kiloları ya vereceğiz ya onlarla barışacağızDogumdan sonra artik interden spor videolarina baka baka 2-3 haraket yaparak 1-2 kilo verip amaan beni alan almis der kilolarla barisiriz napcaz
ya evet artık bu hamileyim istediğimi yerim psikolojisinden bi çıkmam lazım :/eyvah eyvah :) aman dikkat et çok kaptırma kendini :)
Insallah o zaman da sut veriyoruz yememiz lazim deriz biz ben simdiden olacaklari biliyorumkiloları ya vereceğiz ya onlarla barışacağızaman barışmayız inşAllah ya
aynen o psikolojiden çıkmak lazım. valla ben mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. ama dün akşam dayanamayıp kazandibi yedim :)ya evet artık bu hamileyim istediğimi yerim psikolojisinden bi çıkmam lazım :/
Benim karnımda vardır bu kadar. ama görenler aaa hiç belli değil diyor :) takmamak lazım ne kadarsa o kadar yapcak bişey yokOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
- aaaaa karnın ne kadar büyük senin ya
-kızım ha bire yiyormusun acayip kilo almışsın, dikkat et daha 2 ay var
- sen simdiden boyleysen bakalim doğuma nasıl olacaksin
- bak bak nasılsa karnı büyümüş kendin gibi bebeği de kilolu doguracaksin
- yok ya normal doğum olmaz sezeryan ile alınır
vs. Vs.
Canım bende 28+1 günlük seninki gibi göbeğim 3 kilo aldım ya senEki Görüntüle 1691840
Kizlar 27 + 4 gobegi :))
Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 1691840
Kizlar 27 + 4 gobegi :))
28+1 günlüğüm aynı seninki gibi göbeğim 3 kilo aldım canım ya senCanım bende 28+1 günlük seninki gibi göbeğim 3 kilo aldım ya sen
resimler süper anlatmış biziiiiiiiiiiiiiiii gerçekten :=)))))))))))
dimi :)Insallah o zaman da sut veriyoruz yememiz lazim deriz biz ben simdiden olacaklari biliyorum
Ne guldum amaişte biz:)
son bi aya kadar bende dikakt ettim hep. ama son bir ay hatta son 3 haftadır resmen ipin ucunu fena kaçırdımaynen o psikolojiden çıkmak lazım. valla ben mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. ama dün akşam dayanamayıp kazandibi yedim :)
Süt artırmak için sürekli dereotu yiyindimi :)
neyse süt için gerekli yemekler kilo aldırmayan cinsten genelde allahtan. inşAllah emzirirken veririz
Insallah canim Allahtan umit kesilmezdimi :)
neyse süt için gerekli yemekler kilo aldırmayan cinsten genelde allahtan. inşAllah emzirirken veririz
Valla ben 8 kg falan aldim ama cokkk zayiftim benCanım bende 28+1 günlük seninki gibi göbeğim 3 kilo aldım ya sen
aa bak dereotunu bilmiyordum benim aklımda bol hoşaf , maydanoz , bulgur ve hurma var.... bunları her gün yiyeceğim tabi boooooooooooool bol su.Süt artırmak için sürekli dereotu yiyin
Insanin kocasini gormeye hali olmuyor desek daha iyi oluyor cunupken mecbur kalirsaniz gogsunuzu besmele cekerek yikayip emzirebiliyirsunuz dini kitaplarda bu sekilde geciyor cocuk acken dur yavrum dus alip gelcem diyemezsinizCanım soğuma derken bebiş olunca sen anne oluyorsun gögüslerin süt dolu oluyor vee geceleri 15-20 kez uyanıp gündüzde uyuyamayıp deli serseme dönüştüğün için araya biraz soğukluk giriyor. Ama bu problem olmuyor. Bebek az büyüyüp uykulara daha rahat alışınca normale yavaş yavaş dönüyorsun.
Birde önemli olan şu cünüplük durumu varya.. kimi emzirmek istemiyor.. ondanda biraz soğukluk girebiliyorama eşlerin bize bakışında fıstık hatun yerine anne hatun kalıpları birazcık oturabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?