2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Kızlaaar 16.01.2016 tarihi çok güzel değil miii :) hayırlısı belki o güne denk gelir doğumumuz ne dersiniz?? Ben o gün 36+2 oluyorum tabi olabilirse, o güne kadar dayanabilirsek. Nereye kadar gidicez acaba çok merak ediyorum

canim yazini okuyunca sasirdim benim de arada geliyo oyle ucusan isiklar bu bi rahatsizlik belirtisimiymis :S

canim yazini okuyunca sasirdim benim de arada geliyo oyle ucusan isiklar bu bi rahatsizlik belirtisimiymis :S
Preaklemsi diye bir durum var canım dozları ve dereceleri olan bir rahatsızlıkmış bende sadece bu belirti vardı ama en spesifik belirtisi de görme alanında uçuşan parlak noktalar ve ya sinek uçuşması gibi alanlar Dr unuza mutlaka danışın diyor herkes ben de Dr una sor derim...

Evet farketmemistim gercekten guzel bir tarih. 19 ocak da evlenme yildonumum ama haftasonuna denk geliyor. Kalirmiyiz dersin o gunlere

Ben de ilk sende duymustum ama bugun sanirim beklenen dogum tarihi 18.02 olan birinin hamilelik takvimizde okudum. Bu zamanlarin sikayetlerindenmis gecmis olsun kizlar

Evet farketmemistim gercekten guzel bir tarih. 19 ocak da evlenme yildonumum ama haftasonuna denk geliyor. Kalirmiyiz dersin o gunlere
Aslında kalabiliriz canım belli olmaz. Doktor bebeklerin durumunda kötü giden bişey görmezse gideriz gibi geliyo. Çünkü çok şükür evde ve tek başımızayız belki durumumuz ağırlaşır ama zorlarsak gider gibi

Kizlar bugun cok sevindim. Birtane bebisimin hareketleri azaldi diye saglik ocagina gidip kalp atislarina baktirmistim orda hareketi az olaninkinin 120 cikinca biraz uzuldum bu sabah doktorumu aradım normal mi dedim hemen gel dedi apar topar hastaneye gittik gidene kadar aklimdan neler geçti neler. Ama cok sukur oldukca iyilermis 151 ve 157 cikti kalp atışları. Kilolarida kizim 1892gr oglum 1947gr cikti diger degerleri de cok iyi cikti doktorum ufacık birseyden suphelensen bile bana gel saglik ocagindaki cihazlara cok guvenme gibisinden şeyler söyledi. Ciger geliştirici igneyi de yaptik.
Ins hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz

Beni de ekler misin tabloya
Konyadayim doğumdan sonra Ankara ya annemlerin yanina gitcem bikac ay bebislerimle ..
yaşım 27.
Cift yumurta Bir kız bir erkek .
Beklenen dogum tarihi 28.02.2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…