2016 Şubat Anneleri

slm kizlar bebginizin esyalarini hangi haftada ne zman yikmayi dusnuyosunuz ? ben suan icin biraz erken oldugunu dusnuyorum . uyku seti nasil yikaniyo bilgisi olan var mi yoksa elde mi yikasam bilemedim
Tekrar kokusu falan degisir arkadadim biraz daha bekle

Bemde oyledir diye pek telas yapmadim ama oyle görünce bir anda ne oluyor yaaaa dedim.kasilmam agrim filan yok.bebek de cok hareketli cok şükür. ama bu kadar yogun akinti normal mi ki
Canim doktorunu arayıp sorsan belki enfeksiyon vardır oda önemli. Benim akıntım hep var kaç aydır

Günaydın annişler
3 gün aradan sonra merhaba, yine eşime sinir bi şekilde eve döndüm
bebek mağzalarında bomba var gibi davranıyor girdiği an hooppp kaçıyor , netten alırmış daha acelesi yokmuş
(ateş ölçeri kaçırdğına da yansın o)

ama kendime lohusa geceliği aldım, uzun bulması çok zor oldu ama bu sade geceliği buldum kumaşı hoşuma gitti
cok az pazarlıla 205 liradan 120 e indi bi anda

M mambia içime sinen yeri bulsam hepsini yapacağımda bi türlü kalbim bir yere ısınmıyor
sdss yazıyorum birazdan :)

Eklentiler

• 20151116022321.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 180
slm kizlar bebginizin esyalarini hangi haftada ne zman yikmayi dusnuyosunuz ? ben suan icin biraz erken oldugunu dusnuyorum . uyku seti nasil yikaniyo bilgisi olan var mi yoksa elde mi yikasam bilemedim

ben 32- 33 den sonra yıkamayı planlıyorum. o bile erken olanilir.
içimden 37-38 gibi doğururum gibime geliyor. her şeyimiz normal seyretemeisne rağmen.

Bir daha butikbebeden Çorap bile almam.bir sürü insan şikayetinde haklıymış.ürünler çok geç geliyor,telefonla zor ulaşıyorsunuz,ulaşsanız da kale alınmıyorsunuz.ayrıca kontrol ediliyor mu bilemedim.çünkü biri lekeli biri yırtık.gerçekten sinir bozucu.eğer ordan alışveriş yapıp hasarsız atlattıysanız Şanslı gruptansınız.çünkü birçok kişi şikayetçi.

Çok güzelmiş canım Güle güle kullan. Bnde dün baktım ama bulamadım

Bunu öğrendiğim iyi oldu canım bnde butik bebe den birşeyler e bakayım diyordum

Çok güzelmiş canım Güle güle kullan. Bnde dün baktım ama bulamadım

çok sağol canım ankaradaki çıkrıkcılar yokuşunu aşağıdan yukarıya gezdim ama bulamadım bişy, bazı kısa modeller vardı çok beğendim, ama tesettürlüyüm diz altı giymek istemedim o yüzden uzun modellerden sade ve iyiysi buydum, normalde aklıma krem rengi vardı :)

Kizlar bugun kontrolumz var enfeksiyon ne durumda onuda gorcez bnce gecmedi:/ bakaim kizim kac kg

Kizlar misafirlerim gitti ve ben ilk defa bir misafir gitti diye bu kadar uzgunum .. gercekten annem kadar sicak ve samimi davranan baska biri daha olamazdi.. esimin teyzesi tam bir melek.. icimde bosluk eve gidicem ve onlar evde olmuyacaklar, gercekten uzuldum gidislerine.. Allahim hep karsima boyle insanlar cikarsin

ben 32- 33 den sonra yıkamayı planlıyorum. o bile erken olanilir.
içimden 37-38 gibi doğururum gibime geliyor. her şeyimiz normal seyretemeisne rağmen.
bende oyle dusunuyorum 32- 33 normal bencede .. benimde iimde hep sanki erken gelcekmis bi his var bilemiyorum degisik duygular icindeyim bu aralar

Bende dün bir tane beğendim kısa kolluymuş napacam bilmiyorum bu gidişte internetten alacam galiba canım seninkini çok beğendim ama

Bulunduğumz Yere yakın bir kurs yok canım kursu çok gereklide görmüyorm açıkcası bölümüm sözel olduğu için evde hazırlanıyorm.bend sosyal bilgiler öğr mezunuym malum atamamız az oluyor.bana sanki yapabilirm gibi geliyor eşim 5ten sonra bn ilgilenirm diyo temelimde var illa bu sene olsn demiyorm zaten ama pes etmekte istemiyorm hayırlısı olsun

Sorma ben de taktım erken doğuma. Vesvese yapıyorum resmen. Ayakta fazla kalinca vajinamda bi sizi hissediyorum gibi.Benim komşum 30 haftalik doğum yaptı ondan da çok etkilendim. 2 haftam var. 35 36 lari bi görsek hayırlısıyla

Eşime o konuda güveniyorm zaten konularımda bitmek üzere bna tamamen bırak diyorlar bn daha 23 yaşındaym ve pes etmek istemiyorm canm şimdiye kadar doğru düzgün çalışmadm ama hamile kalınca anladm bebeğime daha iyi bir gelecek sağlamak için tembelliği bırakmam gerek ilerde pişman olmak İstemiyorm tabi bide evde oturp onunla ilgilenmen para kazanmandan daha iyi diye saçmalayanlarda var sanki çalışanların çocuğu yazıda yabanda büyüyor.sosyal bil öğr bölümümde

canim ben doktora yapiyorum dersler yogun... 2. donem mola vercem ama guz doneminde devam etmeyi dusunuyorum... bence cocuklarin uyku saatlerine gore calisabiliriz... cocuk da yapariz kariyer de :))
Sağol canım bende istersek eğer yapamayacağımz hiçbirşey olmadığına inanıyorm.başarılar :)

Bende dün bir tane beğendim kısa kolluymuş napacam bilmiyorum bu gidişte internetten alacam galiba canım seninkini çok beğendim ama

çok sağol canım daha iyisi sana inşAllah, netten geçen bi modeli beğenmiştim ama hatırlamıyorum neresiydi kumaşından emin olmadığım için üzerinde pek durmadım.
yanlız orda gezerken gördüm ki lohusa takımları ceyizlik gecelik takımlarından daha pahalıymış :)
eve işin enteresan kısmı zorlayınca inanılmaz bi indirim yapıyorlar, ne kadar yükseğe satarsam o kardır mantığındalar :)

bende oyle dusunuyorum 32- 33 normal bencede .. benimde iimde hep sanki erken gelcekmis bi his var bilemiyorum degisik duygular icindeyim bu aralar

erken kavuşmak istediğimiz için de olabilir :)
erkek bebekler zamanını bekliyor aslında ama genelleme yapmak da yanlış. her bebek kendi beliliyor.

Selam kızlar nasılsınız ? Bizde dün bebeğimin yatağını aldık ama şimdi uyku seti ve nevresimlerini nerden alıcağımı bilemiyorum yatağını aldığımız yerde funna baby markasının ve kendi diktirdikleri ürünler vardı açıkcası bende pek emin olamadım özdilek yada yataşta fiyatlar üç aşağı beş yukarı onların sattığı kadar dışardan kendim alsam yan korumalar falan yatağa tam denk gelir mi diye endişe etmiyo değilim yani kararsızlıklar denizinde yeni bir sayfa daha açıldı benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…