Tekrar kokusu falan degisir arkadadim biraz daha bekleslm kizlar bebginizin esyalarini hangi haftada ne zman yikmayi dusnuyosunuz ? ben suan icin biraz erken oldugunu dusnuyorum . uyku seti nasil yikaniyo bilgisi olan var mi yoksa elde mi yikasam bilemedim
Canim doktorunu arayıp sorsan belki enfeksiyon vardır oda önemli. Benim akıntım hep var kaç aydırBemde oyledir diye pek telas yapmadim ama oyle görünce bir anda ne oluyor yaaaa dedim.kasilmam agrim filan yok.bebek de cok hareketli cok şükür. ama bu kadar yogun akinti normal mi ki
slm kizlar bebginizin esyalarini hangi haftada ne zman yikmayi dusnuyosunuz ? ben suan icin biraz erken oldugunu dusnuyorum . uyku seti nasil yikaniyo bilgisi olan var mi yoksa elde mi yikasam bilemedim
Çok güzelmiş canım Güle güle kullan. Bnde dün baktım ama bulamadımGünaydın annişler
3 gün aradan sonra merhaba, yine eşime sinir bi şekilde eve döndüm
bebek mağzalarında bomba var gibi davranıyor girdiği an hooppp kaçıyor , netten alırmış daha acelesi yokmuş
(ateş ölçeri kaçırdğına da yansın o)
ama kendime lohusa geceliği aldım, uzun bulması çok zor oldu ama bu sade geceliği buldum kumaşı hoşuma gitti
cok az pazarlıla 205 liradan 120 e indi bi anda
M mambia içime sinen yeri bulsam hepsini yapacağımda bi türlü kalbim bir yere ısınmıyor
sdss yazıyorum birazdan :)
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım bnde butik bebe den birşeyler e bakayım diyordumBir daha butikbebeden Çorap bile almam.bir sürü insan şikayetinde haklıymış.ürünler çok geç geliyor,telefonla zor ulaşıyorsunuz,ulaşsanız da kale alınmıyorsunuz.ayrıca kontrol ediliyor mu bilemedim.çünkü biri lekeli biri yırtık.gerçekten sinir bozucu.eğer ordan alışveriş yapıp hasarsız atlattıysanız Şanslı gruptansınız.çünkü birçok kişi şikayetçi.
Çok güzelmiş canım Güle güle kullan. Bnde dün baktım ama bulamadım
bende oyle dusunuyorum 32- 33 normal bencede .. benimde iimde hep sanki erken gelcekmis bi his var bilemiyorum degisik duygular icindeyim bu aralarben 32- 33 den sonra yıkamayı planlıyorum. o bile erken olanilir.
içimden 37-38 gibi doğururum gibime geliyor. her şeyimiz normal seyretemeisne rağmen.
Bende dün bir tane beğendim kısa kolluymuş napacam bilmiyorum bu gidişte internetten alacam galiba canım seninkini çok beğendim amaçok sağol canım ankaradaki çıkrıkcılar yokuşunu aşağıdan yukarıya gezdim ama bulamadım bişy, bazı kısa modeller vardı çok beğendim, ama tesettürlüyüm diz altı giymek istemedim o yüzden uzun modellerden sade ve iyiysi buydum, normalde aklıma krem rengi vardı :)
Bulunduğumz Yere yakın bir kurs yok canım kursu çok gereklide görmüyorm açıkcası bölümüm sözel olduğu için evde hazırlanıyorm.bend sosyal bilgiler öğr mezunuym malum atamamız az oluyor.bana sanki yapabilirm gibi geliyor eşim 5ten sonra bn ilgilenirm diyo temelimde var illa bu sene olsn demiyorm zaten ama pes etmekte istemiyorm hayırlısı olsungünaydın canım.. öğretmen misin bilmiyorum ama sana şöyle anlatayım.. benim 2 ablam öğretmendi (beden eğitimi ve ev ekonomisi(teknoloji tasarım)) atanamadılar evlendiler yıllarca sınava girdiler biri 12 yıl oldu atamanadı beden eğitimi.. cok caba da göstermedi öylesine girdi cıktı artık.. 2 cocuk yaptı buyuttu şimdi de hayırlısı buymus diyor son yılları memuruiyet için olursa olur olmazsa olmaz diyor.. diğeri 2 yıl cocuk yapmadı sınava girdi il değişikliği oldu hamile kaldı 3. yıl hamile de kalınca kv oldugu ile tasınmıslardı ev acmadı kv buna baktı hamileyken bu ders calıştı 9 aylıkken sınava girdi iyi puan aldı atama olmadı cocuk taparlayana kadar vekilöğretmenlik yaptı sonra atama cıktı cocugunu aldı gitti tek basına es durumuyla geri kavustu esine.. benim diyeceğim o ki cocukla atanma bir şekilde oluor ama cocuk sıkıntılı yani huysuz oldugu zaman sına vhazırlıgı evde zor ancak kursa felan gitmek lazım imkanların ne bilmiyorum ama kurs ayarla evde hazırlanırım deme
Sorma ben de taktım erken doğuma. Vesvese yapıyorum resmen. Ayakta fazla kalinca vajinamda bi sizi hissediyorum gibi.Benim komşum 30 haftalik doğum yaptı ondan da çok etkilendim. 2 haftam var. 35 36 lari bi görsek hayırlısıylabir arkadaşımız hastanede yatıyordu erken doğum riskinden ne oldu acaba var mı gelişme ? inşallah zamanında doğarlar
bende taktım bu sıralar erken doğuma çok fazla baskı hissediyorum öyle sancı yok ama arada günde 1 defa adet sancısı oluyor 3-4 gündür. bide sanki vajinada bir sızı varmış gibi oluyor. daha randevuyada var
Eşime o konuda güveniyorm zaten konularımda bitmek üzere bna tamamen bırak diyorlar bn daha 23 yaşındaym ve pes etmek istemiyorm canm şimdiye kadar doğru düzgün çalışmadm ama hamile kalınca anladm bebeğime daha iyi bir gelecek sağlamak için tembelliği bırakmam gerek ilerde pişman olmak İstemiyorm tabi bide evde oturp onunla ilgilenmen para kazanmandan daha iyi diye saçmalayanlarda var sanki çalışanların çocuğu yazıda yabanda büyüyor.sosyal bil öğr bölümümdeOlumsuz düşüncelere kapat kendini canım..KPSS sürecini derinlemesine yaşayan biri olarak önce bunu yap nerden biliyorlar belki çok sakin bir bebeğin olacak. Dağa farklı bir süreç yasayacaksin. Hiç olumsuz düşünme. Konuları bitirmeye çalış doğuma kadar canım. Sonra da soru cozersin deneme cozersin esin ilgilenirken. Ama eşine çok iş düşer canım. Sen iyi düşün. Bölümün ne bu arada?
Sağol canım bende istersek eğer yapamayacağımz hiçbirşey olmadığına inanıyorm.başarılar :)canim ben doktora yapiyorum dersler yogun... 2. donem mola vercem ama guz doneminde devam etmeyi dusunuyorum... bence cocuklarin uyku saatlerine gore calisabiliriz... cocuk da yapariz kariyer de :))
Bende dün bir tane beğendim kısa kolluymuş napacam bilmiyorum bu gidişte internetten alacam galiba canım seninkini çok beğendim ama
bende oyle dusunuyorum 32- 33 normal bencede .. benimde iimde hep sanki erken gelcekmis bi his var bilemiyorum degisik duygular icindeyim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?