2016 Şubat Anneleri

Zararlı görüyor geneli. Annem ben size hiç kundak yapmadım, ben daraliyordum diyor. Ama sarmış bizi ki uyanmayin eliniz kolunu kimildayinca diyor. Ben de öyle yaparm sanırım.
İlk zamanlar bebişler kendi kollarından bile ürküp uyanabiliyorlar. Sıkmadan kundak yapmak iyi oluyor. Kundak derken battaniye ile kolları aşagıdayken sarsanda oluyor. Bizimkiler kış bebişi sıcak sıcak uyusunlar inş.

Kizlar babymall diye bi site var cok uygun urunler indirim var..bebek sampuani .gogus ucu kremi oto koltugu vs ne ararsan..lansinoh 26 lira gogus kremi diger sayfalarda 37 liraydi..ilgilenen varsa bakdin
Canim hala devam ediyor mu bilmiyorum ama webanne market te lansinoh 40 ml 20 liraydi. 60 li gogus pedi de 10 ya da 10.50 idi. Oraya da bak istersen

kızlar hafif adet sancısı var bugün. ayakta oldu 1-2 defa. yemek aparken. gideyim mi dr. a ? boşa mı evham acaba
ah bi bilsem gebelik denen şeyde neler olup bitiyor ?

geldim :)
güzel yoğun bir gündü, kalabalık bir organizasyondaydım karnımı salına salına yürüdüm
oğlan taşıyom ben tamam mı göbekte çatlama , göbek deliğinde düzleşme olmadı daha ama pozitif bakıyorum hayata oğlum sağolsun bugün annesini mutlu etti

karincam o instagramdaki ben olabilir bilmiyorum, senin isim ?

bugun yine gittim doktora riskli gebelik uzmani... yine ayni dedi 37. hafta da olur dedi... ayni benim de oyle sanki ust kisimdan cikacaklar gibi... bazende kalca ve bacak agrilarim cok oluyor... sordum hersey yolunda dedi... rahatlatti endise edilecek birsey yok dedi... ben hatta erken dogum belirtisi mi diye sordum hayir bebekler gayet iyi dedi...

Benim kizim battaniyenin icinden ellerini cikarana kadar uyuyamiyordu ofleyip pufluyordu nihayet ellerini cikarinca rahatca uyuyordu

Cok iyi ya rahatladim sinav yaptigim gun cok yorulmustum cok hareketlendiler ustelik sag ust tarafta agrim vardi cok korktum 30.haftadalar daha cok erken diye

kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor
Eskiden bebeklere yapılan sıkı kundaklar sakıncalı canım kalça cikikligi yapıyor diye ama bizim öyle yapacak halimiz yok tabi battaniye ile eli ayağı dışarı çıkmasın diye sarmak en doğrusu sıçrayarak uyanmasinlar diye yoksa uykuları bölünür bebislerin

Cok iyi ya rahatladim sinav yaptigim gun cok yorulmustum cok hareketlendiler ustelik sag ust tarafta agrim vardi cok korktum 30.haftadalar daha cok erken diye
hatta ben esime doktor beni gogus altindan keserek de sezeryan yapsa olur dedim... neredeyse cildimi yirtip cikacaklardi...

karincam babymall iyi bi site ankaranin en buyuk bebek magaxasi... gittik gezdik de uygun olani bulmak istersen akakce karsilastirma fiyat veriyor... ordan en uygunu bulursun...

Bende oluyor canım bu aralar bel ve kasık ağrısı oluyor oda geçiyor geri
dr. la konuştun mu canım ? normalmiymiş acaba. en son gittiğimde erken doğum riskin yok dedi. ama yinede insan bilmediği şeyden endişe ediyor. adet sancısı hiç olmamıştı şimdiye kadar. belki giderim dr. a

Kızlar hepiniz cook güzelsiniz maşallah. 25 +0 da 870 grmdi. 28+0da cumartesi gidicez inşallah. 3 hafta olacak ben hep aynı kilodayim. Şekerli yim diyetteyim ya bu bebis kilo almadı mu yahu 5 buçuk kilo filan aldim

Eklentiler

• 20151117_193106.webp
    13 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…