Canim orgazm olmak yumurtaliklarin calismaya basladiginin gostericisi sen olmasan bile yumurtaliklarin calis hemen y spermini tutmus acik soylicem ozur dilerim ama esin olmadan once senin yumurtaliklar calistigi icin oglan olmus:)Evet bebegin duruşundan canım
Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıdanormal pamukda olurda onu inceltmen falan zaman akır.
Canım aslında hadis şöyle:
Müslim’in Hz. Sevban’dan yaptığı rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurdu: “Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Yani önce olan degil meniler birleştiğinde baskın çıkan diyor
Ayrıca böyle birşey olamaz çünkü cinsiyeti belirleyen x(kız) ve y(erkek)kromozomları erkegin sperminde var. Bayanlarda sadece x kromozomu var. Erkekden meni geldiğinde kiminki baskın olursa cinsiyet o oluyormuş. Bayanlarda y kromozomu yok yani. Erkekden baskın olarak y kromozomu gelirse cinsiyet erkek olur. Benimde bebişim erkek. Önce bayanlar orgazm olduğunda erkek olur diyorlarmış. Bu tez bende çürüyor maalesef
maşllah canım. ne güzel işte bende sen gibiyim. senle aynı zayıflıktayım. ben 3 kilo aldım ama bebek gayet iyi. boşver onlar kilo alsın biz zaten alıcaz son ayda. öyle diyorlar :)Kızlar hepiniz cook güzelsiniz maşallah. 25 +0 da 870 grmdi. 28+0da cumartesi gidicez inşallah. 3 hafta olacak ben hep aynı kilodayim. Şekerli yim diyetteyim ya bu bebis kilo almadı mu yahu5 buçuk kilo filan aldim
offf ya bende korkuyorum çok. adet sancım varHaberlerde premature bebeklerle ilgili bir haber vardi 640gr dogmus bi bebek ve cok sukur hayatta kocaman olmus agladim yaaaaabebeklerimiz ins zamaninda dogar annisler
Kızlar hepiniz cook güzelsiniz maşallah. 25 +0 da 870 grmdi. 28+0da cumartesi gidicez inşallah. 3 hafta olacak ben hep aynı kilodayim. Şekerli yim diyetteyim ya bu bebis kilo almadı mu yahu5 buçuk kilo filan aldim
Cumartesiyi iple çekiyorum. İnşallah iyidir bebis. Panik oluyor insan. Cok kilo alirim saniyordum ablam 24 kilo alinca. Bende durum farkli oldu.Bakalım kaç kiloyla kapanış yapicaz:)maşllah canım. ne güzel işte bende sen gibiyim. senle aynı zayıflıktayım. ben 3 kilo aldım ama bebek gayet iyi. boşver onlar kilo alsın biz zaten alıcaz son ayda. öyle diyorlar :)
Aman canım dikkat edelim. Ben bugün güne gittim fazla kaçırdım bi de tatlı yedim iyi gidiyor değerler diye. Toklugu olcemedim ama Yemenin üzerinden 4 saat geçti açlığım 125 lerde suan. Bi daa yapmicam pismanimNe güzel işte canım.. Doğum sonra kilo fazlaliklariyla ugrasmicaksin.. Bebis besleniyordur, takma kafana.. Bende de şeker var. Bu aralar diyete uyamiyorrum. 9 kilo aldım
Allah korusun canim hepimizi Rabbim zamaninda saglikla kavustursun yavrularimiza. Gecenlerde benim de agrim oldu ama yorgunluktanmis dinlenince gecti ins. Seninki de gecer canimofff ya bende korkuyorum çok. adet sancım var
inşallah canım inşallahAllah korusun canim hepimizi Rabbim zamaninda saglikla kavustursun yavrularimiza. Gecenlerde benim de agrim oldu ama yorgunluktanmis dinlenince gecti ins. Seninki de gecer canim
webannemarket ten aldım canım ben o tarz ürünleri. Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt saklama poşeti vs.. Fiyatlar çok uygun bi bak istersen.Kizlar babymall diye bi site var cok uygun urunler indirim var..bebek sampuani .gogus ucu kremi oto koltugu vs ne ararsan..lansinoh 26 lira gogus kremi diger sayfalarda 37 liraydi..ilgilenen varsa bakdin
geçen hafta 150 tl alışveriş yaptım .yurtiçi kargo ile geldi 4.25 kargo ücreti ödedim. Sanırım tüm alışverişlerde kargo ücreti aynıymış. Tam hatırlayamıyorum ama sanki kargo seçeneği sunuyordu. Aras kargo da vardı diye aklımda kalmış.kızlar webannede
göğüs ucu krem ve ped sipariş edeceğim ama kargo bölümünü bulamadım
bizim buraya her kargo gelmiyor bunların ki hangi kargo ve ne kadar üzeri ücretsiz
ballı sıcak limon. 1 bardak suya ballı limon ve bal geçmiş olsun canımöksürüyorum ballı ıhlamur hariç ne içebilirim
75lik yuklememi yaptırdin? Sonuçların norml gözüküyor.Kızlar açlık 90 çıkmış 1 saat sonraki 160 2 saat sonraki 125 çıkmış sekerim ne oluyor yani bu bilen varmı? Yüksek sanırım((((
75lik yuklememi yaptırdin? Sonuçların norml gözüküyor.
Benim bildigim 1.saat 180 in altinda, 2.saat 140in altinda olmalı
Sınırları açlık 95 1 saat 185 2. Saat 155 diye biliyorum eger öyleyse seninki yüksek degil. Verdikleri sonuçta sınırlar yazmıyormu canımKızlar açlık 90 çıkmış 1 saat sonraki 160 2 saat sonraki 125 çıkmış sekerim ne oluyor yani bu bilen varmı? Yüksek sanırım((((
Bende 75lik yaptırdım. Aclik 81, 1.saat 155, 2.saat 130 cikti bende. Senin sonuçlar güzel :) merak etmeEvet Canım 75 lik. İnsallah öyledir. Yoksa 100 lugunu isteyecek ama yaptırmam artık direk diyetini uygularım daha iyi
Pardon 75 likmiş senin o zaman 92 180 155Evet Canım 75 lik. İnsallah öyledir. Yoksa 100 lugunu isteyecek ama yaptırmam artık direk diyetini uygularım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?