2016 Şubat Anneleri

Canim bana fiyat verdiler ama 2015 fiyatı dediler 2016 da değişecektir dedi

hey maşşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
bu kilolarıda alınca topluca veririz hepsini

Hahahaha valla nolacak halimiz bilmem hep biriktiriyoruz veririz diye ama hiç eksiltmek yok Allah sonumuzu hayır etsin kuzular sağlıkla doğsun da :)

Maşallah ya benim de boyum 172 ama senin 2 katından fazla kilodayım :)) senin yerinde olsam kiloyu hiç sallamam zaten boşver hamileliğinin keyfini çıkar bol bol ye iç :) bebiş sağlık dolsun :)
25+4 um ve 12 kg aldim :) 53 le hamile kaldim 65im simdi. Ama sadece bir gobis var :) boyum 1.71

Hahahaha valla nolacak halimiz bilmem hep biriktiriyoruz veririz diye ama hiç eksiltmek yok Allah sonumuzu hayır etsin kuzular sağlıkla doğsun da :)
aynen anca biriktiriyoruz
ben birde bugun işe gelirken yanıma küçük bi paket lokum aldım her gün canım tatlı çektikçe bi iki atarım ağzıma bi hafta gider bu bana dedim. işe geldim saat 13:00te hepsi bitmişti nasıl oldu anlamadım resmen kaptırmışım kendimi

aynen canım, bebişler sağlıklı olsun da biz bişekilde veririz kiloları :)
şeker yüklemen nasıl çıktı?

Canim tatli deme ya ben nasil basa cikicam artik bilmiyorum

Ahahahaha ya aynen iş yerinde Çekmeceme atıştırmalık bişiler koyayım diyorum haftalık bırak haftayı öğle arasına kadar zor dayanıyor

Kilon çok değilse boşver canım keyfine bak ben 119 kg ile hamile kaldım düşün :) 15 kg flan almak zayıflar için ideal zaten.

aynen hep böyle oluyor bi haftalık atıştırmalık alıyorum yanıma aynı gün bitiyor :=))))) hoffffffff doğumdan sonra yandıkki ne yandık. valla 8. aya yeni girdim 10 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulacağım herhalde :=)
maşAllah canım bebek sağlıklı olsunda. sen kaç kilo aldın peki

eyvah eyvah :) aman dikkat et çok kaptırma kendini :)

morincim bu benim 28 haftalık göbüş :)) Bu yüklediğimi görebiliyor musun?
aa evet gördüm :=) ama boyun uzun sanırım çok aşırı durmuyor o yüzden kilon
artık doğumdan sonra hem doğumdan kalan kiloalrı hem normal kiloları vermek için zayıflama topiği açarız. bebelerden fırsat bulursak :=))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…