- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
anladım canım sağol, ben daha doktora sormadım da o yüzden sizlere bi sorayım dedim. teşekkürlerBenimde sağ kasigim da sürekli ağrı var canim normal dedi doktor karnında 1 kilodan fazla bir ağırlık taşıyorsun böyle ufak tefek şeyler olacak dedi
Merak etme bebekler artık çok hızlı büyüyor bu tarzda ağrılar normal içini ferah tutanladım canım sağol, ben daha doktora sormadım da o yüzden sizlere bi sorayım dedim. teşekkürler
Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.
CANIM ir hafta ileri gider bir hafta geri o son ayda belli olur Bnmde bir hafta ileri ama bn hep adetim tarihini baz alıyorumGunaydinn kizlar bende adet tarihime gore 27+3 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman bugun 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii
Canım moralini yüksek tut herşey yoluna girecek sende bebeğin de iyi olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağınaMrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.
Oluyor canım artık bebekler büyüdüğü için normal bnm dr oluyorkızlar bu konuda bilgisi olan var mı?
çok teşekkürler. gün içinde hiç olmayıp akşam olmasıda enteresan :)Oluyor canım artık bebekler büyüdüğü için normal bnm dr oluyor
Çalışıyor musun canım ben çalışıyorum en çok aksam yoruluyorum ondan aksam ağrıyor benimçok teşekkürler. gün içinde hiç olmayıp akşam olmasıda enteresan :)
Genelde hep akşamları oluyor bende anlamadım bunu :)çok teşekkürler. gün içinde hiç olmayıp akşam olmasıda enteresan :)
çalışıyorum canım ama akşamları eve gidince hiç bişi yapmıyorum. sadece yemek hazırla topla sonra uzanıyorum.Çalışıyor musun canım ben çalışıyorum en çok aksam yoruluyorum ondan aksam ağrıyor benim
valla ne saçma, ne zaman dinlenmek için uzansam başlıyor ağrı :)Genelde hep akşamları oluyor bende anlamadım bunu :)
Tesekkur ederim tatlimSahte kasılmalar olabiliyor bende de oluyo doktorun dediği hareket ettiğinde pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa düzenli değilse kasılmalar sahtedir alıştırma gibi düşün onları
bende de dun gece oldu bak hic dikkat etmemisim onaçok teşekkürler. gün içinde hiç olmayıp akşam olmasıda enteresan :)
çalışıyorum canım ama akşamları eve gidince hiç bişi yapmıyorum. sadece yemek hazırla topla sonra uzanıyorum.
kendimi yoracak bişi yapmıyorum. mümkün olduğunca uzanıyorum. dinlendiğim zaman çıkıyor ağrı. benim sürekli hareketli olmam lazım sanırım
valla bende hep akşam oluyor, gündüz gayet iyiyim :)Tesekkur ederim tatlim
bende de dun gece oldu bak hic dikkat etmemisim ona
hahah bencedeAhahah bi anormal seninki seni sürekli çalıştırmak lazım canjm :)
sağol canimTmm canım sagol
Çok geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.
Kolay toplanıyor merak etme kurumuda kolay. Benim 5 yaşında bir oğlum var. O yeni yatagı kıskanırda içine girmek ister diye kurduk arada yatıyor içinde :)
Allah yardımcın olsun canım
Haraket edince de oluyor bebisler bak sen yoksa bizim bebisler simdiden geceleremi akiyorlarvalla bende hep akşam oluyor, gündüz gayet iyiyim :)
hahah olabilir , alemci bebişlerHaraket edince de oluyor bebisler bak sen yoksa bizim bebisler simdiden geceleremi akiyorlar
simdiden annelerini geceleri kaldiracaklarini bildiriyor yavrucaklarhahah olabilir , alemci bebişleraslında akşamları dinlenmek için uzanıyoruz ya, onlarında hareket zamanı başlıyor. o yüzden akşam oluyor olabailir :)))
Niye canim nolduBn çok sıkılıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?