• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sıkma canını kötü bir şey olmaz midene dikkat et sen .. Cok fazla kacırma bir daha canım ama haklısn başlayınca sonunu getirmek zor:kk77: ishal olursan bol su iç
:) dopru söylüyorsun canım kaç gündür diyete uyup, bir kaçamak yapamıyordum, iş yerinde de gelince yiyecek yeminimi bozdum diyerek giriştim vallaha :) tamam canım. çok teşekkür ederim

ozka82 ozka82 @ustaca

bende hem pişik hemde mantar ve kaşıntı yaptı günlük ped o yüzden kullanmıyorum
sık sık selpak koyup değiştiriyorum hem iç çamaşırım kuru kalıyor hemde akıntıyı aldığı için kaşıntıyı engelliyor
zaten sık sık wc gidince her defasında değişince daha hijyenik oluyor

bende sık wcye gıderım ısyerınde en az 4 kotex ped degıstırırım, pamuklu oldugu ıcın sorun yasamıyorum ama sadece onu kullanabılıyorum dedıgım gıbı

bende sık wcye gıderım ısyerınde en az 4 kotex ped degıstırırım, pamuklu oldugu ıcın sorun yasamıyorum ama sadece onu kullanabılıyorum dedıgım gıbı

cilt yapısıyla alakalı büyük ihtimalle bana iyi gelmemişti mantar, kaşıntı pişik derken bi daha el sürmedim

kasıklarının üstü hemen karnının altı pıt pıt damar gibi atan var mı? ben oturunca çok oluyor. göz seğirmesi gibi.

?

pantolon da sıkmıyor ama..

Ayeser hnm ürünler gıcır gıcır tertemiz. Mağazadan iki katına da alınabilir tabi. Tercih meselesi. Almıyorsanız satışa engel olma veya olumsuz yaklaşma nedeniniz ne acaba?? Size özel olarak soran oldu mu az mı çok mu diye

Bu arada ana kucağı satıldı. Ve alan bayan çok beğenerek memnun kalarak aldı...
Alan arkadaş güle güle kullansın, hem size hem ona hayırlı olsun.
"Bence" ile biten bu cumlemden nasıl böyle satışa engel olmak gibi sonuçlar çıkardinız anlamadım. Hem niye olayım. Ne sizi tanıdığım var ne de sizinle rekabetim. Açıkcasi çok şaşırdım bu mesaja. Pahalı veya ucuzluk göreceli kavramlar. Ben sadece fikrimi söylemek istedim. Alıcısı piyasayı bakar araştırır bi sonuca varır. Benim mesajım neden engel, referans olsun ki.
İyi günler

kızlar a101 de aldığınız bebek küvetlere file bulabildiniz mi , ben bulamadım yaa
e bebekten sevi bebenin filesini aldım tam oldu canım içinde minik minik toplar var gayet kaliteli 27.5 tl

Beşiğin ölçüleri 70*130 diğer markalarda yan korumalar ya 140 yada 120 ara ölçü yani bizim beşik oyüzden tereddüt ediyorum canım
bende dün aldım 70-130 ölçüsü oda takımı aldım yanında uyku seti ve yatağını hediye ettirdim adama ama normalde 150 tl idi gayet güzel ve kaliteli

Eklentiler

• IMAG1286.webp
    IMAG1286.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef

Kızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef

bende geçen hafta 50gr. yaptırmıştım, bşy çıkmadı. bünyeye bağlı sanırım.
dr. yine de bebeğin bir hafta ileri olduğunu, kilo yapacak şeyleri tüketmemem gerektiğini söyledi. dikkat ediyorum şimdi.

geçmiş olsun.

