2016 Şubat Anneleri

Öyle yapcam artık ben de canım ama moralimi bozacak kişilerle biraz mesafe koycam arama belki anlarlar birazcık hatalarını. Kuzularımız yeter bize hamdolsun Rabbimin mucizesi onlar :) iyiki doğurmuşum diycez o tatlı suratlara bakıp 2-3 ay sonra inşallah :)

Evet bebegin duruşundan canım

Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıda normal pamukda olurda onu inceltmen falan zaman akır.
Canım aslında hadis şöyle:
Müslim’in Hz. Sevban’dan yaptığı rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurdu: “Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Yani önce olan degil meniler birleştiğinde baskın çıkan diyor
Ayrıca böyle birşey olamaz çünkü cinsiyeti belirleyen x(kız) ve y(erkek)kromozomları erkegin sperminde var. Bayanlarda sadece x kromozomu var. Erkekden meni geldiğinde kiminki baskın olursa cinsiyet o oluyormuş. Bayanlarda y kromozomu yok yani. Erkekden baskın olarak y kromozomu gelirse cinsiyet erkek olur. Benimde bebişim erkek. Önce bayanlar orgazm olduğunda erkek olur diyorlarmış. Bu tez bende çürüyor maalesef

Eklentiler

• lBAE-20030_1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bugün göbüşlerin günü sanırım maşallah hepinize ve kuzularınıza bu da kızımla biz 28+4 'teyiz zaman hızlı geçiyor 30lu haftalara geldik bile ayyy şimdi fotoya baktım da ellerim ne biçim çıkmış tombiş tombiş halbuki hiç ödem yok bende resmi kırpmıştım biraz ondan sanırım

Eklentiler

• P_20151115_233205_1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar 2. Aşıyı oldunz mu ben yarın olcam 27+3 teyz ilki 20. Haftadaydı geç kalmamışımdır inşallah yarın yüklemeyide yaptırıyorum umarım bişey çıkmaz

Kızlar 29. Haftada uçak yolculuğu yapılır mı.. Bugn 25+5 olduk 670 gr dedi doktor.. Zayıf gibi Ama bi sorun yok gayet sağlıklı kuzum Bende 8kilo aldım

Benım doktor cokmu umursamaz anlamadım aslında ıyı bır doktor ama hıc bana kafayı asagıda yukarıda tarzında bırsey demedı

Valla ben sordum esasında.. :)) ama döndüğünde senin doktor mutlaka söyler zaten bundan sonraki ay kontrollerde belli olur..

Bende 24+5 te gitmistim enson 947 gr demişti doktor o zaman 5 kilo almıştım.. Cumartesi günü gideceğim kontrole bu ay 3 kilo daha aldım toplam 8 oldu biraz dikkat etmem lazım..

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???

Ben 21. haftamda renki doppler çektirdiğim gün 452 gramdı. o günden beri doktora gitmedim daha. bende geçen gün tartıldım 47 kilodan 57 kilo oldum toplamda 10 kilo aldım çok aldım nasıl oldysa

senin nasıl?

Kızlar 2. Aşıyı oldunz mu ben yarın olcam 27+3 teyz ilki 20. Haftadaydı geç kalmamışımdır inşallah yarın yüklemeyide yaptırıyorum umarım bişey çıkmaz
Ben pazartesi günü yaptırdım,geç değil canım inşallah yüklemenin sonucuda iyi gelir

Kizlar sizin gobekler cok iyi yaa.benim göbeğin masallahi var.toplam 8kilo aldim ama sanki hepsi göbek gibi duruyor bende.

Inşallah canım hayirlisiyla gelsin o günler :) sabırsızlıkla bekliyorum artık

Mrb cnm.ay aynen sag gogusun altinda agri.resmen kirilmis gibi feci agiriyo.kizarmis zaten o bolge.minicikler ama ne baski yapmislar boyle.evet oluyomus gebelikte.kaburga ezilebiliyomus baskidan.benim de sirtima vuruyo.su an bile acı icindeyim.bakalm ne dicek doktorun.bende bekliyorum cvbini.ben telden sordum normal dedi.yastik destegi al dedi.dogum seklini alinca bebek gecermis bu agri.ama daha uc ay var.
Seker yuklemesi icin de kolay gelsin.cuma gunu yaptrdim bende.iki saat aclik etkiliyo epey.geceden biraz ye derim.umarim cikmaz sekerin

kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor

Zararlı görüyor geneli. Annem ben size hiç kundak yapmadım, ben daraliyordum diyor. Ama sarmış bizi ki uyanmayin eliniz kolunu kimildayinca diyor. Ben de öyle yaparm sanırım.

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş. Sınırı geçmez. Saglıklı sıhhatli olur inş.
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
26+0 haftada 1050 gr. 4 kilo aldım ben.

Bugün kadıköy pazarına gittim cok güzel şeyler vardı zebra perde almaya gitmistim bu cicilerde bonus oldu

Tulum 10
Alt üst takım 9
Kırmızı bady 7,5
Zebra 50 tl

Eklentiler

• 20151117_181247.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 20151117_181000.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…