kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
benımkı de oyle. Hatta benım soyle bır sanssızlıgım var yatak odasında yer olmadıgı ıcın cocuk odasına kanepe aldım ben orda yatıcam bebekle ılk bırkac ay. Esım de dıyorkı ılk zamnlar annen bızde oldugu gunler annen yatak odasında yatar ben salonda uyurum. Ise gıdıcekmıs ya beyımız. Bazen de bırlıkte uyuruz kanepede kusura bakma dedım. Bazen ınsan bayılcak gıbı oluyordur babaların ılla yardım etmesı lazımKiz ben simdiden dusunuyom zaten nasil ayarliycam diye su uyku probleminiesimin de bakicagini zanetmiyorum adam ogle bir uyuyor ki yanindan tren gecse uyanmaz kaldi ki bebek aglayinca uyanmasi zor anam
valla bu günler yakın yaşayıp görücez :) Allah hepimize kuveet, bebeklerimize sağlık versin :)Kalkar ben uykuydayken benimkilerle sutun verir altin falan degistirir ben benimkilerle sut verirse uyanacagimi zann etmiyorum cunki uykusuluktan kut diye gidicem eminim
:) tosbikliğii benziyor bakalım kendide benzeyecekmi? Senin minnoşda inş gösterir yüzünü..Oy masallahh canim abisine mi benziyor ne :) gerci gecen kontrolde bende gordum yuzunu ama caktirma gene gostersin
Anne için yazdıkların yeterli canım. Pişik kremine gerek yok ilk günden pişik olmuyor. Bebegin altını yakının degiştiriyor. Yanındaki eşinse ve beceremiyorsa yardımcı oluyorlar. Sadece bez için degil aglarkende yardım ediyorlarHanımlar sımdı hastane cantasına bebek ıcın neler koyucaz
Kac zıbın kac pantolon kac tulum kac battanıye gerekıyor
Kac yeıdogan bezı?
Kac tane alt degıstırme bezı?
Islak pamuk vs koymak lazımmı? Hastanede ebeler mı degıstırıyor altını, eger oyleyse ıslak mendıle gerek yoktur sanırım
Bebek pısık kremı vs koyulcak mı?
anne ıcın 3 gecelık yeterlımı?
corap, terlık, emzırme sutyenı , gogus pedı koyucam ama baska ne koymak lazım
hmm seninki güzelmiş canim benim açlik 101 tokluk 150aclık 86 tokluk 126
evet aslında bunu hiç düşünmemiştim :) sağol canım. yaşasın uykuuucanım gun ıcınde fazla gelen sutunu sagıp dolaba koy. aksamları cok yorgun oldugunda bebek aglayınca esın kalkar onu ılık su dolu kapa koyar bıberonla verır bebege. Benım arkadasım boyle yapıyordu. Gun ıcınde emzırıyorsun zaten gece de bazen bıberon kullanırsın
canım yuksek cıkmıs bıraz. Yedıklerıne dıkkat edıyormusun. Ben kıloluyum sekerım ıyı cıktı ama suyum fazla. Sekerı kesıceksın dedı doktor. Dıyet yapmaya basladın mı?hmm seninki güzelmiş canim benim açlik 101 tokluk 150
diyetisyene gittim canim diyete başladim şu iki gündür bakalim inş. düşercanım yuksek cıkmıs bıraz. Yedıklerıne dıkkat edıyormusun. Ben kıloluyum sekerım ıyı cıktı ama suyum fazla. Sekerı kesıceksın dedı doktor. Dıyet yapmaya basladın mı?
Benım buyuk ıhtımal sezeryan olacak myomdan dolayı. 2 geceymıs gıbı dusuneyım o zaman:) tosbikliğii benziyor bakalım kendide benzeyecekmi? Senin minnoşda inş gösterir yüzünü..
Anne için yazdıkların yeterli canım. Pişik kremine gerek yok ilk günden pişik olmuyor. Bebegin altını yakının degiştiriyor. Yanındaki eşinse ve beceremiyorsa yardımcı oluyorlar. Sadece bez için degil aglarkende yardım ediyorlar
Hastane evine yakınsa kıyafetleri çok abartma.. yada yanına aldığın çantana bkaç tane koy. Bi kaç tanede başka çantaya koyup bagajda bırak. Lazım olursa alırsın. Bez sayısı ne desem yanlış olur çünkü normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyorsun. Bezi paket ile koy arabaya içinden 6-7 tane çantana koy. 2 battaniye yeterli. Temizleme için ıslak pamuk n(mendil) mutlaka koy. Birde kendin için kolonya koy :) insan kendini pis hissedebiliyor. Biran önce banyo yapmak istiyorsun.
Etdiricez baska yol yok aksamlari vereceksin kucagina gireceksin dusa ohhh baksin bana ne ben bir tek kendimemi doguruyorumbenımkı de oyle. Hatta benım soyle bır sanssızlıgım var yatak odasında yer olmadıgı ıcın cocuk odasına kanepe aldım ben orda yatıcam bebekle ılk bırkac ay. Esım de dıyorkı ılk zamnlar annen bızde oldugu gunler annen yatak odasında yatar ben salonda uyurum. Ise gıdıcekmıs ya beyımız. Bazen de bırlıkte uyuruz kanepede kusura bakma dedım. Bazen ınsan bayılcak gıbı oluyordur babaların ılla yardım etmesı lazım
Insallah ne kaldi sunun surasinda ay dusununce heyecanlaniyorumvalla bu günler yakın yaşayıp görücez :) Allah hepimize kuveet, bebeklerimize sağlık versin :)
kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaçsin canim merak ettim? ben 58 ile hamile kaldim şuan 63 kiloyumcanım yuksek cıkmıs bıraz. Yedıklerıne dıkkat edıyormusun. Ben kıloluyum sekerım ıyı cıktı ama suyum fazla. Sekerı kesıceksın dedı doktor. Dıyet yapmaya basladın mı?
