- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Bende oraya gidiyorum cnm allah yardimcimiz olsun inş.Ben de en başından beri Ankara Ünv.tip fakültesine gidiyorum.Aşılama tedavisi yapıldı,ayni doktora devam ediyorum.
canim yazini okuyunca sasirdim benim de arada geliyo oyle ucusan isiklar bu bi rahatsizlik belirtisimiymis :SBana 14 ocak dan iki gün önce veya sonra olabilir dedi yani 12-15ocak arası gibi dedi 35 doluyor benim Dr um beni bekletmiyor kızlar sağlık sorunlarım çıkmaya başladı kalbim-midem derken şimdi de preaklemsi olabilirmişim gözümün önünde uçuşan ışıklar filan görüyorum yakın takip gerektiren doğumdan sonra geçen bir rahatsızlık. Hani keşke 36filan olsam ama Dr um öyle ya da böyle ikiz bebekler kuvöze girer ama senin onlara bakabiliyor olman lazım doğumdan sonra senin sağlığında önemli dedi...bu yüzden beklemek için ısrar etmeyeceğim.
Lansinoh u aynı sebeplerle kullanmaya cesaret edemedim ama başlamam lazım çünkü benim göğüs uçlarım şimdiden çatlak bu şekilde emzirmeye başlarsam kesin yara olacak.
Preaklemsi diye bir durum var canım dozları ve dereceleri olan bir rahatsızlıkmış bende sadece bu belirti vardı ama en spesifik belirtisi de görme alanında uçuşan parlak noktalar ve ya sinek uçuşması gibi alanlar Dr unuza mutlaka danışın diyor herkes ben de Dr una sor derim...canim yazini okuyunca sasirdim benim de arada geliyo oyle ucusan isiklar bu bi rahatsizlik belirtisimiymis :S
Ne guzel benim ailem alanyada. En bastan beri yolculuk yasak oldugu icin gidemedim keske ben de senin gibi ailemin yaninda dogum yapabilseydim cok sanslisinBenim de ailem Ankara'da ben de doğum izni doğum için Burdayım koru da kontrol ve doğum olcak
Evet farketmemistim gercekten guzel bir tarih. 19 ocak da evlenme yildonumum ama haftasonuna denk geliyor. Kalirmiyiz dersin o gunlereKızlaaar 16.01.2016 tarihi çok güzel değil miii :) hayırlısı belki o güne denk gelir doğumumuz ne dersiniz?? Ben o gün 36+2 oluyorum tabi olabilirse, o güne kadar dayanabilirsek. Nereye kadar gidicez acaba çok merak ediyorum
Ben cok istiyordum ama devam edemedim tup bebek doktoruna. Perinotologa gonderdi riskli diye ama bu doktoruma da cok seviyorumBen de en başından beri Ankara Ünv.tip fakültesine gidiyorum.Aşılama tedavisi yapıldı,ayni doktora devam ediyorum.
Ankara ikizi cokmus aslinda :)Bende oraya gidiyorum cnm allah yardimcimiz olsun inş.
Ben de ilk sende duymustum ama bugun sanirim beklenen dogum tarihi 18.02 olan birinin hamilelik takvimizde okudum. Bu zamanlarin sikayetlerindenmis gecmis olsun kizlarPreaklemsi diye bir durum var canım dozları ve dereceleri olan bir rahatsızlıkmış bende sadece bu belirti vardı ama en spesifik belirtisi de görme alanında uçuşan parlak noktalar ve ya sinek uçuşması gibi alanlar Dr unuza mutlaka danışın diyor herkes ben de Dr una sor derim...
Su anda cok sukir oyle bisey yok. Senin basladi mi yoksa
Cok gecmis olsun insallah kremler ise yarar. Bende zimdilik bisey yok insallah olmaz :)Ewt cnm benimkiler baya catladi ve sertlesti
Tablodaki bilgilerini yollarsan ekleyeyim canim
Aslında kalabiliriz canım belli olmaz. Doktor bebeklerin durumunda kötü giden bişey görmezse gideriz gibi geliyo. Çünkü çok şükür evde ve tek başımızayız belki durumumuz ağırlaşır ama zorlarsak gider gibiEvet farketmemistim gercekten guzel bir tarih. 19 ocak da evlenme yildonumum ama haftasonuna denk geliyor. Kalirmiyiz dersin o gunlere
birkadin canimmm benim de çift yumurta,büyük ihtimalle isimleri Defne ve Nehir olacak:) Bu arada perinatologa gitmekle en iyisini yapmışsın.
Ekledim canim :) siralamada ilk siraya gectin hadi hayirlisi :)Ankaradayim çift yumurta ikizi erkek ikiside inş.33 yaş.beklenen tarih 13 şubat