2016 Şubat Anneleri

Benimde sağ kasigim da sürekli ağrı var canim normal dedi doktor karnında 1 kilodan fazla bir ağırlık taşıyorsun böyle ufak tefek şeyler olacak dedi
anladım canım sağol, ben daha doktora sormadım da o yüzden sizlere bi sorayım dedim. teşekkürler

canım pekı organ galısmesı nasılmıs. Organları da erken gelısıyorsa 37. haftada dogum hıc sorun olmaz, tansıyonun sınırda ama proteın kacagı yok demı sende, tansıyon acısından korkma bence ama dıkkat etmeye devam et

CANIM ir hafta ileri gider bir hafta geri o son ayda belli olur Bnmde bir hafta ileri ama bn hep adetim tarihini baz alıyorum

Canım moralini yüksek tut herşey yoluna girecek sende bebeğin de iyi olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

Çalışıyor musun canım ben çalışıyorum en çok aksam yoruluyorum ondan aksam ağrıyor benim
çalışıyorum canım ama akşamları eve gidince hiç bişi yapmıyorum. sadece yemek hazırla topla sonra uzanıyorum.
kendimi yoracak bişi yapmıyorum. mümkün olduğunca uzanıyorum. dinlendiğim zaman çıkıyor ağrı. benim sürekli hareketli olmam lazım sanırım

Ahahah bi anormal seninki seni sürekli çalıştırmak lazım canjm :)

sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…