Öyle yapcam artık ben de canım ama moralimi bozacak kişilerle biraz mesafe koycam arama belki anlarlar birazcık hatalarını. Kuzularımız yeter bize hamdolsun Rabbimin mucizesi onlar :) iyiki doğurmuşum diycez o tatlı suratlara bakıp 2-3 ay sonra inşallah :)sağol canım benimm :) valla takmamak en iyisi.
bende o kadar çok takıyordum ki, artık ağlamaktan içim dışıma çıkıyordu. ve dediğin gibi bu dönemde kayınvalideme çok takmış durumdaydım. ama sonuç kafana takmanla kalıyosun. kimse değişmiyor. kimse ay bu kız hamile daha hassas davranalım demiyor. sen kendini ve bebişini üzmekle kalıyosun. o yüzden salla gitsin hamileliğinin tadını çıkar :)
Evet bebegin duruşundan canımBenim de böyle karnım yamuk gibi duruyor bazen hatta eşime soruorum karnımda bi yamukluk war diyorum o zaman bebeğin duruşuyla alakalı.. Benim hep sağ tarafımda hareket var. bazende çok fazla yer değiştiriyor.
Bde ben hareketlerime çok fazla dikkat etmiyorum yaaa bişey olmaz diyerek yaptığım ani hareketlerim var ya da kendimi yorduğum zamanlar olabiliyor.
Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıdaHanımlar arkadasımdan ogrendıgıme gore ılk basta ıslak pamuk kullanmak lazımmı
ben dırek pamuk almıstım onu ıslatarak kullanacaktım ama oyle zor olmusmus, unıbaby ıslak pamukları varmıs hazır
bır de 5lı canbebe ıslak havlu almıstım ama onu bıraz buyuyunce kullanmak daha ıyıymıs, cıltlerı cok hassas oluyomus
Canım aslında hadis şöyle:Canim simdi soyle dinde bi hadis bile var eger esin senden once orgazm olursa bebek kiz sen ondan once olursan bebek erkek oluyor almanyada bile arastirilmis ve %90 dogru oldugu soyleniyor. Erkek kiz annelerine sordum ve hepsi evet ogle dedi ben kendimden bile dogru oldugunu anladm
25+3 te 915 gramdı canım 7 kilo almıştm yarın tekrar bakcak 27+3 oluyorz yarın yazarm yine buraya ayyy yarın inşallah yüzünü gösterir bi ara pipiyi bekliyorduk yine bekletiyor biziKızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
10 gün önce bebeğim 1068 gramdı bende 5 kilo aldım canımKızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
Benım doktor cokmu umursamaz anlamadım aslında ıyı bır doktor ama hıc bana kafayı asagıda yukarıda tarzında bırsey demedı
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
Ben pazartesi günü yaptırdım,geç değil canım inşallah yüklemenin sonucuda iyi gelirKızlar 2. Aşıyı oldunz mu ben yarın olcam 27+3 teyz ilki 20. Haftadaydı geç kalmamışımdır inşallah yarın yüklemeyide yaptırıyorum umarım bişey çıkmaz
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
Aynen benimde öyle bide aşağıda duruyo... 1.5 ayda çıktı göbek..Kizlar sizin gobekler cok iyi yaa.benim göbeğin masallahi var.toplam 8kilo aldim ama sanki hepsi göbek gibi duruyor bende.
Inşallah canım hayirlisiyla gelsin o günler :) sabırsızlıkla bekliyorum artıkÖyle yapcam artık ben de canım ama moralimi bozacak kişilerle biraz mesafe koycam arama belki anlarlar birazcık hatalarını. Kuzularımız yeter bize hamdolsun Rabbimin mucizesi onlar :) iyiki doğurmuşum diycez o tatlı suratlara bakıp 2-3 ay sonra inşallah :)
Mrb cnm.ay aynen sag gogusun altinda agri.resmen kirilmis gibi feci agiriyo.kizarmis zaten o bolge.minicikler ama ne baski yapmislar boyle.evet oluyomus gebelikte.kaburga ezilebiliyomus baskidan.benim de sirtima vuruyo.su an bile acı icindeyim.bakalm ne dicek doktorun.bende bekliyorum cvbini.ben telden sordum normal dedi.yastik destegi al dedi.dogum seklini alinca bebek gecermis bu agri.ama daha uc ay var.canım merhaba,
sanırım 2 haftayı geçti sağ gögüs altından sırtıma kadar nerdeyse her öğleden sonra yatana kadar aynı ağrıyı çrkiyorum, normal olduğu söyleniyo akşama kadar sandalyede oturuyorum. perşembe şeker yüklemesi yaptırcam ogün sorucam doktoruma
kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş. Sınırı geçmez. Saglıklı sıhhatli olur inş.Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
26+0 haftada 1050 gr. 4 kilo aldım ben.Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?