• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

ben funna baby uyku seti aldım. gelen ürün çok kaliteli. zaten internetten yorumlara bakarsan hiç kötü yorum yapılmamış.
1 adet de nevresim takımı aldım ama o daha gelmedi.
aldığım uyku seti bu;
http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/luna-chic/0501-uyku-seti-80x140-cm

Çok güzelmiş canım sağlıkla kullansın bebeğin inşallah.. Ben marka hakkında bilgim olmadığı için almakta tereddüt ettim yorumun içinde teşekkür ederim canım

Bir daha butikbebeden Çorap bile almam.bir sürü insan şikayetinde haklıymış.ürünler çok geç geliyor,telefonla zor ulaşıyorsunuz,ulaşsanız da kale alınmıyorsunuz.ayrıca kontrol ediliyor mu bilemedim.çünkü biri lekeli biri yırtık.gerçekten sinir bozucu.eğer ordan alışveriş yapıp hasarsız atlattıysanız Şanslı gruptansınız.çünkü birçok kişi şikayetçi.
Canım kargonun geç gelmesinin sebebi sitede belirtiyor. Ürünler listeden kalktıktan sonra yani kampanyası bittikten sonra kargolanıyor. Ben devamlı alışveriş yapıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. Telefonla zor ulaşmada sanssızlık yaşamış olabilirsin. Sabahları daha rahat ulaşabilirsin. Lierac krem 55tl bu arada, bebek nevresim takımları 35tl hemde cotton box marka. Bilginiz olsun

Son düzenleme:
canım bende de aynı sorun vardı.gaviscon kullandım.iyi geldi.

Bi zararı yokmuş kana karışmıyormuş bağırsaklardan direk atılıyormuş bu şurup çok iyiymiş. Doktoruma da güveniyorum zaten zararı olmaz. peki nasıl kullanıyorsun günde kaç kez ve aç mı tok mu?

benim de aynı sorun bir haftadır peşimde. ben hamilelikten önce reflu hastasıydım zaten hamilelikte aldı başını gitti. rennie nin minik kare dil altı hapları var. günde 3 defa normalmiş.ben artık dayanılmaz yangınlar içinde olduğumda atıyorum ağzıma

bende öyleyim dayanamıyorum hiç bşy fayda etmiyor kusacak dereceye geliyorum bazen çok kötü bşy.. Hep bebeğin saçı çıkıyor ondan yanyor diyorlar ama ne saçmış yani acayip yanıyorum. sabah bi başlıyor gece yatana akdar hiç yanması durmuyor.

Ben gayet yiyorum :) cok yememeye özen göster gaz yaptıgından dolaşımını hızlandırdıgından dolayı pek tavsıye edilemiyor ama korkacak birşey yok Canım
:( bu zamana kadar ilk defa bu kadar bol yedim . gece de rüyamda doğum yapmışım. bir haftadır bebek semiha şakir hastanesinde yatıyor ben hiç gitmiyorum yanına diye kendime kızıyorum. üzerine böyle yiyince.. içim rahat etmiyor şimdide.
yerken vallahi çok güzeldi, tutamadım kendimi :(
yarım maden suyu içiyorum şu anda..

Evet enfeksyon erken doğuma sebep olurmuş.
Ama idrarını tutmaya dewam edersen tedavin başarılı olmaz :KK43:
Sürekli tekrarlar canım ya :KK43:

Ben dışarıya çıkacaksam su içmiyorum ama evdeysem bol bol içip tuvalete çıkıyorum. Kronik enfeksiyona meyilli olduğum için korkuyorum...

Ben kucuklugumden berı muzdarıpım enfeksıyondan. Idarar yolları enf ya da sıstıt olmazsam sasırıyorum:) Unıversıtede sırf bu nedenle akut nefrıt yanı bobrek enf gecırdım. Bol su ıcıyorum ama sabah ve aksam servıste altıma yapacak hale gelıyorum cunku yolum uzun ve trafık oluyor. Evdede usuttugumu hıssettıgım an bı havluyu utuleyıp ısıtıp ıc camasırıma koyuyorum bıraz kendıme gelıyorum.

Dusunuyorum da kac gundur karnımdakı sertlık acaba ıdrar yolu enf olabılırmı

arkadaş bi insan neden düğün albümüne kaynanasının, kayın babasının, görümcelerin, ablasının, yegenlerin tek tek fotosunu seçip koyar ki, ben mi fazla kuralcıyım estetik açıdan bakıyorum onlar mı aşırı sevimli bi aile :)

Merhaba anneler ve adayları .. 24 Kasımda randevum var ama birsey merak ediyorum. Benim bebehimin kalbinde parlaklık tespit edilmisti 25. Haftada gittigimizde duruyordu . Kalbinde parlaklik olup geçen bebeginiz var mi kontrolde görecegim ama merak ettim
Ben varım canım 21. haftada parlaklık vardı ama daha sonra ayrıntlı ultrasona gırmedım kaybolup kaybolmadıgını bılmıyorum

Canim doktorlar gunluk pedi hoc onermiyor yalniz bilgin olsun. Bende de enfeksiyon vardi doktorum gunluk ped tetikler kullanma dedi.
Kullanmazsak nasıl olcakkı benım ıpıslak olur camasırıım. Evde kullanmıyorum mesela ama gunde 3 ıccamasırı desgıstırıyorum

Pamuklu olanını onerıyorlar, sadece kotex kullanabılıyorum ben pamuklu

:KK43: bu zamana kadar ilk defa bu kadar bol yedim . gece de rüyamda doğum yapmışım. bir haftadır bebek semiha şakir hastanesinde yatıyor ben hiç gitmiyorum yanına diye kendime kızıyorum. üzerine böyle yiyince.. içim rahat etmiyor şimdide.
yerken vallahi çok güzeldi, tutamadım kendimi :KK43:
yarım maden suyu içiyorum şu anda..

Sıkma canını kötü bir şey olmaz midene dikkat et sen .. Cok fazla kacırma bir daha canım ama haklısn başlayınca sonunu getirmek zor:kk77: ishal olursan bol su iç

ozka82 ozka82 @ustaca

bende hem pişik hemde mantar ve kaşıntı yaptı günlük ped o yüzden kullanmıyorum
sık sık selpak koyup değiştiriyorum hem iç çamaşırım kuru kalıyor hemde akıntıyı aldığı için kaşıntıyı engelliyor
zaten sık sık wc gidince her defasında değişince daha hijyenik oluyor

Back
X