Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
iyi sonuçlarla gel canım. hayırlısı bakalımben yarın gidiyorm canım 9da randevum sorarım sanada söylerim.ama artık son 3 aya girdik ve bebek birden atılıp büyüyecek bu aylarda bn ona bağlıyorum yinde sormakta fayda var
iyi olmana sevindim canım. dün merak edip sormuştum ama kimse senin durumunu bilmiyordu. enf. bendede var. bende dün adet sancısı oldu ve panik yaptım. inşallah sorun yoktur.sağol canim doktor bir gece yatirdi alttan açilma varmi diye bakti yokmuş çok şükür serum takildi
nst bağlandi ilk defa onuda ögrenmiş oldum. canim benim sorunum enfeksiyonmuş antibiyotik
kullaniyorum şimdi daha iyiyim çok şükür korkuttu beni ama inşallah sizler böyle bir sorunla karşilaşmazsiniz.
Tmm canım sagolBen kuru olandan da aldım ıslagında da alıcam canım. En azından ılk 3 ay ıslak mendıl kullanmam, ıslatarak kullanmak bıraz zahmetlı olabılır bakalım yasayarak görücez. Fıyat olarak kurusu daha uygundur sanırım
Çok geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.sağol canim doktor bir gece yatirdi alttan açilma varmi diye bakti yokmuş çok şükür serum takildi
nst bağlandi ilk defa onuda ögrenmiş oldum. canim benim sorunum enfeksiyonmuş antibiyotik
kullaniyorum şimdi daha iyiyim çok şükür korkuttu beni ama inşallah sizler böyle bir sorunla karşilaşmazsiniz.
Kolay toplanıyor merak etme kurumuda kolay. Benim 5 yaşında bir oğlum var. O yeni yatagı kıskanırda içine girmek ister diye kurduk arada yatıyor içinde :)Biz de ondan aldik canim ama hala hic acmadik kutusunu :) acarsak toplayamamaktan korkuyor esim. Kurmak icin de erken diye ellemedik hic. Kurarsaniz eger bana da haber ver :)
Allah yardımcın olsun canımIyi geceler arkadaşlar. 2 gündür kasık bel ve alt tarafım da çatımda ağrım var. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Wc bile lüx oldu diyebilirim. Netten baktım Pelvis ağrısı diyorlar ama aşırı zorlanıyorum. Popomun kemikleri ağrıyor. Iç bacaklarım ağrıyor. Ikiz gebelikte normalmiş ama kalan haftalarım böyle nasıl geçer bilmiyorum. Bu arada 10 günde karnımda belirgin büyüme var. Sanırım zorlanma tam anlamıyla başladı. O kadar hareketliler ki tamam şimdi çıkacaklar diyorum. O kadar canımı acıtıyorlar. Dr a gitmeye korkar hale geldim ne zormuş. Oğlum da bunlarin hiç biri yoktu
Kipir kipirdir kuzucuk :)Gunaydin :)) kizlar 10.30 da ayrintili usg yaptirdigim yerde kontrol randevum var bakalim bizim minik kizimiz ne alemde
Ben de en son 24+5te gittim, 700 gr 30 cmdi normal dedi ama az galiba üüüüü
gecen gece bende oturururken kasıklarımın orda kalp atısı gıbı 4-5 kez tık tık dıye bırsey oldu hıckırıkmıkı bu canımGünaydın bu akşam bir hıçkırıkla uyandım ki sandım bişey oluyor
Maşallah gece uykudan kaldıracak kadar hıçkırabiliyorlar. Birde kafaların aşagıda olması yüzünden alttan atıyor. Çok komik oluyor yavv
Insallah canim benim,meyve suyu iciyorum yuzunu gosterir umarim :)Kipir kipirdir kuzucuk :)
Benim kiz her defasinda elini yuzune koyuyo insallah sen gorursun :)Insallah canim benim,meyve suyu iciyorum yuzunu gosterir umarim :)
Evet ta kendisigecen gece bende oturururken kasıklarımın orda kalp atısı gıbı 4-5 kez tık tık dıye bırsey oldu hıckırıkmıkı bu canım
Artık büyüdükçe daha rahat yüzünü görüyoruz. İnş sende görürsün canımInsallah canim benim,meyve suyu iciyorum yuzunu gosterir umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?