- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende araç koltuğu gibi olanlardan alacağım mavi vardı zaten şimdi bir de kızımıza uygun olanını alacağım kışı bunlarla çıkarırız diye düşünüyorum yaza doğru da araba bakacağım en azından mali açıdan da daha uygun olur diyorum
Size de günaydınlar tünaydınlar kızlar :)Tünaydın ikiz anneleri
Herkese iyi haftalar harme ayy bende ilk ögrendiğim günden beri öyle severim pufudik ponçikler diye
Size de günaydınlar tünaydınlar kızlar :)
Benim kuzularda tekmelere başladılar, sabah kalkma saatini, yemek saatini, uyku saatini hep biliyolar
evet o da ilk hamile olduğumu öğrendi ponçik ponçik diyodu sonra ikiz olduğunu öğrendik ponçikler olduTünaydın ikiz anneleri
Herkese iyi haftalar harme ayy bende ilk ögrendiğim günden beri öyle severim pufudik ponçikler diye
aynen benimkilerde tekmeliyo sanırım benimle uyuyolar çünkü gece duymuyorum uyanınca kahvaltı zamanı başlıyolar tekme atmaya, özellikle akşam yemeği zamanı eşim işte gelsin diye beklerken onlarda beklediklerini belli ediyolar heralde coşuyolar o araSize de günaydınlar tünaydınlar kızlar :)
Benim kuzularda tekmelere başladılar, sabah kalkma saatini, yemek saatini, uyku saatini hep biliyolar
Amiiiin :) inşallah canım. Benim ponçiğin biri aşağıda transvers pozisyondaymış. Yani dik değil yan duruyor yayılmış olarak. Benim göbeğim değişik o yüzden alt taraf şişmedi yukarı doğru sivri bi göbek oldu, diğer ponçik üst sağdaymış. Tabi alttakini pek hissetmiyorm haliyle. İnşallah hepimz sağlıkla sıhatle kavuşurz kuzucuklarımıza:)Aynen benimkiler bi de abilerinin okul çıkış saatinde biliyorlar sesini duyunca bir kargaşa bir kaos içeride onlar kıpırdandıkça ben mutluluktan mest Allah yüzlerini sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah
Bi ark.imin ikizleri su an 5.sinifta zamaninda 33haftalikken acil doguma almislar yaklasik 1.5kg dogmuslar birini hic kuveze almamislar simdi de bazi dr.lar kuvezin aslinda cogu bebek icin gereksiz oldugunu ozel hastanelerin devletten para almak icin kuvez suresini uzattigini soyluyor hatta cogu bebek icin daha kotuymus bebek hastanede daha cabuk mikrop kapabiliyormus ama benim dr.um kuvezde kalsin derse ne yaparim bilmiyorum insanin ici de rahat etmez ki alip goturmeyeCanim bi tane olsa alacaktim onlardan ama iki tane olunca arabaya da baglanan ana kucaklarina katar verdim. arabada ne kadar simdiden alalim desekte ikizler kuveze giriyormus genelde girselerde girmeselerde normalden erken dogma ihtimalleri yuksek haliyle ilk disari gezmeleri bahari bulur bencede
Kizima da kiyamam ki daha 2 yasinda ablalik bekleyemem hatta bebisleri ondan korursam yeter Rabbim hepsine uzun saglikli bir omur versin de ben yine de 4-5sene gezemicem diye bu yaz baya gezdimKres gibi dusun biraz profesyonel bak olaya sen :)yoksa kafayi yemek isten degil :)) ama guzel yorgunluklar bunlar ya belli olmaz belki en buyuk yardimcin sana kizin olacak
Senin alttaki bebisin bayaaa rahat bi bebek olacak rahatina duskun olacak simdiden yayilmis yatiyorAmiiiin :) inşallah canım. Benim ponçiğin biri aşağıda transvers pozisyondaymış. Yani dik değil yan duruyor yayılmış olarak. Benim göbeğim değişik o yüzden alt taraf şişmedi yukarı doğru sivri bi göbek oldu, diğer ponçik üst sağdaymış. Tabi alttakini pek hissetmiyorm haliyle. İnşallah hepimz sağlıkla sıhatle kavuşurz kuzucuklarımıza:)
Canım senle aynı durumdayız biz bende oğluma kıyamıyorum hiç o 5,5 yaşında biraz daha büyük ama o da çocuk sonuçta ama başa çıkarsın merak etme onların düZenini öğrendiğimizde hem büyük çoçuklarımızla hem de bebeklerimizle hem gelicez hem de onları gezdiricezKizima da kiyamam ki daha 2 yasinda ablalik bekleyemem hatta bebisleri ondan korursam yeter Rabbim hepsine uzun saglikli bir omur versin de ben yine de 4-5sene gezemicem diye bu yaz baya gezdim
