Yanan iki hafta da sonrasina aktarilir canimöğretmen arkadaşlar şimdi benim size bir sorum olacak izinlerle ilgili. Bizim 8+8 izinlerimiz rapor alırsak 37ye kadarcalisabiliyoruz. Sezeryanla 38 de doğumu yaptık diyelim dogumsonrasina kaç hafta iznimiz kalır? Benim iki hafta sömestr tatiline denk geliyor da kafam karıştı aslında karışacak bir şey yok galiba ama emin olamadim
Allah yardımcımız olsuuun :)son bi aya kadar bende dikakt ettim hep. ama son bir ay hatta son 3 haftadır resmen ipin ucunu fena kaçırdım
37de almalari cocuk icin kotu olur kilolari cok az olacak bizim ve izinlerimiz icin de iyi olacak pers.gunu gidiyorum kontrole dr.uma sorayim bakalim benimki ne diyecek benim ikizlerim bi kac gundur cok sert hareketler yapiyor sanki karnimi delip cikacaklarmis gibi sende durum nasilbana37. haftada ikizler miyadini dolduruyor daha fazla kalmasinin anlami yok dedi ama bilmiyorum ki her doktor farkli diyor... ama sezeryanin etkisi nedir bilmiyorum... normal istiyorum dedim hayir sezeryan yapiyoruz dedi... anlamadim ben bu saglik sektorunu... eger 38 olursa cok iyi olur... bakalim ins bebekler o zamana kadar bekler...
o kundak sayılmaz canım benim dediğim eski tip sıkı sıkı saran kundaklar yoksa kundak battaniye bende aldımKundak dedıgım ebebkten aldım canım bebegı sıkan bırsey degıl, ayak kısmı yer kol kısmı var yerlestırıp yandan bı cıtcıtı var gecırıyosun ama bebek oyle sıkı kalmıyor. Hastanede kızıyolarsa onu goturmem evde uyuturken kullanırım . 2 polar bır penye batanıye koyarım o zaman kundak yerıne
2016 fiyatları artar canım ona göre hazırla kendinikızlarrrrrrrrr size birşley soracağım
şimdi biz hastaneden doğum için bi fiyat aldık ama bizim doğum 2016 da olacak. hastaneler 2016 o fiyatlar 2015 fiyatıydı bu sene fiyat değişti der mi acaba. hiç aranızda bu fiyat 2016 dada geçerlimi diye soran oldu mu ?
kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyoro kundak sayılmaz canım benim dediğim eski tip sıkı sıkı saran kundaklar yoksa kundak battaniye bende aldım
2016 fiyatları artar canım ona göre hazırla kendini
Dogum izinleri oncesinden sonrasina her kosulda aktariliyor tatile gelenler de kayniyor canim maalesefpeki 2 haftalik ara tatil de aktarilir mi... yada ikizim ben oncesi 10 hafta onda ayni 3 haftaya kadar calisirsak 7 haftasi dogum sonrasina aktarilir mi... daha sonra diyelim bu oncesi ve sonrasi izinlerim bitti... haziranin basina geldik sut iznimin 2 ayi yaz tatilie mi gidiyor diyelim haziran temmuz agustos eylul ekim kasim da 3 saat sonra 1,5 saat mi oluyor... tesekkurler simdidennn
Canım doğum öncesi kaç hafta çalışabildiyesen o kadarı atabiliyorsun sona. yani 32 de rapor aldın. 35 de doğum yaptın 8+3 doğum sonrası oluyor. 37 den sonra doğum yaparsan 5 haftanın tümünü atmış oluyorsun yani 8+5 oluyor doğum sonrası iznin.Yanan iki hafta da sonrasina aktarilir canim
Arkadaşın yazdığı durumda 2 hafta sona aktarılmıyor erken doğum bir dezavantaj aslındaYanan iki hafta da sonrasina aktarilir canim
Ayy bennoglumda gidip gelip dereotu yemistim sut olsun diye ancak asiri olunca cig sebzeler gazda yapio cocugada yansiyoraa bak dereotunu bilmiyordum benim aklımda bol hoşaf , maydanoz , bulgur ve hurma var.... bunları her gün yiyeceğim tabi boooooooooooool bol su.
