2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .

Bazen bekleyemicem gibi geliyor. Okadar merak ediyorum ve özledim ki bebişleri 35-36 da alsın isterim ama 37 ye gidecekken de erkenden almak olmaz. Çok fena bi durum:) bakarsın 38-39 lara bile gitmek isterlermiş. Olur mu olur o haftalara gidenler var ama ben nasıl bekliceem:) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de doktorun kararına bırakmak en doğrusu bakalım.

inşallah allah kalbine göre versin sağlıkla mutlulukla kavuş bebeklerine

Slm cnm ben 9.gün idrar testi yapmiştim evde hafif silik çizgi çıkmıştı.12.gün kan testi yaptırdım 1255 çıkmıştı

Tutsun ınsallah ta tek çift kabuluz Rabbım evlat sahıbı olabılmesı annelıgı bablıgı yasatsın bıze. bugun kan verıcektım saglık ocakları almıyormus cok kar var ozel hastaned eyakın değil

Tutsun ınsallah ta tek çift kabuluz Rabbım evlat sahıbı olabılmesı annelıgı bablıgı yasatsın bıze. bugun kan verıcektım saglık ocakları almıyormus cok kar var ozel hastaned eyakın değil
Eczaneden gebelik testi al canım. İnşallah hayırlısıyla hepimiz anneliği tadarız. Sağlıkla gelsinler inşallah

Günaydın kızlar..bu sabah tartıldım 80 kg çıktım yaaa moralim bozuldu tam 20 kilo almışım 60 la hamile kaldım boyumda 1.68 falan..doğuma kadar bi 5 kilo daha alırım heralde sizce çok mu? Bir de ben geceleri hiç rahat yatamiyorum hele ki sağından soluma dönemi yorum bacaklarım tutmuyo sanki üzerine basamiyorum çok acıyolar özellikle kasıklarimdaki kemikler hareket ettikçe aciyo sizinde öyle mi? Bu arada kremalicorek allah gönlüne göre versin inş.hayırlı haberlerini alırız

Aramızda 2 gün var canım ben de senin gibiyim ama uzun süredir. Sağdan sola dönerken belim bacaklarım ve kalça kemiklerim sanki felçli gibi. Acaip ağrıyo yerinden oynamış sanki tüm kemikler. O yüzden uykumun geldiğinden emin olup bir tarafa dönüp uyuyorum. 3 saat sonra da diğer tarafa, yetiyor. Çok uyku problemi yaşamadım göbeği ve beli destekleyince ve ağrın yoksa eğer tabi gece çok su içmediysen deliksiz uyunuyor. Kiloya gelince boyum 166 kilom da 65 di. Şimdi ben de 80kg oldum. Doktor çok dedi ama bence değil. Tek bebeği olanlar da 15-20kg alıyor. Bence bundan sonra almayalım bebişler alsın hamur işi ekmek yemiyelim. Zaten en fazla 2-3 hafta bekler bizimkiler sence de öyle değil mi?

3 gündür koskoca tek çizgiyi görüyorum gebelik testı yapmam daha canım
Canım bugün 9. Gününse eğer anca silik bir çizgi görürsün vazgeçme ben de aynısını yapmıştm. Olmadı dedim moralimi bozdum ama hergün ısrarla tekrar ettim testi. Sonra çook silik sadece bnm gördüğüm hayali çizgiyi gördüm. İnşallah sen de göreceksin olumlu düşün bence hamişsin Hayırlısıyla inşAllah güzel haberlerini vermek de nasip olur

B Babygirl23 evet canım senle aynı günlerdeyiz nerdeyse inş.haftalarimizi tamamlariz allahın izniyle..aynen ya bende felçli gibi gece hareket edemiyorum bir de karnim acıyo yatinca yastıkla destekliyorum ama nafile ayrıca hep sol tarafıma da yatamiyorum neyse geçici bunlar nasılsa önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması..benim senden 5 kilo fazlam var doktor bana bişey demedi kilim hakkında daha doğrusu kilomu hiç ölçmüyolar ki sadece tansiyona bakiyolar.benim doktorum 37+4 de alırız dedi inş.o zamana kadar dayanabiliriz 1 hafta sonra kontrolüm var umarım bebişlerim kilo almışlardır

Canım kiloyu hiç kafana takma ben 37 de dogum yaptım 23 kilo almıştım 3 hafta oldu sadece 4 kilo kaldı vermem gereken yani kilolar gidiyor 30 dan sonra gercekten çok zor geçiyor hele son hafta çatlıcam zannetmiştim ama dogum olunca insan hepsini unutuyor yeniden doğmuş gibi oluyorsun ben dogum yapınca anladım ki çok zor bir hamilelik geçirmişim

Aynen canım bi sağa yatıorm göbeğim fln ağrıyo uyanıorm bu sefer sola yatıyorm. Az kaldı çekicez doğunca hersey unutlulyormş ztn. Doktor 37+4 mü dediii amannnn ne güzel aceleciöbi dr değilmiş. Oraya kdr gidersek çocuklar 2800-3000 ü bile geçebilirler. Benim de kpntrol pzt günü. 2 haftadır gitmedim. Artık haftada bir çağırır diye umuyorum. Senin bıdıklar en son kaç kg dı kaçıncı haftada?? Gerçi kilo çok da önmli değil artık, gelişimleri tamamlanması daha mühim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…