2016 Şubat Anneleri

Kiz ben simdiden dusunuyom zaten nasil ayarliycam diye su uyku problemini esimin de bakicagini zanetmiyorum adam ogle bir uyuyor ki yanindan tren gecse uyanmaz kaldi ki bebek aglayinca uyanmasi zor anam
benımkı de oyle. Hatta benım soyle bır sanssızlıgım var yatak odasında yer olmadıgı ıcın cocuk odasına kanepe aldım ben orda yatıcam bebekle ılk bırkac ay. Esım de dıyorkı ılk zamnlar annen bızde oldugu gunler annen yatak odasında yatar ben salonda uyurum. Ise gıdıcekmıs ya beyımız. Bazen de bırlıkte uyuruz kanepede kusura bakma dedım. Bazen ınsan bayılcak gıbı oluyordur babaların ılla yardım etmesı lazım

Oy masallahh canim abisine mi benziyor ne :) gerci gecen kontrolde bende gordum yuzunu ama caktirma gene gostersin
:) tosbikliğii benziyor bakalım kendide benzeyecekmi? Senin minnoşda inş gösterir yüzünü..
Anne için yazdıkların yeterli canım. Pişik kremine gerek yok ilk günden pişik olmuyor. Bebegin altını yakının degiştiriyor. Yanındaki eşinse ve beceremiyorsa yardımcı oluyorlar. Sadece bez için degil aglarkende yardım ediyorlar
Hastane evine yakınsa kıyafetleri çok abartma.. yada yanına aldığın çantana bkaç tane koy. Bi kaç tanede başka çantaya koyup bagajda bırak. Lazım olursa alırsın. Bez sayısı ne desem yanlış olur çünkü normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyorsun. Bezi paket ile koy arabaya içinden 6-7 tane çantana koy. 2 battaniye yeterli. Temizleme için ıslak pamuk n(mendil) mutlaka koy. Birde kendin için kolonya koy :) insan kendini pis hissedebiliyor. Biran önce banyo yapmak istiyorsun.

evet aslında bunu hiç düşünmemiştim :) sağol canım. yaşasın uykuuu

hmm seninki güzelmiş canim benim açlik 101 tokluk 150
canım yuksek cıkmıs bıraz. Yedıklerıne dıkkat edıyormusun. Ben kıloluyum sekerım ıyı cıktı ama suyum fazla. Sekerı kesıceksın dedı doktor. Dıyet yapmaya basladın mı?

canım yuksek cıkmıs bıraz. Yedıklerıne dıkkat edıyormusun. Ben kıloluyum sekerım ıyı cıktı ama suyum fazla. Sekerı kesıceksın dedı doktor. Dıyet yapmaya basladın mı?
diyetisyene gittim canim diyete başladim şu iki gündür bakalim inş. düşer

Benım buyuk ıhtımal sezeryan olacak myomdan dolayı. 2 geceymıs gıbı dusuneyım o zaman
Kıyafet olarak ben 2 zıbın 2 pantolon bır tulum bır de ektra bır alt us takım(uzun kollu cıtcıtlı bady ve pantolon) koyucam yetermı sence? Tabı eldıven sapka agız bezı vs de koyucam. 1 polar 1 ınce battanıye koyucam
1,2 tane alt degıstırme yatagı
8 tane bez
1 paket unıbaby ıslak pamuk
1 paket kagıt havlu

Etdiricez baska yol yok aksamlari vereceksin kucagina gireceksin dusa ohhh baksin bana ne ben bir tek kendimemi doguruyorum
valla bu günler yakın yaşayıp görücez :) Allah hepimize kuveet, bebeklerimize sağlık versin :)
Insallah ne kaldi sunun surasinda ay dusununce heyecanlaniyorum

kaç kiloyla hamile kaldin şuan kaçsin canim merak ettim? ben 58 ile hamile kaldim şuan 63 kiloyum
diyetisyen normal almişsin dedi ama şeker yüksek çikti işte genetik galiba annem şeker hastasi

kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
Benim dşük çıktı canım açlık 75 tokluk 85.. sık ye dedi. Kilolu hamileleedenim ama şekerim yok şükür. Seninki birazcık yüksekmiş dikkat ersen düzelir gibi..
Bugünleri arıyacaksın derken az hareketli ve rahat günlerini diye kastetmişler. Evwt arayacaksın. Hareketlerinden uyuyamadıpın geceleri uykudan kaldıracagı günler gelecek. Ben oturamıyorum ya ıturunca tekmelemeye ittirmeye başlıyor. Hep ayaktayım o zaman rahat duruyor.
Canım gece uyanmaları sadece süt degil maalesef gazı olacak uykuya dalamayacak kucagında pişpişlemen gerekecek. Eşlere çok iş düşüyor. Ben sagıp gece biberon verme taraftarı degilim. Sıcak sıcak o an anne kokusu ile emsin istiyorum. Ama eşin destegi çok çok önemli

tabiki kim bilir nelerle karşılaşıcaz. tecrübesiz olduğum için şimdi böyle konuşuyorum :) duruma göre hareket edicez artık.

Bebişler ilk bir iki gün habire kaka yapıyor dikkat edip hemen degiştirirsen kıyafetine çıkmaz öyle olursa aldıkların yeterli. Birde yatarken agız mendilini unutmazsan kıyafetleri kirlenmez. Dediğim gibi arabanız varsa bez bayagı bi koy. Kendi çantana 7.8 yeter. DİĞERLERİ yeterli

tabiki kim bilir nelerle karşılaşıcaz. tecrübesiz olduğum için şimdi böyle konuşuyorum :) duruma göre hareket edicez artık.
Oyy onlar bir gelsin kokuları bütün herşeye deyiyor. Gece deliye dönebiliyoruz ama sabah uykularından uyanıp o şiş gözlerle gülümsediklerinde birde kaymaktan kokladığında ohh misss herşey geçiyor.

Oyy onlar bir gelsin kokuları bütün herşeye deyiyor. Gece deliye dönebiliyoruz ama sabah uykularından uyanıp o şiş gözlerle gülümsediklerinde birde kaymaktan kokladığında ohh misss herşey geçiyor.
ay evet yaaa, o mis kokunun hayaliyle yaşıyorum :)

Bence bu gunlerın tadını cıkar kafana gore yuruyusunu yap bebegının hazırlıgını yap bebekle ılgılı faydalı seyler oku. Calısınca bunların cogunu yapamıyorsun ve dınlenmeye de vaktın olmuyor.
Ewet canım bebeğimle klasik müzik dinliyoruz. Bebeğimin alışverişini bitirdim sadece beşik ve arabası kaldı. Bnm kiler duruyor daha canım gecelik bulamadım eşime diyorum bebeğime süsler yapayım o ne gerek var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…