dereotuda yerim ama seviyorum
Kolay gelsin canim ben daha tatile girmeden dogurcam zaten insallah senin cok iyi denk gelmissenin ikiz olduğu için öyle sanırım. Ben de öğretmenim aksine çok enerjik oluyorum. Sınıf öğretmeniyim çok fazla oturmuyorum ben de 5 gün 6 saat okuldayım ama şükür şimdilik hiç bir sorunum yok. Hareket oluyor spor oluyor. Ben dönemi kapatıcam inşallah. zaten tatile girdiğimiz gün 36+3 oluyoruz. Tabi bunlar benim düşüncem Allah izin verirse böyle yapıcam.
işte biz:)
Erken dogum olursa artik aktariliyor 1veya 2senedir degisti o durum bi ark.im son gune kadar calisti erken dogum yapti hepsini aktardi sonrasina. Onceden kullanilamiyordu ama yeni kanunlara bakarsaniz aktarilabildigi yaziyorArkadaşın yazdığı durumda 2 hafta sona aktarılmıyor erken doğum bir dezavantaj aslında
aynen canım ya, uzanmadan geçmio
ikiz değil canım, ben zaten 110 kiloyla hamile kaldım. benim durum fenaa yani :) ama bebişimin sağlığı çok şükür yerinde. o yüzden gerisi önemli değil.
Canım bnm 3. Ayım da sol kaburga çok ağrıdı yatamıyordum geceleri daha çok ağrıdı. Bir hafta devam etti sıcak havlu koydum sıcak su torbası koydum geçti canımay çok tatlısınız hepiniz :)
aynen eve gidip uzanıyorum. sabaha anca geçmiş oluyor. benim sol kaburga altında bu ağrı. ve sol tarafıma yatamıyorum cumadan beri...
kime desem ayağı oradadır o baskı yapıyordur diyor. ama oturma pozisyonumdan kaynaklandığını farkeiyorum.
masa başı çok zor. ayakta olmak da çok zor
24 kasımda doktara gidicem.kesin gene "normal" diyecek
a yok başka doktora gidicem belki bu normal kelimesini farklı söyler
ah hiç sorun etme teyzemde kilolu hamile kaldı. kilolu doğum yaptı. çok da rahat ilkinden daha rahat bir doğum gerçekleştirdi. (ilkinde 24 saat sancı çekmişti)
ayrıca boyu 150. 155 değil yani düşün. çatı dar o bu şu laflarına kulaklarını tıkadı çatır çatır normal dıoğumunu da yaptı
doktorlar takmış şimdi kilolu doğum olaylarına
bende bende paylaşma istiyorum ama yanımda foto yok. ig den atayım
https://www.instagram.com/p/-ECrj4J0xa/?taken-by=ayomisan
Maşallahay çok tatlısınız hepiniz :)
aynen eve gidip uzanıyorum. sabaha anca geçmiş oluyor. benim sol kaburga altında bu ağrı. ve sol tarafıma yatamıyorum cumadan beri...
kime desem ayağı oradadır o baskı yapıyordur diyor. ama oturma pozisyonumdan kaynaklandığını farkeiyorum.
ah hiç sorun etme teyzemde kilolu hamile kaldı. kilolu doğum yaptı. çok da rahat ilkinden daha rahat bir doğum gerçekleştirdi. (ilkinde 24 saat sancı çekmişti)
ayrıca boyu 150. 155 değil yani düşün. çatı dar o bu şu laflarına kulaklarını tıkadı çatır çatır normal dıoğumunu da yaptı
sen koyucakmisin canim bebek cantasina kundak battaniyeyio kundak sayılmaz canım benim dediğim eski tip sıkı sıkı saran kundaklar yoksa kundak battaniye bende aldım
2016 fiyatları artar canım ona göre hazırla kendini
inşallah bende rahat bir doğum yaparım. bu zamana kadar çok şükür rahat geçirdim.ay çok tatlısınız hepiniz :)
Göbişini yerim kız çok tatlı görünüyosun maaşallah size :) bugün sinirlerim çok bozuktu akşamki kaynana konusundan aklıma geldikçe ağladım hatta hormonlar sağolsun :) şuan tüm göbişleri sevesin var kafama takmamaya karar verdim saçma sapan yorumları :)sakın strese girme, ben kilolu annelerdenim, bebişde iri bebek olacak dediler.
o yüzden benim göbek biraz fazla :)
sağol canım benimm :) valla takmamak en iyisi.Göbişini yerim kız çok tatlı görünüyosun maaşallah size :) bugün sinirlerim çok bozuktu akşamki kaynana konusundan aklıma geldikçe ağladım hatta hormonlar sağolsun :) şuan tüm göbişleri sevesin var kafama takmamaya karar verdim saçma sapan yorumları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?