İlk zamanlar bebişler kendi kollarından bile ürküp uyanabiliyorlar. Sıkmadan kundak yapmak iyi oluyor. Kundak derken battaniye ile kolları aşagıdayken sarsanda oluyor. Bizimkiler kış bebişi sıcak sıcak uyusunlar inş.Zararlı görüyor geneli. Annem ben size hiç kundak yapmadım, ben daraliyordum diyor. Ama sarmış bizi ki uyanmayin eliniz kolunu kimildayinca diyor. Ben de öyle yaparm sanırım.
Canim hala devam ediyor mu bilmiyorum ama webanne market te lansinoh 40 ml 20 liraydi. 60 li gogus pedi de 10 ya da 10.50 idi. Oraya da bak istersenKizlar babymall diye bi site var cok uygun urunler indirim var..bebek sampuani .gogus ucu kremi oto koltugu vs ne ararsan..lansinoh 26 lira gogus kremi diger sayfalarda 37 liraydi..ilgilenen varsa bakdin
bugun yine gittim doktora riskli gebelik uzmani... yine ayni dedi 37. hafta da olur dedi... ayni benim de oyle sanki ust kisimdan cikacaklar gibi... bazende kalca ve bacak agrilarim cok oluyor... sordum hersey yolunda dedi... rahatlatti endise edilecek birsey yok dedi... ben hatta erken dogum belirtisi mi diye sordum hayir bebekler gayet iyi dedi...37de almalari cocuk icin kotu olur kilolari cok az olacak bizim ve izinlerimiz icin de iyi olacak pers.gunu gidiyorum kontrole dr.uma sorayim bakalim benimki ne diyecek benim ikizlerim bi kac gundur cok sert hareketler yapiyor sanki karnimi delip cikacaklarmis gibi sende durum nasil
Amin canimm hepimize nasip etsin insallahMaşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Benim kizim battaniyenin icinden ellerini cikarana kadar uyuyamiyordu ofleyip pufluyordu nihayet ellerini cikarinca rahatca uyuyorduİlk zamanlar bebişler kendi kollarından bile ürküp uyanabiliyorlar. Sıkmadan kundak yapmak iyi oluyor. Kundak derken battaniye ile kolları aşagıdayken sarsanda oluyor. Bizimkiler kış bebişi sıcak sıcak uyusunlar inş.
Bende oluyor canım bu aralar bel ve kasık ağrısı oluyor oda geçiyor gerikızlar hafif adet sancısı var bugün. ayakta oldu 1-2 defa. yemek aparken. gideyim mi dr. a ? boşa mı evham acaba
ah bi bilsem gebelik denen şeyde neler olup bitiyor ?
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
Cok iyi ya rahatladim sinav yaptigim gun cok yorulmustum cok hareketlendiler ustelik sag ust tarafta agrim vardi cok korktum 30.haftadalar daha cok erken diyebugun yine gittim doktora riskli gebelik uzmani... yine ayni dedi 37. hafta da olur dedi... ayni benim de oyle sanki ust kisimdan cikacaklar gibi... bazende kalca ve bacak agrilarim cok oluyor... sordum hersey yolunda dedi... rahatlatti endise edilecek birsey yok dedi... ben hatta erken dogum belirtisi mi diye sordum hayir bebekler gayet iyi dedi...
ben bugun hastanede tartildim... 9 kilo almisim :)Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
2 kasımdaki son kontrolümde bebeğim 26+0 ve 906 gr çıkmıştı bende 3 kilo aldım şimdiye kadar canım sende durum nasıl ?Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
Eskiden bebeklere yapılan sıkı kundaklar sakıncalı canım kalça cikikligi yapıyor diye ama bizim öyle yapacak halimiz yok tabi battaniye ile eli ayağı dışarı çıkmasın diye sarmak en doğrusu sıçrayarak uyanmasinlar diye yoksa uykuları bölünür bebislerinkundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor
hatta ben esime doktor beni gogus altindan keserek de sezeryan yapsa olur dedim... neredeyse cildimi yirtip cikacaklardi...Cok iyi ya rahatladim sinav yaptigim gun cok yorulmustum cok hareketlendiler ustelik sag ust tarafta agrim vardi cok korktum 30.haftadalar daha cok erken diye
Evet birde o var :) kimi sıkıntılı kimi ürkek doğunca herkes bebişini tanır zatenBenim kizim battaniyenin icinden ellerini cikarana kadar uyuyamiyordu ofleyip pufluyordu nihayet ellerini cikarinca rahatca uyuyordu
Bilmiyorum canım ben onu dışarı çıkardığımda kullanırım diye düşündüm hastaneden eve gelirken onun içine koyup öyle pusetine koyabilirim.sen koyucakmisin canim bebek cantasina kundak battaniyeyi
dr. la konuştun mu canım ? normalmiymiş acaba. en son gittiğimde erken doğum riskin yok dedi. ama yinede insan bilmediği şeyden endişe ediyor. adet sancısı hiç olmamıştı şimdiye kadar. belki giderim dr. aBende oluyor canım bu aralar bel ve kasık ağrısı oluyor oda geçiyor geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?