2016 Şubat Anneleri

Evet ta kendisi mikrop minnoşlar bizi uykudan bile uyandırabiliyorlar. Bazen 4-5 kez bazen 20 -30 kez.. bundan sonra bolca hissedecegiz inş.

benım o kadar olmadı ya sanırım sızden gerıdeyım dıye. bır ıkı hafta ıcınde daha cok hıssederım o zaman

Artık büyüdükçe daha rahat yüzünü görüyoruz. İnş sende görürsün canım
Ben geçen hafta tam 26. Haftamın başında gittiğimde böyle poz vermişti.
Oy masallahh canim abisine mi benziyor ne :) gerci gecen kontrolde bende gordum yuzunu ama caktirma gene gostersin

kızlar günaydın sizler tekmeleri uykudan uyandıracak kadar cok hissed,iyorsunuz benim kızım ara ara kıpırdanıyo sankı eskıden daha hareketlıydı bu aralar durgun korkuyorum 28 +4 olduk bugün artık daha hareketlı olması gerekırken durgunlastı

Hanımlar sımdı hastane cantasına bebek ıcın neler koyucaz
Kac zıbın kac pantolon kac tulum kac battanıye gerekıyor
Kac yeıdogan bezı?
Kac tane alt degıstırme bezı?
Islak pamuk vs koymak lazımmı? Hastanede ebeler mı degıstırıyor altını, eger oyleyse ıslak mendıle gerek yoktur sanırım
Bebek pısık kremı vs koyulcak mı?

anne ıcın 3 gecelık yeterlımı?
corap, terlık, emzırme sutyenı , gogus pedı koyucam ama baska ne koymak lazım

endıselenme canım benım de bazen cok hareketlı bazen cok durgun oluyor

Annisler gunaydinlar Dun gece belimde bi agri oluyordu orta taraflarda ani ani gidip geliyordu sinir sikismasi gibi sonra karin altinda bi agri basladi uyudum cok sukur simdi gecti de bayaga korktum ama erken dogum olur diye sizde de oluyormu acaba karnim buyudukce bogle seyler olmasi normalmi

Sahte kasılmalar olabiliyor bende de oluyo doktorun dediği hareket ettiğinde pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa düzenli değilse kasılmalar sahtedir alıştırma gibi düşün onları

kızlar günaydın, pazartesi gününden beri akşamları sol kasığıma çok sancı giriyor. bu sizede oluyor mu? Normal mi?

Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.

Günaydın annisler
Hepinizin gobuslere bayıldım ☺çok ii görünüyorsunuz ben 13 kilo aldım bugün 28+0 haftamiz kilolar zaten gidecek ben elimden geleni yapıyorum ama aylık 2 kilo maalesef alıyorum o yüzden artık bende koyverdim gitti.
Bebisin eksiklerinin hepsini aldım hiç bir eksiği yok ama benim eksikleri var mesela süt sağma pompası kimler hangi marka almayi düşünüyor önerilerinizi bekliyorum

Gunaydinn kizlar bende adet tarihime gore 27+3 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman bugun 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii

Allahım bebeğini de seni de korusun canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten. Ama rabbine sığın onun mucizelerine inan. Ben inanıyorum 2nizde bu dönemi iyi şekilde atlatacaksınız güçlü ol, dualarım seninle. Bebegini düşün o hissediyor.

Icini ferah tut canim moral o kadar onemliki.rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin.

moralini yüksek tut canım. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merak etme canm bebeğinin gelişimi iyiyse erken doğumda sıkıntı yok benim arkadaşım da 34 de doğum yaptı kuvezde bile durmadı bebis çünkü iri bir bebek di merak etme 2 kg geçince sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…