merhaba arkadaşlar. bu topiği hiç okumamıştım
ama şimdi sondan bir iki sayfa okudum. benimde bebeklerim bugün 2 aylık oldular. ve ben doğdukları günden beri tek başıma bakıyorum. ikisi aynı anda ağladıklarında biraz zorlanıyorum ama çoğunlukla ikisi aynı anda uyanmadan birini önceden besliyorum altını değiştirip gazını çıkartıyorum ve hoop diğeri uyanıyor. tabi bu her zaman olmuyor. ikisi aynı anda ağladıklarından birine emzik veriyorum veya ikisini aynı anda emziriyorum ve sonra ikisine aynı anda mama veriyorum. oğlum kolik kızımda yeni yeni sürekli ağlamaya başladı. kolik müzikleri, anne karnı vs bir süre işe yaradı şimdide yarım saattir elektrik süpürgesi çalışıyor
onunla biraz sakinleyip uyuyorlar. geceleri ise bazen 4 saat uyuyorlar. akşamları eşim işten geldimi yardımcı oluyor. eğer uyurlarsa bende uyuyorum ama bazen gece 12lere kadar durmadan ağlıyorlar. oğlum ağlamaktan göbek fıtığı oldu. ama tek başıma bakmak çok çok daha iyi. onlar hayatımın tam merkezinde. birazdan güneşlenmeye çıkartacağım. gezmeyi de seviyorlar. sizde yeni yeni şeyler deneyebilirsiniz. bazen işe yaradığını göreceksiniz.