2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Canım kiloyu hiç kafana takma ben 37 de dogum yaptım 23 kilo almıştım 3 hafta oldu sadece 4 kilo kaldı vermem gereken yani kilolar gidiyor 30 dan sonra gercekten çok zor geçiyor hele son hafta çatlıcam zannetmiştim ama dogum olunca insan hepsini unutuyor yeniden doğmuş gibi oluyorsun ben dogum yapınca anladım ki çok zor bir hamilelik geçirmişim
Çok iyi vermişsin kilolaları canım helal olsun. Nasıl gidiyo bebişler nasıl kuvezde kaldılar mı hiç kiloları neydi doğduklarında. İnşallah biz de sağlıkla 37 lere gideriz senin gbi.

İnş kızlar allah herkese saglıkla dogurmayı nasip etsin kuveze girmediler 2550 ve 2880 dogdular ben basından beri beslenmeme çok dikkat ettim kiloyuda çocuklara almışım eve geldigimde zaten 10 kilo gitmişti son haftalar çok yormadım kendimi ama çogu işimide kendim yaptım zordu hemde çok zor ama şimdi hepsini unuttum öyle tatlılar ki size tavsiyem çok pimpirikli olmayın onlar gelecegi vakti biliyorlar tabi ki dikkat edin ama gereksiz yerede kendinizi kasmayın bol bol uyuyun çok özledim şimdiden uyumayı son zamana hiç bir işinizi bırakmayın adım dahi atacak haliniz olmuyor bazen ve kesinlikle spinal anesteziyi tavsiye ederim o ilk an o kadar güzel ki kaçırmayın

Kızlar merhaba bişey sorcam geçen hafta da ben kilo almamıştım ama bebekler 100-200 gr arası almışlardı hala aynıyım midem bulanıyo inşallah bebekler büyüyordur ben kilo almasam da bebekler büyür mü ceviz badem süt yumurta eksik etmiyorum zorla yiyorum

Canım B Babygirl23 en son 32+2 de gittim 1740ve 2000 gr.dılar.1 hafta sonra kontrolüm var o zaman 34+6 olacaklar inş.kilo almışlardır ve doktorun dediği haftaya kadar dayanırız senin dediğin gibi inş.3000 leri görürüz ya... Yeterki herşey yolunda gitsin herşeye katlanırız.annelik kolay değil tabi :)

Canım B Babygirl23 en son 32+2 de gittim 1740ve 2000 gr.dılar.1 hafta sonra kontrolüm var o zaman 34+6 olacaklar inş.kilo almışlardır ve doktorun dediği haftaya kadar dayanırız senin dediğin gibi inş.3000 leri görürüz ya... Yeterki herşey yolunda gitsin herşeye katlanırız.annelik kolay değil tabi :)
Maşallah canım :) ben de 32+2 de gittim 1860 ve 1940 lardı. Neredeyse herseyimz aynı gidiyo bizim. Haftaya da 34+4 de gitmiş olucam inşallah dediğin gibi normal bişekilde ilerliyordur gelişimleri. Önemli olan normal olması herseyin. 37 haftalık doğan arkadaşın da kiloları gayet güzelmiş ve en önmlisi kuveze girmemişler. Bizlere de rabbim öyle sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bişey sorcam geçen hafta da ben kilo almamıştım ama bebekler 100-200 gr arası almışlardı hala aynıyım midem bulanıyo inşallah bebekler büyüyordur ben kilo almasam da bebekler büyür mü ceviz badem süt yumurta eksik etmiyorum zorla yiyorum
Tabiki büyürler önemli olanda senin değil
bebeklerin kilo alması zaten.yediklerinde gayet sağlıklı bebeklere kilo aldıran şeyler.rahat ol bence

En güzeli senin kilo almayıp bebişlerin kilo alması zaten canım. Sakın endişe etme sağlıklı da besleniosun maşallah. Ben doğumda eski kilosunun altında olan doğumhanede bile kusanlar tanıyorum tosun gbi çocuklar doğurdular. Önmli olan senin kan değerlerin, minerallerin, vitaminlerin. Çocuk ordan besleniyo zaten. Senden gidiyo yani doğal olarak

