Evet ta kendisimikrop minnoşlar bizi uykudan bile uyandırabiliyorlar. Bazen 4-5 kez bazen 20 -30 kez.. bundan sonra bolca hissedecegiz inş.
Oy masallahh canim abisine mi benziyor ne :) gerci gecen kontrolde bende gordum yuzunu ama caktirma gene gostersinArtık büyüdükçe daha rahat yüzünü görüyoruz. İnş sende görürsün canım
Ben geçen hafta tam 26. Haftamın başında gittiğimde böyle poz vermişti.
endıselenme canım benım de bazen cok hareketlı bazen cok durgun oluyorkızlar günaydın sizler tekmeleri uykudan uyandıracak kadar cok hissed,iyorsunuz benim kızım ara ara kıpırdanıyo sankı eskıden daha hareketlıydı bu aralar durgun korkuyorum 28 +4 olduk bugün artık daha hareketlı olması gerekırken durgunlastı
Sahte kasılmalar olabiliyor bende de oluyo doktorun dediği hareket ettiğinde pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa düzenli değilse kasılmalar sahtedir alıştırma gibi düşün onlarıAnnisler gunaydinlarDun gece belimde bi agri oluyordu orta taraflarda ani ani gidip geliyordu sinir sikismasi gibi sonra karin altinda bi agri basladi uyudum cok sukur simdi gecti de bayaga korktum ama erken dogum olur diye sizde de oluyormu acaba karnim buyudukce bogle seyler olmasi normalmi
Allah mutlulugunuzu bozmasin canim.mutlu huzurlu ask dolu yillara bebisinizle insallahbugün 2 kişilik son defa evlilik yıl dönümümüzü kutlucaz.
seneye inşallah bebişimiz bile olacak :)
Allahım bebeğini de seni de korusun canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çok üzüldüm gerçekten. Ama rabbine sığın onun mucizelerine inan. Ben inanıyorum 2nizde bu dönemi iyi şekilde atlatacaksınız güçlü ol, dualarım seninle. Bebegini düşün o hissediyor.Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.
Icini ferah tut canim moral o kadar onemliki.rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin.Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Nolur dua edin bize.
moralini yüksek tut canım. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMrb kızlar
Nolur dua edin bize.
Mrb kızlar
Nolur dua edin bize.
kızlar bu konuda bilgisi olan var mı?kızlar günaydın, pazartesi gününden beri akşamları sol kasığıma çok sancı giriyor. bu sizede oluyor mu? Normal mi?
Benimde sağ kasigim da sürekli ağrı var canim normal dedi doktor karnında 1 kilodan fazla bir ağırlık taşıyorsun böyle ufak tefek şeyler olacak dedikızlar bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?