2016 Şubat Anneleri

Kızlar bende de ara ara kasık bel Ağrı'sı oluyorvancak dünden beri değişik bi mide bulantısı da oluyor neden ki?

Canim kendinde soyluyorsun, iri oldugunuzu.. doktorun soyledigi sey sadece bir olasilik.. bu kadar dusme uzerine.. biraz yemegini azaltsan, ne kilo yapar bebege onlari incelesen onlari azaltsan.. ama suda var, iri yapili kisilerin bebekleri biraz daha erken doguyor ve sagliklida doguyorlar endiselenmene gerek yok canim

Dr la konuş bu durumu canim mutlaka ozeller bazen arti külfet cikariyorlar

iyi olmana sevindim canım. dün merak edip sormuştum ama kimse senin durumunu bilmiyordu. enf. bendede var. bende dün adet sancısı oldu ve panik yaptım. inşallah sorun yoktur.
sağol canim geçtiyse agrin sorun yoktur inş. canim benim geçmiyordu çok kötü oluyordum.
antibiyotik kullaniyormusun birde bol su iç

dun 50 mg seker yuklemesı yapıp 1 saat sonra kan verdım... 140 altı olması gerekıyormus... 126 cıktı ama hala mıdem yanıyor

Evde tekim sürekli canım işten çıktığından beri sıkılıyorum bir yere de gitmiyorum

Bence bu gunlerın tadını cıkar kafana gore yuruyusunu yap bebegının hazırlıgını yap bebekle ılgılı faydalı seyler oku. Calısınca bunların cogunu yapamıyorsun ve dınlenmeye de vaktın olmuyor.

kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti

Günaydın annişler
klasik hafif ağrılı uykusuz bir gecenin ardından yeni güne sakin başladım. Azcik hareket eden bir veledim oldugu için Kendimi hamile psikolojisinde pek hissetmiyorum. Bugunleri cooookk ozleyeceksin diyorlar da bana nedense öyle gelmiyor. Cok mu duygusuzum :'(

Duygusuz degil de hamilesim canim ben de ogle dusunuyorum ozleyecegimi zann etmiyorum

Kiz ben simdiden dusunuyom zaten nasil ayarliycam diye su uyku problemini esimin de bakicagini zanetmiyorum adam ogle bir uyuyor ki yanindan tren gecse uyanmaz kaldi ki bebek aglayinca uyanmasi zor anam
bebek ağladığında eşin uyansa nolur, süt sende :)
benim eşimde geçenlerde diyoki; 2 kere üst üste sen kalkarsın 2 kere ben. böylece deliksiz bi süre uyumuş oluruz diyo :)
dedim sende de mi süt var ahahah sen kalkıp napıcaksın süt bende benim kalkmam lazım. ihtiyaç olursa uyandırırız.
şuan geceleri o kadar çok uyanıyorum ki alıştım gibi uykusuzluğa

valla açıkcası bende pek özleyeceğimi zannetmiyorum. duygusuz değil hamileyiz :)))

Kalkar ben uykuydayken benimkilerle sutun verir altin falan degistirir ben benimkilerle sut verirse uyanacagimi zann etmiyorum cunki uykusuluktan kut diye gidicem eminim

canım gun ıcınde fazla gelen sutunu sagıp dolaba koy. aksamları cok yorgun oldugunda bebek aglayınca esın kalkar onu ılık su dolu kapa koyar bıberonla verır bebege. Benım arkadasım boyle yapıyordu. Gun ıcınde emzırıyorsun zaten gece de bazen bıberon kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…