ben 35 e aldım bile. tüh :/Kizlar babymall diye bi site var cok uygun urunler indirim var..bebek sampuani .gogus ucu kremi oto koltugu vs ne ararsan..lansinoh 26 lira gogus kremi diger sayfalarda 37 liraydi..ilgilenen varsa bakdin
kızlarrrrrrrrr size birşley soracağım
şimdi biz hastaneden doğum için bi fiyat aldık ama bizim doğum 2016 da olacak. hastaneler 2016 o fiyatlar 2015 fiyatıydı bu sene fiyat değişti der mi acaba. hiç aranızda bu fiyat 2016 dada geçerlimi diye soran oldu mu ?
siz resim mi paylaşıyorsunuzç... ben görmüyorum da :=)Maşallah canım :)
hey maşşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
bu kilolarıda alınca topluca veririz hepsini
Canim biz hemen hemen ayniyiz:) ben 26+4um kilo ve boy bakimindan ve de hamile kaldigimiz kilo)25+4 um ve 12 kg aldim :) 53 le hamile kaldim 65im simdi. Ama sadece bir gobis var :) boyum 1.71
hmm anladım canımCanim bana fiyat verdiler ama 2015 fiyatı dediler 2016 da değişecektir dedi
25+4 um ve 12 kg aldim :) 53 le hamile kaldim 65im simdi. Ama sadece bir gobis var :) boyum 1.71
siz resim mi paylaşıyorsunuzç... ben görmüyorum da :=)
aynen anca biriktiriyoruzHahahaha valla nolacak halimiz bilmem hep biriktiriyoruz veririz diye ama hiç eksiltmek yokAllah sonumuzu hayır etsin kuzular sağlıkla doğsun da :)
aynen canım, bebişler sağlıklı olsun da biz bişekilde veririz kiloları :)Hahahaha valla nolacak halimiz bilmem hep biriktiriyoruz veririz diye ama hiç eksiltmek yokAllah sonumuzu hayır etsin kuzular sağlıkla doğsun da :)
göbüşleri koyuyoruz :) seninkinide beklerizsiz resim mi paylaşıyorsunuzç... ben görmüyorum da :=)
Canim tatli deme ya ben nasil basa cikicam artik bilmiyorumaynen anca biriktiriyoruz
ben birde bugun işe gelirken yanıma küçük bi paket lokum aldım her gün canım tatlı çektikçe bi iki atarım ağzıma bi hafta gider bu bana dedim. işe geldim saat 13:00te hepsi bitmişti nasıl oldu anlamadım resmen kaptırmışım kendimi
aynen anca biriktiriyoruz
ben birde bugun işe gelirken yanıma küçük bi paket lokum aldım her gün canım tatlı çektikçe bi iki atarım ağzıma bi hafta gider bu bana dedim. işe geldim saat 13:00te hepsi bitmişti nasıl oldu anlamadım resmen kaptırmışım kendimi
ama işteyimmm eve gidince çekeyim bende o zamangöbüşleri koyuyoruz :) seninkinide bekleriz
aynen resmen tatlı isteğim ile başa çıkamıyorum :/Canim tatli deme ya ben nasil basa cikicam artik bilmiyorum
aynen hep böyle oluyor bi haftalık atıştırmalık alıyorum yanıma aynı gün bitiyor :=))))) hoffffffff doğumdan sonra yandıkki ne yandık. valla 8. aya yeni girdim 10 kilo aldım bu gidişle 20 yi bulacağım herhalde :=)Ahahahaha ya aynen iş yerinde Çekmeceme atıştırmalık bişiler koyayım diyorum haftalık bırak haftayı öğle arasına kadar zor dayanıyor
Kilon çok değilse boşver canım keyfine bak ben 119 kg ile hamile kaldım düşün :) 15 kg flan almak zayıflar için ideal zaten.
eyvah eyvah :) aman dikkat et çok kaptırma kendini :)aynen anca biriktiriyoruz
aa evet gördüm :=) ama boyun uzun sanırım çok aşırı durmuyor o yüzden kilonmorincim bu benim 28 haftalık göbüş :)) Bu yüklediğimi görebiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?