• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Benimde sağ kasigim da sürekli ağrı var canim normal dedi doktor karnında 1 kilodan fazla bir ağırlık taşıyorsun böyle ufak tefek şeyler olacak dedi
anladım canım sağol, ben daha doktora sormadım da o yüzden sizlere bi sorayım dedim. teşekkürler

Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.:KK42:

canım pekı organ galısmesı nasılmıs. Organları da erken gelısıyorsa 37. haftada dogum hıc sorun olmaz, tansıyonun sınırda ama proteın kacagı yok demı sende, tansıyon acısından korkma bence ama dıkkat etmeye devam et

Gunaydinn kizlar bende adet tarihime gore 27+3 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman bugun 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii
CANIM ir hafta ileri gider bir hafta geri o son ayda belli olur Bnmde bir hafta ileri ama bn hep adetim tarihini baz alıyorum

Mrb kızlar
Şuan drdayım. Tansiyon sorunum için kontrole gelmiştim. Ama daha büyük bir sorunumuz varmıs. Bebeğim 3hafta ileriden gidiyor. Şuan kilosu 1900 ve boyu 43cm. Şekerim yok. Bebeğimde sağlıklı. Eşim de ben de iriyiz, bundan kaynaklıdır dedi drm.
Ama iri olduğu için erken doğum riskimiz var. 37.haftayı bile göremezsiniz dedi.
Araştırma hastanesine yönlendirdi.
Zaten tansiyonum sınırda, bir de bu durum beni iyice endişelendirdi.
Nolur dua edin bize.
Oğlumu sağsalim kucağıma almayı rabbim nasip etsin.:KK42:
Canım moralini yüksek tut herşey yoluna girecek sende bebeğin de iyi olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

Çalışıyor musun canım ben çalışıyorum en çok aksam yoruluyorum ondan aksam ağrıyor benim
çalışıyorum canım ama akşamları eve gidince hiç bişi yapmıyorum. sadece yemek hazırla topla sonra uzanıyorum.
kendimi yoracak bişi yapmıyorum. mümkün olduğunca uzanıyorum. dinlendiğim zaman çıkıyor ağrı. benim sürekli hareketli olmam lazım sanırım :D

çalışıyorum canım ama akşamları eve gidince hiç bişi yapmıyorum. sadece yemek hazırla topla sonra uzanıyorum.
kendimi yoracak bişi yapmıyorum. mümkün olduğunca uzanıyorum. dinlendiğim zaman çıkıyor ağrı. benim sürekli hareketli olmam lazım sanırım :KK70:

Ahahah bi anormal seninki seni sürekli çalıştırmak lazım canjm :)

Tmm canım sagol :KK66:

Çok geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.

Kolay toplanıyor merak etme kurumuda kolay. Benim 5 yaşında bir oğlum var. O yeni yatagı kıskanırda içine girmek ister diye kurduk arada yatıyor içinde :)

Allah yardımcın olsun canım
sağol canim

Back
X