Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Teşekkür ederim bilgi iç
Valla ben de şimdi tavada iyice pişirdikten sonra tostun içine koyup bide tost makinesinde pişirdim. İlk defa çekti canım bir kereden de bir şey olmaz umarım. 🙁
Ben de dün çiğ kıymaya dokununca bir tedirgin oldum. Eldiven kalmamıştı evde. Ama bazen oluyor mecburen. Eldiven alacağım bugün.

Günaydın herkese :) Şimdi kontrolden geldim. İkili vardı bugün. Ölçümleri yaptı, kan verdim. Haftaya sonucuna bakıcakmış. Doktorum da fetal yaptırayım istiyor ama ben de ikili de yüksek risk görürseniz yaptırırım yoksa yaptırmayacağım dedim. Mide bulantılarım eskisi kadar şiddetli değil, sadece sabahları hafif oluyor ya da acıkırsam oluyor. Yürüyüşü ve suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Sucuk konusuna gelince valla tavada yaptım ekmeği bana bana yedim. Onun bana verdiği mutluluğu hiç bi antidepresan veremez. :) 15 günde bir olabilir bence çok canın istiyorsa. Et de doğradım zaten evde kedim de var:)) İnşallah birşey olmaz ne diyeyim:) Uçak seyehati yapabilir miyim dedim. Çok uzunsa arada kalk yürü dedi. Uçak seyahatinin gebeliğe bir etkisi yok dedi. Başkaaa... Hah bi de cinsiyet sordum. Belli olmaz daha erken. Erkek olsa kendini belli ediyor bu haftada dedi ama kesin kız demem için de çok erken dedi. Multivitamin ve d vit önerdi. "enna-mom" ve i mom omega"
Haber bültenimin sonuna gelmiş bulunmaktayım efem :) Herkese güzel bir hafta dilerim.

kızlar kullandığınız cilt ve saç bakım ürünlerinin içeriğine falan dikkat ediyor musunuz
Canım ben hâlâ hiçbirini değiştirmedim ama değiştiren arkadaşlar var. Ecowell diye bir şampuan önermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Güneş kreminde de İncia markası hamilelere uygunmuş galiba.

Canım ben hâlâ hiçbirini değiştirmedim ama değiştiren arkadaşlar var. Ecowell diye bir şampuan önermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Güneş kreminde de İncia markası hamilelere uygunmuş galiba.
evet benim de içime sinmiyor değiştiricem güneş kremi mustela olabilir dediler ama nemlendirici bulamadım henüz

Merhaba, devlette iki tarama yaptıran var mı hanımlar? Kan sonucu kac günde çıkıyor acaba ?

PAPP-A 3.43
Free beta 61
bu ikisi yazıyor sadece
Grafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dedi

Grafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dedi
zaten doğruluk payı kesin değil bu testlerin .İçin rahat olsun seninde aklına kötü bişi getirme

kızlar kullandığınız cilt ve saç bakım ürünlerinin içeriğine falan dikkat ediyor musunuz
Ben değiştirmedim hiç birini, zaten genel olarak kullandığım ürünlerin çoğu hassas ciltler için olan ürünler. Krem, şampuan, güneş kremi, duş jeli, yüz yıkama jeli vs hepsini kullanmaya devam ediyorum. 1-2 şeyi ChatGPT’ye sordum, sorun yok dedi. Kimyasal peeling yapmıyorum sadece.

Kızlar günaydın. Güne stresli ve kötü başladım diyebilirim. Tahlillerde referans dışı değer çok olduğu için asm doktoruna göster dedi. Doktorum özelde, kontrol randevusu aldım bugüne sabah gittim kimlik yanımda olmadığı için banko işlem yapmadı. Hastaneyi arayıp doktora bağlanıyorum. Numaranızı iletir misiniz sonuçları göndereyim bi yorum yapın vs diye numarasını falan da vermiyor aksine muayeneye gel diye bağırıyor. Bıktım böyle nazlı hekimlerden her işi zorlaştırmak zorundalar. Başka doktora 12.haftamda gideceğim. Bu tahlil sonuçlarını gösteremiyorum şuan kimseye. Ne yapmam lazım bilmiyorum

evet benim de içime sinmiyor değiştiricem güneş kremi mustela olabilir dediler ama nemlendirici bulamadım henüz
Ben hamileliğimi öğrendikten sonra cildiyeye gitmiştim bana bunu önermişti çok iyi nemlendiriyor bu süreçte çok kuruluk yaşıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba. Bana devlet hastanesinde 12. haftada gel, ikili tarama testi yapılacak dediler. Yani hem ultrason hem de kan mı bakılacak? Yoksa ikili test dediğiniz şeyi sadece özel hastaneler mi yapıyor? Yeri gelmişken ben de şimdiden sorayım dedim.
2 li taramada kanla birlikte usgda yapiliyor ikisi birlikte olmali ayni gun. ben ozelde yaptirdim devleti bilmiyorum canim. once usg bakiliyor sonra kan vermeye gidiyorsun usgda yazan detaylara bakilip yapiliyor 2 si birlikte.

Back
X