Can'ım bak bunları ilk senden duyuruyorum o Zaman iyice araştırmak lazım gittiğimiz hastanenin çocuk ve Bebek hekimlerini ben karar vermiştim hastaneye şimdi onları da sorayım bu gittiğimde bilgi için teşekkürlerBi ark.imin ikizleri su an 5.sinifta zamaninda 33haftalikken acil doguma almislar yaklasik 1.5kg dogmuslar birini hic kuveze almamislar simdi de bazi dr.lar kuvezin aslinda cogu bebek icin gereksiz oldugunu ozel hastanelerin devletten para almak icin kuvez suresini uzattigini soyluyor hatta cogu bebek icin daha kotuymus bebek hastanede daha cabuk mikrop kapabiliyormus ama benim dr.um kuvezde kalsin derse ne yaparim bilmiyorum insanin ici de rahat etmez ki alip goturmeye
merhaba canım :) inşallah hayırlısıyla sende evladına kavuşursun, tedavi ile olanda var normal yolla olanda var, benimkiler normal yolla gelenlerden :)Merhaba :)
Bu sayfayı gördüm çok dikkatimi çekti çokta hoşuma gitti bir selam vereyim dedim :) Hamile degilim ama düşünüyorum artık. :) Sizin ikizleriniz tüp bebeklemi oldu yoksa normal yolla mı :) Çok dikkatimi çekiyor ikizler ve anneleri :)
merhaba canım :) inşallah hayırlısıyla sende evladına kavuşursun, tedavi ile olanda var normal yolla olanda var, benimkiler normal yolla gelenlerden :)
ailede ikiz olsa bile ya da tedavi ile de olasa bir mucize bence :) düşünsene iki can var içinde üç kalp taşıyosun onlar beraber var olup büyüyorlar ve benimkiler tek yumurta yani 1 ken bölünüyolar mucizevi bişi :) bizim ailede var canım kayınvalidem ikiz, eşimin baba tarafından dedesi ikiz, benim de halam ikiz :)Allah kucagınıza almayı nasip etsin sizinde :) Ayy nasıl normal yolla oluyor ailede filan mı var ikiz yoksa tamamen mucize mi :)
ailede ikiz olsa bile ya da tedavi ile de olasa bir mucize bence :) düşünsene iki can var içinde üç kalp taşıyosun onlar beraber var olup büyüyorlar ve benimkiler tek yumurta yani 1 ken bölünüyolar mucizevi bişi :) bizim ailede var canım kayınvalidem ikiz, eşimin baba tarafından dedesi ikiz, benim de halam ikiz :)
belki başlangıcı siz yaparsınız belli mi oluroo Sizde bayagı bi varmış :) Bende özeniyorum bazen ama nerdee :) Kimse yok bizde ikiz
belki başlangıcı siz yaparsınız belli mi olur
Aynen canım ya. Ben yolda gördüğüm ikiz anne babalarını çevirip soruyorum kuvezde kaldı mı bebeğiniz ne kadar doğdu diye :)) Geçen bi anne babayı gene böyle çevirdim (kızları da çok tatlıydı bu arada :) ) başkent ünide kontrolleri oluyormuş,doktorun planladığı zamandan bi kaç gün önc sancıları olunca acilden giriş yapmışlar, bebişler 33 gün falan kuvezde kalmış hiç bir ücret ödememişler, eğer dediler planlanan zamanda gitsek bize maliyeti 17bin lira olacaktı dediler, ikizlerde hastaneler çok acımasız oluyorlar dikkat edin dediler, hatta onlarında bir arkadaşları ismini hatırlamıyorum ama yine meşhur hastanelerden birinde 2 ay kalmışlar sanırım kuvezde çok uçuk bir rakam söyledi unuttum şimdi ödeme yapmışlar. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ikizler kuvezde kalırlar diye ama dediğin gibi doktorlar kalacak dedi mi ben zaten hiç düşünmem o zaman hatta fazla fazla kalsınlar derim en başından beri bebişler beni batırdı ama kim ne derse korkumdan tamam yapılsın diyorum :)Bi ark.imin ikizleri su an 5.sinifta zamaninda 33haftalikken acil doguma almislar yaklasik 1.5kg dogmuslar birini hic kuveze almamislar simdi de bazi dr.lar kuvezin aslinda cogu bebek icin gereksiz oldugunu ozel hastanelerin devletten para almak icin kuvez suresini uzattigini soyluyor hatta cogu bebek icin daha kotuymus bebek hastanede daha cabuk mikrop kapabiliyormus ama benim dr.um kuvezde kalsin derse ne yaparim bilmiyorum insanin ici de rahat etmez ki alip goturmeye
Araları da çok azmış ben daha büyük sanıyordum kızını. Kıyamam ya onun daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı oluyor bebekler doğunca valla Allah sana kolaylık versin canımKizima da kiyamam ki daha 2 yasinda ablalik bekleyemem hatta bebisleri ondan korursam yeter Rabbim hepsine uzun saglikli bir omur versin de ben yine de 4-5sene gezemicem diye bu yaz baya gezdim
Bizim kızların da şimdi ikizleri olma ihtimali yüksek olacak kızlarailede ikiz olsa bile ya da tedavi ile de olasa bir mucize bence :) düşünsene iki can var içinde üç kalp taşıyosun onlar beraber var olup büyüyorlar ve benimkiler tek yumurta yani 1 ken bölünüyolar mucizevi bişi :) bizim ailede var canım kayınvalidem ikiz, eşimin baba tarafından dedesi ikiz, benim de halam ikiz :)