Öğretmen olan arkadaşlar.
Şubat tatiline denk gelen 2 haftayı doğum sonrası iznine ekleyebilecek miyiz? Bu konu ile ilgili çeşitli uygulamalar var diye duydum.
Bildiğim ve ilk oğlumdan tecrübe ettiğim: fiili çalışmayan günlerin doğum sonrasına aktarılamayacagi.
aktarirsin/aktaramazsin ikisini de söyleyenler var.

odaya dogru gıdıyordum bır anda carptım ama sağ tarafım ağrıyor sanki off cuma dr gıtmıstık sımdı eşime desem efham yapıyorsun der :KK43:
Hiçbişey olmamıştır canım.o agrılar doğal hepimizde var. Vurduğun için degildir. Ama saglıkocagına gidip rica etsen kalp atışlarına bakarlar. Bebişin hareket etmiyormu?
Günaydın hamişler, toplamda 8 kilo aldım, doktorum "Biraz hızlı kilo almaya başladın, dikkat et." dedi ama bana sanki kilom normalmiş gibi geliyor. Günde 1-2 dilim ekmekten yarım ekmeğe çıkmış olabilirim, tamam ama işte :/ Epidural sezeryan için de "Şubat'ın 4'ü gibi alabiliriz, bir dahaki kontrolde odanı ayarlayalım." dedi. Dediğinden beri son 2,5 ay diye dolanıyorum ortalıkta. :KK17:
Anammm gününüde soylemiş ben olsam çok heyecan yapardım herhalde :KK17: senin adet tarihin ne canım. saglıkla doğsun inş.
Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım vajinal muayeneye gerek yokki benimde hiç bakmadı. Bir problem olduğunda ayrıntılıda falan . O zaman vajinal muayene ediyor. Yoksa kolay kolay ellemiyorlar. Hijyen muhabbeti.. gerek görse yapardı. İdrar ve kan tahlilide saglıkocagı takip ediyor doktorlar takip etmiyor. Zaten benim doktorum en baştan söyledi. Saglıkocagına kayıt yaptır tahlillerini takip edecekler dedi. Sen sonuçlarını götürüyorsun sorun varsa ilaç veriyor ;)
bir arkadaşımız hastanede yatıyordu erken doğum riskinden ne oldu acaba var mı gelişme ? inşallah zamanında doğarlar o_O
bende taktım bu sıralar erken doğuma çok fazla baskı hissediyorum öyle sancı yok ama arada günde 1 defa adet sancısı oluyor 3-4 gündür. bide sanki vajinada bir sızı varmış gibi oluyor. daha randevuyada var o_O
Vajinada sızı baskıdan olıyor canım. Birde kafa atarsa tekme atarsa olıyor ;) son zamanlarda yürüyüşümüz bile degişecek çünkü aşagıya baskı yapacak paytak paytak yürüyecegiz.. :KK48:
Gunaydin arkadaşlar
Ya bi sorunum var
Dundendir sag gogus altindaki kaburgam cok feci aciyor.saga yatamadgm gibi durduk yerde de agiriyo.sizde de basladi mi kaburga agrisi.of şimdiden boyle baski varsa son aylari dusunemiyorum
Canım bebişler içerden dayandığında agtı yapıyor. Benim rn son kontrolde resmen ayagıyla kaburgamı itiyordu :KK48: çok sık agrı yapabiliyor. Bazen sırtını bazen poposunu dayıyorlar
Kizlar az once sumukumsu uzayan beyaz akıntı düştü peceteme. Hic böyle birsey olmamıştı. nişan olabilir mi.rengi beyaz.
Nişan renkli olur canım. Üşüttüğün içinde boyle akıntı olabilir.

Ayy ben 2 haftadır mide yanmasından yana çok şikayteçiyim. Midem çok fena yanıyor maden suyu içiyorum süt içiyorum elma yiyorum fayda etmiyor.

Bugün doktoruma mesaj attım o da gaviscon şurup önerdi. Böyle bir şikayeti olan var mı siz neler yapıyorsunuz?
Gaviscon çok iyi geliyor canım

kasıklarının üstü hemen karnının altı pıt pıt damar gibi atan var mı? ben oturunca çok oluyor. göz seğirmesi gibi.

?

pantolon da sıkmıyor ama..

Aaaa o bende de var hatta şimdi yine oldu.. bazen bende de oluyor nedenki acabaa :KK35:

Bebeği hickırık tutuyor olabilir mi? Bir yerde okumuştum.
Kızlar hıçkırık o :KK48::KK48:
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar :KK66:

Kızlar hıçkırık o :KK48::KK48:
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar :KK66:

allah allah, benim suyum da fazla demişti doktor. fazla yutmasın o_O

annelik duygusu işte, rabbime emanet bebeklerimiz. allah onları korusun :))

Back
X