Maşallah canım :) ben de 32+2 de gittim 1860 ve 1940 lardı. Neredeyse herseyimz aynı gidiyo bizim. Haftaya da 34+4 de gitmiş olucam inşallah dediğin gibi normal bişekilde ilerliyordur gelişimleri. Önemli olan normal olması herseyin. 37 haftalık doğan
arkadaşın da kiloları gayet güzelmiş
ve en önmlisi kuveze girmemişler.
Bizlere de rabbim öyle sağlıklı
evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn canım inş.seninkilere de maşallah aralarında kilo farkı yok evet biz seninle ayniyiz:)

İnş kızlar allah herkese saglıkla dogurmayı nasip etsin kuveze girmediler 2550 ve 2880 dogdular ben basından beri beslenmeme çok dikkat ettim kiloyuda çocuklara almışım eve geldigimde zaten 10 kilo gitmişti son haftalar çok yormadım kendimi ama çogu işimide kendim yaptım zordu hemde çok zor ama şimdi hepsini unuttum öyle tatlılar ki size tavsiyem çok pimpirikli olmayın onlar gelecegi vakti biliyorlar tabi ki dikkat edin ama gereksiz yerede kendinizi kasmayın bol bol uyuyun çok özledim şimdiden uyumayı son zamana hiç bir işinizi bırakmayın adım dahi atacak haliniz olmuyor bazen ve kesinlikle spinal anesteziyi tavsiye ederim o ilk an o kadar güzel ki kaçırmayın
Canım 34. Haftadan sonra hareketleri nasışdı minnoşların. Ben çok aşırı hissedemedim zaten şimdiye kadar. Heralde her bebek bir değil endişe etmelimiyim bilmyrm. Sürekli bi hareket olmadı hiç günde 2-3 kez bi coşuyorlar sanırım kolları bacaklarını geriyorlar oksdar. Videolar izliyorum şok oluyorum aman Allahım nasıl da karınları sağa sola yamuluyo diyorum bende okdr olmuyo çnkü hafifce çıkıp iniyo. Şimdide buna taktım:) sorun yoktur inşallah. Rabbim sana ve meleklerine sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin cnm inşallah

Günaydın kızlar..bu sabah tartıldım 80 kg çıktım yaaa moralim bozuldu tam 20 kilo almışım 60 la hamile kaldım boyumda 1.68 falan..doğuma kadar bi 5 kilo daha alırım heralde:KK43: sizce çok mu? Bir de ben geceleri hiç rahat yatamiyorum hele ki sağından soluma dönemi yorum bacaklarım tutmuyo sanki üzerine basamiyorum çok acıyolar özellikle kasıklarimdaki kemikler hareket ettikçe aciyo sizinde öyle mi? Bu arada @kremalicorek allah gönlüne göre versin inş.hayırlı haberlerini alırız
Canim birebir ayni seyleri yasiyorum :) gecen ayni soruyu sormustum asmin dogumdan sonra baya bi kismi hemen gidiyor dedi rahatlatti beni. Tlcde john ve kate var izle mutlaka. Kadin hamilelikten once daha kilolu ve daha yasi buyuk gosteriyormus once ikizleri sonra altizlari olmus resmen guzellesmis :)

Aramızda 2 gün var canım ben de senin gibiyim ama uzun süredir. Sağdan sola dönerken belim bacaklarım ve kalça kemiklerim sanki felçli gibi. Acaip ağrıyo yerinden oynamış sanki tüm kemikler. O yüzden uykumun geldiğinden emin olup bir tarafa dönüp uyuyorum. 3 saat sonra da diğer tarafa, yetiyor. Çok uyku problemi yaşamadım göbeği ve beli destekleyince ve ağrın yoksa eğer tabi gece çok su içmediysen deliksiz uyunuyor. Kiloya gelince boyum 166 kilom da 65 di. Şimdi ben de 80kg oldum. Doktor çok dedi ama bence değil. Tek bebeği olanlar da 15-20kg alıyor. Bence bundan sonra almayalım bebişler alsın hamur işi ekmek yemiyelim. Zaten en fazla 2-3 hafta bekler bizimkiler sence de öyle değil mi?
Kizlar ben 72den 88e ciktim. Boyum da 165. Doktorum.perinotolog ve cok iyisin diyor. Bu kilonun cogu onlarin diyor. Soyledi ama ben rakamlari unuttum. Bebek su kadar, esi su kadar suyu su kadar ikisi birden su kadar, en az su kadar da odem vs var demisti rahatlatmisti. Son zamanlarda da tatli caninin istemesi de cok normal cok abartmadan yiyebilirsin bebekler buyudugu icin kalori ihtiyacin cok artti kendini tatli yemiycem diye sıkmana gerek yok dedi. Zaten surda yesek daha kac gun yiycez :) en azindan bu kadar agri aci cekiyoruz tatliyi da yiyelim bi keyfimiz o kaldi sonra bakariz caresine :)

