2016 Şubat Anneleri

Yanan iki hafta da sonrasina aktarilir canim

37de almalari cocuk icin kotu olur kilolari cok az olacak bizim ve izinlerimiz icin de iyi olacak pers.gunu gidiyorum kontrole dr.uma sorayim bakalim benimki ne diyecek benim ikizlerim bi kac gundur cok sert hareketler yapiyor sanki karnimi delip cikacaklarmis gibi sende durum nasil

o kundak sayılmaz canım benim dediğim eski tip sıkı sıkı saran kundaklar yoksa kundak battaniye bende aldım
2016 fiyatları artar canım ona göre hazırla kendini

o kundak sayılmaz canım benim dediğim eski tip sıkı sıkı saran kundaklar yoksa kundak battaniye bende aldım

kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor

Dogum izinleri oncesinden sonrasina her kosulda aktariliyor tatile gelenler de kayniyor canim maalesef

Yanan iki hafta da sonrasina aktarilir canim
Canım doğum öncesi kaç hafta çalışabildiyesen o kadarı atabiliyorsun sona. yani 32 de rapor aldın. 35 de doğum yaptın 8+3 doğum sonrası oluyor. 37 den sonra doğum yaparsan 5 haftanın tümünü atmış oluyorsun yani 8+5 oluyor doğum sonrası iznin.

aa bak dereotunu bilmiyordum benim aklımda bol hoşaf , maydanoz , bulgur ve hurma var.... bunları her gün yiyeceğim tabi boooooooooooool bol su.
dereotuda yerim ama seviyorum
Ayy bennoglumda gidip gelip dereotu yemistim sut olsun diye ancak asiri olunca cig sebzeler gazda yapio cocugada yansiyor

Kolay gelsin canim ben daha tatile girmeden dogurcam zaten insallah senin cok iyi denk gelmis

Arkadaşın yazdığı durumda 2 hafta sona aktarılmıyor erken doğum bir dezavantaj aslında
Erken dogum olursa artik aktariliyor 1veya 2senedir degisti o durum bi ark.im son gune kadar calisti erken dogum yapti hepsini aktardi sonrasina. Onceden kullanilamiyordu ama yeni kanunlara bakarsaniz aktarilabildigi yaziyor

ay çok tatlısınız hepiniz :)

aynen canım ya, uzanmadan geçmio

aynen eve gidip uzanıyorum. sabaha anca geçmiş oluyor. benim sol kaburga altında bu ağrı. ve sol tarafıma yatamıyorum cumadan beri...
kime desem ayağı oradadır o baskı yapıyordur diyor. ama oturma pozisyonumdan kaynaklandığını farkeiyorum.
masa başı çok zor. ayakta olmak da çok zor

24 kasımda doktara gidicem.kesin gene "normal" diyecek
a yok başka doktora gidicem belki bu normal kelimesini farklı söyler

ikiz değil canım, ben zaten 110 kiloyla hamile kaldım. benim durum fenaa yani :) ama bebişimin sağlığı çok şükür yerinde. o yüzden gerisi önemli değil.

ah hiç sorun etme teyzemde kilolu hamile kaldı. kilolu doğum yaptı. çok da rahat ilkinden daha rahat bir doğum gerçekleştirdi. (ilkinde 24 saat sancı çekmişti)
ayrıca boyu 150. 155 değil yani düşün. çatı dar o bu şu laflarına kulaklarını tıkadı çatır çatır normal dıoğumunu da yaptı

doktorlar takmış şimdi kilolu doğum olaylarına

bende bende paylaşma istiyorum ama yanımda foto yok. ig den atayım
https://www.instagram.com/p/-ECrj4J0xa/?taken-by=ayomisan

Canım bnm 3. Ayım da sol kaburga çok ağrıdı yatamıyordum geceleri daha çok ağrıdı. Bir hafta devam etti sıcak havlu koydum sıcak su torbası koydum geçti canım

Maşallah

sen koyucakmisin canim bebek cantasina kundak battaniyeyi

inşallah bende rahat bir doğum yaparım. bu zamana kadar çok şükür rahat geçirdim.
bu arada maşşalah sana çok güzel gözüküyorsun

sakın strese girme, ben kilolu annelerdenim, bebişde iri bebek olacak dediler.
o yüzden benim göbek biraz fazla :)
Göbişini yerim kız çok tatlı görünüyosun maaşallah size :) bugün sinirlerim çok bozuktu akşamki kaynana konusundan aklıma geldikçe ağladım hatta hormonlar sağolsun :) şuan tüm göbişleri sevesin var kafama takmamaya karar verdim saçma sapan yorumları :)

sağol canım benimm :) valla takmamak en iyisi.
bende o kadar çok takıyordum ki, artık ağlamaktan içim dışıma çıkıyordu. ve dediğin gibi bu dönemde kayınvalideme çok takmış durumdaydım. ama sonuç kafana takmanla kalıyosun. kimse değişmiyor. kimse ay bu kız hamile daha hassas davranalım demiyor. sen kendini ve bebişini üzmekle kalıyosun. o yüzden salla gitsin hamileliğinin tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…