2016 Şubat Anneleri

Ya bu tetanoz ne meret bi asi ya.5 gun gecti kolum agriyo hala uyutmuyo suan beni..gerci esimede kizginim oda var ama kolum cok kotu gercekten boyle bi agir ve agrili yatamiyorum aglicam o derece

Iyi geceler arkadaşlar. 2 gündür kasık bel ve alt tarafım da çatımda ağrım var. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Wc bile lüx oldu diyebilirim. Netten baktım Pelvis ağrısı diyorlar ama aşırı zorlanıyorum. Popomun kemikleri ağrıyor. Iç bacaklarım ağrıyor. Ikiz gebelikte normalmiş ama kalan haftalarım böyle nasıl geçer bilmiyorum. Bu arada 10 günde karnımda belirgin büyüme var. Sanırım zorlanma tam anlamıyla başladı. O kadar hareketliler ki tamam şimdi çıkacaklar diyorum. O kadar canımı acıtıyorlar. Dr a gitmeye korkar hale geldim ne zormuş. Oğlum da bunlarin hiç biri yoktu

ben yarın gidiyorm canım 9da randevum sorarım sanada söylerim.ama artık son 3 aya girdik ve bebek birden atılıp büyüyecek bu aylarda bn ona bağlıyorum yinde sormakta fayda var
iyi sonuçlarla gel canım. hayırlısı bakalım

iyi olmana sevindim canım. dün merak edip sormuştum ama kimse senin durumunu bilmiyordu. enf. bendede var. bende dün adet sancısı oldu ve panik yaptım. inşallah sorun yoktur.

Tmm canım sagol
Çok geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.
Biz de ondan aldik canim ama hala hic acmadik kutusunu :) acarsak toplayamamaktan korkuyor esim. Kurmak icin de erken diye ellemedik hic. Kurarsaniz eger bana da haber ver :)
Kolay toplanıyor merak etme kurumuda kolay. Benim 5 yaşında bir oğlum var. O yeni yatagı kıskanırda içine girmek ister diye kurduk arada yatıyor içinde :)
Allah yardımcın olsun canım

Ağrısı olan arkadaşlar Rabbim yardım etsin. Peki sizler magnezyum kullanıyor musunuz? Sanırım o kasılmalara iyi geliyor.

Günaydın herkese

nnagihan canım ya sen şekerini kontrol edip not ediyordun.
şeker sonuçların nasıldı? düzene girmişmiydi? mümkünse paylaşabilir misin?
benim tokluk şekerim normal, ama açlık şekerim sınıra yakın çıkıyor

Günaydın kızlar, ağrılarla herkesin başı belada anlaşılan bende dün karnımın üstünde oldu, benim hınzır ya tekmeyi koydu yada rahim genişlemesi yüzünden bilemiyorum biraz canım yandı, ama 5-10 dakka sürdü geçti..

gecen gece bende oturururken kasıklarımın orda kalp atısı gıbı 4-5 kez tık tık dıye bırsey oldu hıckırıkmıkı bu canım

gecen gece bende oturururken kasıklarımın orda kalp atısı gıbı 4-5 kez tık tık dıye bırsey oldu hıckırıkmıkı bu canım
Evet ta kendisi mikrop minnoşlar bizi uykudan bile uyandırabiliyorlar. Bazen 4-5 kez bazen 20 -30 kez.. bundan sonra bolca hissedecegiz inş.

Insallah canim benim,meyve suyu iciyorum yuzunu gosterir umarim :)
Artık büyüdükçe daha rahat yüzünü görüyoruz. İnş sende görürsün canım
Ben geçen hafta tam 26. Haftamın başında gittiğimde böyle poz vermişti.

Eklentiler

• 1447831296770-1805401788.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…