisin canım lütfenkizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
Canım diyet listesi atabilirmisindiyetisyene gittim canim diyete başladim şu iki gündür bakalim inş. düşer
2016'da fiyatlar değişir canımkızlarrrrrrrrr size birşley soracağım
şimdi biz hastaneden doğum için bi fiyat aldık ama bizim doğum 2016 da olacak. hastaneler 2016 o fiyatlar 2015 fiyatıydı bu sene fiyat değişti der mi acaba. hiç aranızda bu fiyat 2016 dada geçerlimi diye soran oldu mu ?
Magazalari gez falan aslinda yapacak sey cokta biz tenbeliz ya) mesela el isleri yapanikirsin zaten az kaldi bebegine zaman ayirmaktan sikilacak vakit bulamayacaksin)Sadece annem ve kV dem var canım annem arada oraya gidiyorum
Canim biz hemen hemen ayniyiz:) ben 26+4um kilo ve boy bakimindan ve de hamile kaldigimiz kilo)
Benim doktorum ogle bisey soglemedi canim bence normal ya hamilelikte bu kadar kilobende 13 kilo almışım..doktor diyet yap dedi de nasıl diyet yapacağım diye düşünüyorum çok yemiyorum çünkü
ben lansinoh aldım canımBana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
amin canım. teşekkür ederiz :) Allah hepimizin yuvasına huzur ve bol bebiş versin :)Allah mutlulugunuzu bozmasin canim.mutlu huzurlu ask dolu yillara bebisinizle insallah
ilerdiyse sorun olmaz inşallah canım erken doğsada. belki ciğer için iğne yaparlar risk varsa. 36. dan sonrası sorun değil zaten korkma. bu arada maşallah bebişe :)Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.
Canım eşim avent markasını almış çok güzel ama ben iade ettirdi m ne gerek var dedim 100 e almış canımBana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
evet canım antibiyotik kullandım. 1-2 tane kaldı. 10 günlüktü zaten. benim ağrım sızım bi şikayetim yok. ama dışarıda az su içiyorum ve tutuyorum idrarı. sanırım ondandı. çünkü eve uğramadan direkt hastaneye gittim ve ayakalarım çok üşümüştü o gün. çok normal lökosit çıkması. sorun yoktur çok pimpiriklenmek istemiyorum. dün bi sancım oldu az ama sanırım gaz sancısıydı :)sağol canimgeçtiyse agrin sorun yoktur inş. canim benim geçmiyordu çok kötü oluyordum.
antibiyotik kullaniyormusun birde bol su iç
Canım kaçıncı yılınıza girdiniz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canımamin canım. teşekkür ederiz :) Allah hepimizin yuvasına huzur ve bol bebiş versin :)
3 bitti canım :) amin buarada hepimize mutluluklar :)Canım kaçıncı yılınıza girdiniz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım
ben daha almadım ama avent almayı düşünüyorum.Bana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
Canım avent çok güzel eşim almış bn iade ettirdi m. Sonuçta artık çalışmayacağım dedim ne gerek var diye iade ettirdi mben daha almadım ama avent almayı düşünüyorum.
paylaşiyim canimBenimde açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yapılacak ve benimde annem şeker hastası :) diyetisyenin verdiği listeyi paylasirmisin canım lütfen
yazdim arkadaşa canim bakabilirsinCanım diyet listesi atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?