Canım kiloyu hiç kafana takma ben 37 de dogum yaptım 23 kilo almıştım 3 hafta oldu sadece 4 kilo kaldı vermem gereken yani kilolar gidiyor 30 dan sonra gercekten çok zor geçiyor hele son hafta çatlıcam zannetmiştim ama dogum olunca insan hepsini unutuyor yeniden doğmuş gibi oluyorsun ben dogum yapınca anladım ki çok zor bir hamilelik geçirmişim
Allah bagislasin canim darisi bize insallah. Bize dogum ve ilk gunlerle ilgili tavsiyelerin olursa cok sevirim

Canım 34. Haftadan sonra hareketleri nasışdı minnoşların. Ben çok aşırı hissedemedim zaten şimdiye kadar. Heralde her bebek bir değil endişe etmelimiyim bilmyrm. Sürekli bi hareket olmadı hiç günde 2-3 kez bi coşuyorlar sanırım kolları bacaklarını geriyorlar oksdar. Videolar izliyorum şok oluyorum aman Allahım nasıl da karınları sağa sola yamuluyo diyorum bende okdr olmuyo çnkü hafifce çıkıp iniyo. Şimdide buna taktım:) sorun yoktur inşallah. Rabbim sana ve meleklerine sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin cnm inşallah
Sagol cnm son haftalarda yerleri daralıyor o yüzden daha az hissediliyor hareketler ben 32 de ciger geliştirici olmuştum o zaman baya azaldı hareketleri sonra düzeldi ama dedigim gibi yer dar ve iki bebek sakın evham yapma bebeklerin strese girer yolunda gitmeyen birsey olursa emin ol bariz şekilde hissedersin zaten ufak şeylere takılma mutlu sakin bir hamilelik inan bebekleri ve dogumu çok etkiliyor

Aynen canım bi sağa yatıorm göbeğim fln ağrıyo uyanıorm bu sefer sola yatıyorm. Az kaldı çekicez doğunca hersey unutlulyormş ztn. Doktor 37+4 mü dediii amannnn ne güzel aceleciöbi dr değilmiş. Oraya kdr gidersek çocuklar 2800-3000 ü bile geçebilirler. Benim de kpntrol pzt günü. 2 haftadır gitmedim. Artık haftada bir çağırır diye umuyorum. Senin bıdıklar en son kaç kg dı kaçıncı haftada?? Gerçi kilo çok da önmli değil artık, gelişimleri tamamlanması daha mühim
Pazartesi ben de gidicem cok heyecanliyim

Darisi bize insallah :) spinalle epiduralin farki ne acaba

En güzeli senin kilo almayıp bebişlerin kilo alması zaten canım. Sakın endişe etme sağlıklı da besleniosun maşallah. Ben doğumda eski kilosunun altında olan doğumhanede bile kusanlar tanıyorum tosun gbi çocuklar doğurdular. Önmli olan senin kan değerlerin, minerallerin, vitaminlerin. Çocuk ordan besleniyo zaten. Senden gidiyo yani doğal olarak
Çok sağolun kızlar sabah bi ağlama krizi geldi ya bebeklerim büyütmüyorsa diye de zor işte hamilelik psikolojisi herkes sağlıkla doğursun büyütsün bebeklerini inşallah

Çok sağolun kızlar sabah bi ağlama krizi geldi ya bebeklerim büyütmüyorsa diye de zor işte hamilelik psikolojisi herkes sağlıkla doğursun büyütsün bebeklerini inşallah
Canım niye öyle dğşündün. Yoksa senin göbişin de benimki gibi küçük mü?? Bi türlü ikiz göbişi gibi durmuyo inşallah kilo alıyorlardır. Sağlıklı olsunlar da kilodan geçtim ben

Slm kızlar bende hamilelikten sonra vücudumun bazı yerlerinde küçük et benler çıktı.boynumda göğsümde falan bazen kaşınıyolar.gebelikten dolayimi ki acaba hormonlarla alakalı olabilirmi.sizde de varmı böyle bişey?inş.doğumdan sonra geçer

X