- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Bebek buyudukce mideni basiyor canim ondan oluyor bende de ara bir oluyorKızlar bende de ara ara kasık bel Ağrı'sı oluyorvancak dünden beri değişik bi mide bulantısı da oluyor neden ki?
Hımmm olabilşrBebek buyudukce mideni basiyor canim ondan oluyor bende de ara bir oluyor
Canim kendinde soyluyorsun, iri oldugunuzu.. doktorun soyledigi sey sadece bir olasilik.. bu kadar dusme uzerine.. biraz yemegini azaltsan, ne kilo yapar bebege onlari incelesen onlari azaltsan.. ama suda var, iri yapili kisilerin bebekleri biraz daha erken doguyor ve sagliklida doguyorlar endiselenmene gerek yok canimMrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.
Evde tekim sürekli canım işten çıktığından beri sıkılıyorum bir yere de gitmiyorumsimdiden annelerini geceleri kaldiracaklarini bildiriyor yavrucaklar
Niye canim noldu
Canim akraban yok mu yasadigin yerde falanEvde tekim sürekli canım işten çıktığından beri sıkılıyorum bir yere de gitmiyorum
Dr la konuş bu durumu canim mutlaka ozeller bazen arti külfet cikariyorlarkızlarrrrrrrrr size birşley soracağım
şimdi biz hastaneden doğum için bi fiyat aldık ama bizim doğum 2016 da olacak. hastaneler 2016 o fiyatlar 2015 fiyatıydı bu sene fiyat değişti der mi acaba. hiç aranızda bu fiyat 2016 dada geçerlimi diye soran oldu mu ?
sağol canimiyi olmana sevindim canım. dün merak edip sormuştum ama kimse senin durumunu bilmiyordu. enf. bendede var. bende dün adet sancısı oldu ve panik yaptım. inşallah sorun yoktur.
aynen :) aman sabahlar olmasınsimdiden annelerini geceleri kaldiracaklarini bildiriyor yavrucaklar
Niye canim noldu
Evde tekim sürekli canım işten çıktığından beri sıkılıyorum bir yere de gitmiyorum
Kiz ben simdiden dusunuyom zaten nasil ayarliycam diye su uyku probleminiaynen :) aman sabahlar olmasın
Duygusuz degil de hamilesim canimGünaydın annişler
klasik hafif ağrılı uykusuz bir gecenin ardından yeni güne sakin başladım. Azcik hareket eden bir veledim oldugu için Kendimi hamile psikolojisinde pek hissetmiyorum. Bugunleri cooookk ozleyeceksin diyorlar da bana nedense öyle gelmiyor. Cok mu duygusuzum :'(
bebek ağladığında eşin uyansa nolur, süt sende :)Kiz ben simdiden dusunuyom zaten nasil ayarliycam diye su uyku probleminiesimin de bakicagini zanetmiyorum adam ogle bir uyuyor ki yanindan tren gecse uyanmaz kaldi ki bebek aglayinca uyanmasi zor anam
valla açıkcası bende pek özleyeceğimi zannetmiyorum.Günaydın annişler
klasik hafif ağrılı uykusuz bir gecenin ardından yeni güne sakin başladım. Azcik hareket eden bir veledim oldugu için Kendimi hamile psikolojisinde pek hissetmiyorum. Bugunleri cooookk ozleyeceksin diyorlar da bana nedense öyle gelmiyor. Cok mu duygusuzum :'(
Kalkar ben uykuydayken benimkilerle sutun verir altin falan degistirir ben benimkilerle sut verirse uyanacagimi zann etmiyorum cunki uykusuluktan kut diye gidicem eminimbebek ağladığında eşin uyansa nolur, süt sende :)
benim eşimde geçenlerde diyoki; 2 kere üst üste sen kalkarsın 2 kere ben. böylece deliksiz bi süre uyumuş oluruz diyo :)
dedim sende de mi süt varahahah sen kalkıp napıcaksın süt bende benim kalkmam lazım. ihtiyaç olursa uyandırırız.
şuan geceleri o kadar çok uyanıyorum ki alıştım gibi uykusuzluğa
canım gun ıcınde fazla gelen sutunu sagıp dolaba koy. aksamları cok yorgun oldugunda bebek aglayınca esın kalkar onu ılık su dolu kapa koyar bıberonla verır bebege. Benım arkadasım boyle yapıyordu. Gun ıcınde emzırıyorsun zaten gece de bazen bıberon kullanırsınbebek ağladığında eşin uyansa nolur, süt sende :)
benim eşimde geçenlerde diyoki; 2 kere üst üste sen kalkarsın 2 kere ben. böylece deliksiz bi süre uyumuş oluruz diyo :)
dedim sende de mi süt varahahah sen kalkıp napıcaksın süt bende benim kalkmam lazım. ihtiyaç olursa uyandırırız.
şuan geceleri o kadar çok uyanıyorum ki alıştım gibi uykusuzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?