Ewet canım nasıl olsa alacaklar file uçuk fiyatlarçok sağol canım daha iyisi sana inşAllah, netten geçen bi modeli beğenmiştim ama hatırlamıyorum neresiydi kumaşından emin olmadığım için üzerinde pek durmadım.
yanlız orda gezerken gördüm ki lohusa takımları ceyizlik gecelik takımlarından daha pahalıymış :)
eve işin enteresan kısmı zorlayınca inanılmaz bi indirim yapıyorlar, ne kadar yükseğe satarsam o kardır mantığındalar :)
daha önceki yorumunu da okumuştum. ben de bebek olmamasına rağmen hazırlanırken bana da aynı şeyleri dediler. yapamazsın vs vs vs... şimdi ne mi oldu ben devlet memuruyum. torpilsiz referanssızEşime o konuda güveniyorm zaten konularımda bitmek üzere bna tamamen bırak diyorlar bn daha 23 yaşındaym ve pes etmek istemiyorm canm şimdiye kadar doğru düzgün çalışmadm ama hamile kalınca anladm bebeğime daha iyi bir gelecek sağlamak için tembelliği bırakmam gerek ilerde pişman olmak İstemiyorm tabi bide evde oturp onunla ilgilenmen para kazanmandan daha iyi diye saçmalayanlarda var sanki çalışanların çocuğu yazıda yabanda büyüyor.sosyal bil öğr bölümümde
Canım beşiği n ölçüsüne göre alırsınSelam kızlar nasılsınız ? Bizde dün bebeğimin yatağını aldık ama şimdi uyku seti ve nevresimlerini nerden alıcağımı bilemiyorum yatağını aldığımız yerde funna baby markasının ve kendi diktirdikleri ürünler vardı açıkcası bende pek emin olamadım özdilek yada yataşta fiyatlar üç aşağı beş yukarı onların sattığı kadar dışardan kendim alsam yan korumalar falan yatağa tam denk gelir mi diye endişe etmiyo değilim yani kararsızlıklar denizinde yeni bir sayfa daha açıldı benim için..
malesfki bu tarz örnekler benimde etrafımda var canım. hayırlısı bakalım inşallah zamanında doğarlarSorma ben de taktım erken doğuma. Vesvese yapıyorum resmen. Ayakta fazla kalinca vajinamda bi sizi hissediyorum gibi.Benim komşum 30 haftalik doğum yaptı ondan da çok etkilendim. 2 haftam var. 35 36 lari bi görsek hayırlısıyla
Cnm bebeğinin cinsiyeti nemalesfki bu tarz örnekler benimde etrafımda var canım. hayırlısı bakalım inşallah zamanında doğarlar
erkekCnm bebeğinin cinsiyeti ne
ben funna baby uyku seti aldım. gelen ürün çok kaliteli. zaten internetten yorumlara bakarsan hiç kötü yorum yapılmamış.Selam kızlar nasılsınız ? Bizde dün bebeğimin yatağını aldık ama şimdi uyku seti ve nevresimlerini nerden alıcağımı bilemiyorum yatağını aldığımız yerde funna baby markasının ve kendi diktirdikleri ürünler vardı açıkcası bende pek emin olamadım özdilek yada yataşta fiyatlar üç aşağı beş yukarı onların sattığı kadar dışardan kendim alsam yan korumalar falan yatağa tam denk gelir mi diye endişe etmiyo değilim yani kararsızlıklar denizinde yeni bir sayfa daha açıldı benim için..
canım bende de aynı sorun vardı.gaviscon kullandım.iyi geldi.Ayy ben 2 haftadır mide yanmasından yana çok şikayteçiyim. Midem çok fena yanıyor maden suyu içiyorum süt içiyorum elma yiyorum fayda etmiyor.
Bugün doktoruma mesaj attım o da gaviscon şurup önerdi. Böyle bir şikayeti olan var mı siz neler yapıyorsunuz?
erken olduğu için korktum. nişan ise doğum yakındır demek. şu ana kadar bir daha gelmedi. değil herhaldeYok nişan felan degildir ama enfeksiyon olabilir belki yada normal akintiniz biyleyse oda olabilir.nisan icin erken deilmi
doktoruma hep soruyorum normal diyip duruyor. habire idrar tahlili yapıyor birşey çıkmıyor. vajinal kontrol filan etmiyor. rahat bir doktorum var. ayıptır sorması senin akıntın kıvamlı mı.yoksa normal kadınsal akıntılar gibi miCanim doktorunu arayıp sorsan belki enfeksiyon vardır oda önemli. Benim akıntım hep var kaç aydır
ben yapmıştım alışveriş.bayram arefesi olmasına rağmen hemen ulaştırdılar. bendeki problem kargoya çoktan verilmiş ama sisteme hazırlık aşamasında yazmalarıydı.Bir daha butikbebeden Çorap bile almam.bir sürü insan şikayetinde haklıymış.ürünler çok geç geliyor,telefonla zor ulaşıyorsunuz,ulaşsanız da kale alınmıyorsunuz.ayrıca kontrol ediliyor mu bilemedim.çünkü biri lekeli biri yırtık.gerçekten sinir bozucu.eğer ordan alışveriş yapıp hasarsız atlattıysanız Şanslı gruptansınız.çünkü birçok kişi şikayetçi.
Canım civilim de ebat ebat var bn küvet i civilim den aldım file yi de ordan aldım ama ebatları vardıkızlar a101 de aldığınız bebek küvetlere file bulabildiniz mi , ben bulamadım yaa
benim de aynı sorun bir haftadır peşimde. ben hamilelikten önce reflu hastasıydım zaten hamilelikte aldı başını gitti. rennie nin minik kare dil altı hapları var. günde 3 defa normalmiş.ben artık dayanılmaz yangınlar içinde olduğumda atıyorum ağzımaAyy ben 2 haftadır mide yanmasından yana çok şikayteçiyim. Midem çok fena yanıyor maden suyu içiyorum süt içiyorum elma yiyorum fayda etmiyor.
Bugün doktoruma mesaj attım o da gaviscon şurup önerdi. Böyle bir şikayeti olan var mı siz neler yapıyorsunuz?
Canım civilim de ebat ebat var bn küvet i civilim den aldım file yi de ordan aldım ama ebatları vardı
Canım bende 0.3 ay grubu alt üst bulamıyorum ayrı ayrı almak istiyorum. Ve patiksiz olsun istiyorumorda bakayım bi canım çok teşekkürler
Beşiğin ölçüleri 70*130 diğer markalarda yan korumalar ya 140 yada 120 ara ölçü yani bizim beşik oyüzden tereddüt ediyorum canımCanım beşiği n ölçüsüne göre alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?