Benim dşük çıktı canım açlık 75 tokluk 85.. sık ye dedi. Kilolu hamileleedenim ama şekerim yok şükür. Seninki birazcık yüksekmiş dikkat ersen düzelir gibi..kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
Bugünleri arıyacaksın derken az hareketli ve rahat günlerini diye kastetmişler. Evwt arayacaksın. Hareketlerinden uyuyamadıpın geceleri uykudan kaldıracagı günler gelecek. Ben oturamıyorum ya ıturunca tekmelemeye ittirmeye başlıyor. Hep ayaktayımGünaydın annişler
klasik hafif ağrılı uykusuz bir gecenin ardından yeni güne sakin başladım. Azcik hareket eden bir veledim oldugu için Kendimi hamile psikolojisinde pek hissetmiyorum. Bugunleri cooookk ozleyeceksin diyorlar da bana nedense öyle gelmiyor. Cok mu duygusuzum :'(
Canım gece uyanmaları sadece süt degil maalesefbebek ağladığında eşin uyansa nolur, süt sende :)
benim eşimde geçenlerde diyoki; 2 kere üst üste sen kalkarsın 2 kere ben. böylece deliksiz bi süre uyumuş oluruz diyo :)
dedim sende de mi süt varahahah sen kalkıp napıcaksın süt bende benim kalkmam lazım. ihtiyaç olursa uyandırırız.
şuan geceleri o kadar çok uyanıyorum ki alıştım gibi uykusuzluğa
valla bende çok heyecanlanıyoruuum :) çok az kaldıııEtdiricez baska yol yok aksamlari vereceksin kucagina gireceksin dusa ohhh baksin bana ne ben bir tek kendimemi doguruyorum
Insallah ne kaldi sunun surasinda ay dusununce heyecanlaniyorum
tabiki kim bilir nelerle karşılaşıcaz. tecrübesiz olduğum için şimdi böyle konuşuyorum :) duruma göre hareket edicez artık.Benim dşük çıktı canım açlık 75 tokluk 85.. sık ye dedi. Kilolu hamileleedenim ama şekerim yok şükür. Seninki birazcık yüksekmiş dikkat ersen düzelir gibi..
Bugünleri arıyacaksın derken az hareketli ve rahat günlerini diye kastetmişler. Evwt arayacaksın. Hareketlerinden uyuyamadıpın geceleri uykudan kaldıracagı günler gelecek. Ben oturamıyorum ya ıturunca tekmelemeye ittirmeye başlıyor. Hep ayaktayımo zaman rahat duruyor.
Canım gece uyanmaları sadece süt degil maalesefgazı olacak uykuya dalamayacak kucagında pişpişlemen gerekecek. Eşlere çok iş düşüyor. Ben sagıp gece biberon verme taraftarı degilim. Sıcak sıcak o an anne kokusu ile emsin istiyorum. Ama eşin destegi çok çok önemli
Bebişler ilk bir iki gün habire kaka yapıyor dikkat edip hemen degiştirirsen kıyafetine çıkmaz öyle olursa aldıkların yeterli. Birde yatarken agız mendilini unutmazsan kıyafetleri kirlenmez. Dediğim gibi arabanız varsa bez bayagı bi koy. Kendi çantana 7.8 yeter.Benım buyuk ıhtımal sezeryan olacak myomdan dolayı. 2 geceymıs gıbı dusuneyım o zaman
Kıyafet olarak ben 2 zıbın 2 pantolon bır tulum bır de ektra bır alt us takım(uzun kollu cıtcıtlı bady ve pantolon) koyucam yetermı sence? Tabı eldıven sapka agız bezı vs de koyucam. 1 polar 1 ınce battanıye koyucam
1,2 tane alt degıstırme yatagı
8 tane bez
1 paket unıbaby ıslak pamuk
1 paket kagıt havlu
Oyy onlar bir gelsin kokuları bütün herşeye deyiyor. Gece deliye dönebiliyoruz ama sabah uykularından uyanıp o şiş gözlerle gülümsediklerinde birde kaymaktan kokladığında ohh misss herşey geçiyor.tabiki kim bilir nelerle karşılaşıcaz. tecrübesiz olduğum için şimdi böyle konuşuyorum :) duruma göre hareket edicez artık.
konuşacağım cnm haftaya randevum . bu konuda aklımdaDr la konuş bu durumu canim mutlaka ozeller bazen arti külfet cikariyorlar
Sadece annem ve kV dem var canım annem arada oraya gidiyorumCanim akraban yok mu yasadigin yerde falan
ay evet yaaa, o mis kokunun hayaliyle yaşıyorum :)Oyy onlar bir gelsin kokuları bütün herşeye deyiyor. Gece deliye dönebiliyoruz ama sabah uykularından uyanıp o şiş gözlerle gülümsediklerinde birde kaymaktan kokladığında ohh misss herşey geçiyor.
Ewet canım bebeğimle klasik müzik dinliyoruz. Bebeğimin alışverişini bitirdim sadece beşik ve arabası kaldı. Bnm kiler duruyor daha canım gecelik bulamadım eşime diyorum bebeğime süsler yapayım o ne gerek var diyorBence bu gunlerın tadını cıkar kafana gore yuruyusunu yap bebegının hazırlıgını yap bebekle ılgılı faydalı seyler oku. Calısınca bunların cogunu yapamıyorsun ve dınlenmeye de vaktın olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?