• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

sağol canım benimm :) valla takmamak en iyisi.
bende o kadar çok takıyordum ki, artık ağlamaktan içim dışıma çıkıyordu. ve dediğin gibi bu dönemde kayınvalideme çok takmış durumdaydım. ama sonuç kafana takmanla kalıyosun. kimse değişmiyor. kimse ay bu kız hamile daha hassas davranalım demiyor. sen kendini ve bebişini üzmekle kalıyosun. o yüzden salla gitsin hamileliğinin tadını çıkar :)
Öyle yapcam artık ben de canım ama moralimi bozacak kişilerle biraz mesafe koycam arama belki anlarlar birazcık hatalarını. Kuzularımız yeter bize hamdolsun Rabbimin mucizesi onlar :) iyiki doğurmuşum diycez o tatlı suratlara bakıp 2-3 ay sonra inşallah :)

Benim de böyle karnım yamuk gibi duruyor bazen hatta eşime soruorum karnımda bi yamukluk war diyorum o zaman bebeğin duruşuyla alakalı.. Benim hep sağ tarafımda hareket var. bazende çok fazla yer değiştiriyor.

Bde ben hareketlerime çok fazla dikkat etmiyorum yaaa bişey olmaz diyerek yaptığım ani hareketlerim var ya da kendimi yorduğum zamanlar olabiliyor.
Evet bebegin duruşundan canım :KK48:

Hanımlar arkadasımdan ogrendıgıme gore ılk basta ıslak pamuk kullanmak lazımmı

ben dırek pamuk almıstım onu ıslatarak kullanacaktım ama oyle zor olmusmus, unıbaby ıslak pamukları varmıs hazır
bır de 5lı canbebe ıslak havlu almıstım ama onu bıraz buyuyunce kullanmak daha ıyıymıs, cıltlerı cok hassas oluyomus
Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıda :KK56: normal pamukda olurda onu inceltmen falan zaman akır.
Canim simdi soyle dinde bi hadis bile var eger esin senden once orgazm olursa bebek kiz sen ondan once olursan bebek erkek oluyor almanyada bile arastirilmis ve %90 dogru oldugu soyleniyor. Erkek kiz annelerine sordum ve hepsi evet ogle dedi ben kendimden bile dogru oldugunu anladm:KK48:
Canım aslında hadis şöyle:
Müslim’in Hz. Sevban’dan yaptığı rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurdu: “Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Yani önce olan degil meniler birleştiğinde baskın çıkan diyor ;)
Ayrıca böyle birşey olamaz çünkü cinsiyeti belirleyen x(kız) ve y(erkek)kromozomları erkegin sperminde var. Bayanlarda sadece x kromozomu var. Erkekden meni geldiğinde kiminki baskın olursa cinsiyet o oluyormuş. Bayanlarda y kromozomu yok yani. Erkekden baskın olarak y kromozomu gelirse cinsiyet erkek olur. Benimde bebişim erkek. Önce bayanlar orgazm olduğunda erkek olur diyorlarmış. Bu tez bende çürüyor maalesef :KK48:

Eklentiler

• lBAE-20030_1.webp
    lBAE-20030_1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Bugün göbüşlerin günü sanırım maşallah hepinize ve kuzularınıza :anneadayı::nazar: bu da kızımla biz 28+4 'teyiz zaman hızlı geçiyor 30lu haftalara geldik bile :KK36:ayyy şimdi fotoya baktım da ellerim ne biçim çıkmış tombiş tombiş halbuki hiç ödem yok bende resmi kırpmıştım biraz ondan sanırım

Eklentiler

• P_20151115_233205_1.webp
    P_20151115_233205_1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar 2. Aşıyı oldunz mu ben yarın olcam 27+3 teyz ilki 20. Haftadaydı geç kalmamışımdır inşallah yarın yüklemeyide yaptırıyorum umarım bişey çıkmaz

Kızlar 29. Haftada uçak yolculuğu yapılır mı.. Bugn 25+5 olduk 670 gr dedi doktor.. Zayıf gibi Ama bi sorun yok gayet sağlıklı kuzum :KK36: Bende 8kilo aldım

Benım doktor cokmu umursamaz anlamadım aslında ıyı bır doktor ama hıc bana kafayı asagıda yukarıda tarzında bırsey demedı

Valla ben sordum esasında.. :)) ama döndüğünde senin doktor mutlaka söyler zaten bundan sonraki ay kontrollerde belli olur..

Bende 24+5 te gitmistim enson 947 gr demişti doktor o zaman 5 kilo almıştım.. Cumartesi günü gideceğim kontrole bu ay 3 kilo daha aldım toplam 8 oldu biraz dikkat etmem lazım..

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???

Ben 21. haftamda renki doppler çektirdiğim gün 452 gramdı. o günden beri doktora gitmedim daha. bende geçen gün tartıldım 47 kilodan 57 kilo oldum toplamda 10 kilo aldım çok aldım nasıl oldysa :D

senin nasıl?

Kizlar sizin gobekler cok iyi yaa.benim göbeğin masallahi var.toplam 8kilo aldim ama sanki hepsi göbek gibi duruyor bende.

Öyle yapcam artık ben de canım ama moralimi bozacak kişilerle biraz mesafe koycam arama belki anlarlar birazcık hatalarını. Kuzularımız yeter bize hamdolsun Rabbimin mucizesi onlar :) iyiki doğurmuşum diycez o tatlı suratlara bakıp 2-3 ay sonra inşallah :)
Inşallah canım hayirlisiyla gelsin o günler :) sabırsızlıkla bekliyorum artık :KK200:

canım merhaba,

sanırım 2 haftayı geçti sağ gögüs altından sırtıma kadar nerdeyse her öğleden sonra yatana kadar aynı ağrıyı çrkiyorum, normal olduğu söyleniyo akşama kadar sandalyede oturuyorum. perşembe şeker yüklemesi yaptırcam ogün sorucam doktoruma
Mrb cnm.ay aynen sag gogusun altinda agri.resmen kirilmis gibi feci agiriyo.kizarmis zaten o bolge.minicikler ama ne baski yapmislar boyle.evet oluyomus gebelikte.kaburga ezilebiliyomus baskidan.benim de sirtima vuruyo.su an bile acı icindeyim.bakalm ne dicek doktorun.bende bekliyorum cvbini.ben telden sordum normal dedi.yastik destegi al dedi.dogum seklini alinca bebek gecermis bu agri.ama daha uc ay var.
Seker yuklemesi icin de kolay gelsin.cuma gunu yaptrdim bende.iki saat aclik etkiliyo epey.geceden biraz ye derim.umarim cikmaz sekerin

kundak yapmak zararlı mı canım ben ona karar veremedim zararlı diyen var mutlaka kundakla vucut şekli daha düzgün olur diyenler var insanın kafası karışıyor

Zararlı görüyor geneli. Annem ben size hiç kundak yapmadım, ben daraliyordum diyor. Ama sarmış bizi ki uyanmayin eliniz kolunu kimildayinca diyor. Ben de öyle yaparm sanırım.

Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş. Sınırı geçmez. Saglıklı sıhhatli olur inş.
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar???
26+0 haftada 1050 gr. 4 kilo aldım ben.

Bugün kadıköy pazarına gittim cok güzel şeyler vardı zebra perde almaya gitmistim bu cicilerde bonus oldu

Tulum 10
Alt üst takım 9
Kırmızı bady 7,5
Zebra 50 tl

Eklentiler

• 20151117_181247.webp
    20151117_181247.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 20151117_181000.webp
    20151117_181000.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 87
Back