2016 Şubat Anneleri

Ewet canım nasıl olsa alacaklar file uçuk fiyatlar

daha önceki yorumunu da okumuştum. ben de bebek olmamasına rağmen hazırlanırken bana da aynı şeyleri dediler. yapamazsın vs vs vs... şimdi ne mi oldu ben devlet memuruyum. torpilsiz referanssız boşver tıka kulaklarını duyma hiç birşey. insanlar kendi yapamadıklarını senin yapmanı istemezler...
Bir de bana ek olarak torpilin yoksa boşuna uğraşma dediler. o torpili çok sağlam olanlar şimdi halen kpss ye hazırlanıyor

Canım beşiği n ölçüsüne göre alırsın

malesfki bu tarz örnekler benimde etrafımda var canım. hayırlısı bakalım inşallah zamanında doğarlar

ben funna baby uyku seti aldım. gelen ürün çok kaliteli. zaten internetten yorumlara bakarsan hiç kötü yorum yapılmamış.
1 adet de nevresim takımı aldım ama o daha gelmedi.
aldığım uyku seti bu;
http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/luna-chic/0501-uyku-seti-80x140-cm

Kızlar benim kuyruk sokumu kemiğim düştüğüm için eğilmişti çengel gibi şuan.. Normal doğum yapmama engel mi acaba Yarın mutlaka soracağım doktora ama aklıma geldi birden

Ayy ben 2 haftadır mide yanmasından yana çok şikayteçiyim. Midem çok fena yanıyor maden suyu içiyorum süt içiyorum elma yiyorum fayda etmiyor.

Bugün doktoruma mesaj attım o da gaviscon şurup önerdi. Böyle bir şikayeti olan var mı siz neler yapıyorsunuz?

canım bende de aynı sorun vardı.gaviscon kullandım.iyi geldi.

Yok nişan felan degildir ama enfeksiyon olabilir belki yada normal akintiniz biyleyse oda olabilir.nisan icin erken deilmi
erken olduğu için korktum. nişan ise doğum yakındır demek. şu ana kadar bir daha gelmedi. değil herhalde

Canim doktorunu arayıp sorsan belki enfeksiyon vardır oda önemli. Benim akıntım hep var kaç aydır
doktoruma hep soruyorum normal diyip duruyor. habire idrar tahlili yapıyor birşey çıkmıyor. vajinal kontrol filan etmiyor. rahat bir doktorum var. ayıptır sorması senin akıntın kıvamlı mı.yoksa normal kadınsal akıntılar gibi mi

kızlar a101 de aldığınız bebek küvetlere file bulabildiniz mi , ben bulamadım yaa

ben yapmıştım alışveriş.bayram arefesi olmasına rağmen hemen ulaştırdılar. bendeki problem kargoya çoktan verilmiş ama sisteme hazırlık aşamasında yazmalarıydı.

benim de aynı sorun bir haftadır peşimde. ben hamilelikten önce reflu hastasıydım zaten hamilelikte aldı başını gitti. rennie nin minik kare dil altı hapları var. günde 3 defa normalmiş.ben artık dayanılmaz yangınlar içinde olduğumda atıyorum ağzıma

Kizlar sizdede oluyomu yaa..adet sancisi gibi agrim hergun bi yokluo beni...geciyo sonra ama acaba normalmi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…