evet alışıldık bir isim olmadığından sanırım bize de ilk tepkiler denizi anladımda ediz nerden çıktı oluyo genelİnanmıyorum ben de ediz ve melis düşünüyorum :)))
Kime söylesem edizi de nerden buldun diyordu
Evet eski türk hükümdarlarından birinin adı, değerli, yüce gibi anlamları var :) GEnelde herkesten aynı yorumları alırken birde ikiz ismi diye duyunca çok sevindim. Ama daha eşime hiiiç söylemedim isim konusunu açınca biliyorum ki illa benim dediğim olacak diyecekevet alışıldık bir isim olmadığından sanırım bize de ilk tepkiler denizi anladımda ediz nerden çıktı oluyo genelbence gayet güzel bir isim eşim buldu zaten ediz ve deniz diye. edizin anlamı benim bulduğuma göre değerli kimse imiş :)
Bizimkiler de buyuk ihtimal babalariyla ayni zamanda dogacaklar33 yaşındayım canım doktorum 37 hafta da alırız dedi ( inşallah sabırsız olmazlarsa ) Şubat ortası gibi 15 şubat diyelim babalarıyla aynı gün dogsunlar :
Ikizlerle disari cikabilme dusuncesi bile cok uzak geldi bi kizim var simdi iki tane daha geliyor birini emzir dogerinin altini temizle buyugu cise tut oburu acikir onu emzir sonra buyugu doyur digeri altina yapar onu degistir buyuk anne kalk oyun der.... Ben sanirim cok korkuyorumBebeklerimiz doğsun olmazsa aynı şehirdekilerle çay partisi yaparız belli mi olur :)
Ilk kizimin kocaman arabasi var ilk basta ikizleri beraber ona yatirmayi dusunuyoruz biz de bahar aylarinda alcaz sanirimkızlar ben de istanbuldayım. İsim bulamıyoruz:) bu arada bebek arabası işini doğduklarından sonra almak mantıklı sanki. Hepimiz kış annesi olucaz inşAllah, napıcaz karda kışda bi lokma bebelerle dışarıda:)) bence baharda alalım ne dersiniz??
Aynen senin gibi düşünüyorum tam kara kışta doğacaklar minnoşları dışarı çıkartmaktan korkacağız ben her halde Dr dan Dr a çıkarırım diyorumkızlar ben de istanbuldayım. İsim bulamıyoruz:) bu arada bebek arabası işini doğduklarından sonra almak mantıklı sanki. Hepimiz kış annesi olucaz inşAllah, napıcaz karda kışda bi lokma bebelerle dışarıda:)) bence baharda alalım ne dersiniz??
Aynen canım dr a giderken de sarar sarmalar portatif ana kucağına koyar götürürz inşallah :)Aynen senin gibi düşünüyorum tam kara kışta doğacaklar minnoşları dışarı çıkartmaktan korkacağız ben her halde Dr dan Dr a çıkarırım diyorum
Bizimkiler de buyuk ihtimal babalariyla ayni zamanda dogacaklar2subat 40.haftaya denk geliyor 38de dogarlarsa babalariyla 36da dogarlarsa anneleriyle ayni gunlerde dogacaklar
Canim bi tane olsa alacaktim onlardan ama iki tane olunca arabaya da baglanan ana kucaklarina katar verdim. arabada ne kadar simdiden alalim desekte ikizler kuveze giriyormus genelde girselerde girmeselerde normalden erken dogma ihtimalleri yuksek haliyle ilk disari gezmeleri bahari bulur bencedeHastaneye götürmek için dümdüz fermuarlı bez çantalar var. İsmi ne bilmiyorm. Ana kucağu galiba. Eskiden bizi hep öle taşırlarmış. En sağlıklısı da oymuş aslında, ufakken dümdüz yüZeyde yatırmak kemikleri için iyiymiş.bi de ucuz 50-100tl bişeydir en çok:)) idare edicem ben bakalm
Kres gibi dusun biraz profesyonel bak olaya sen :)yoksa kafayi yemek isten degil :)) ama guzel yorgunluklar bunlar ya belli olmaz belki en buyuk yardimcin sana kizin olacakIkizlerle disari cikabilme dusuncesi bile cok uzak geldi bi kizim var simdi iki tane daha geliyor birini emzir dogerinin altini temizle buyugu cise tut oburu acikir onu emzir sonra buyugu doyur digeri altina yapar onu degistir buyuk anne kalk oyun der.... Ben sanirim cok korkuyorum
Benimde 19 ocak evlenme yildonumum beklenen 14 subat o da ilk bulustugumuz gun bakalim ne zaman geleceklerBizimkiler de buyuk ihtimal babalariyla ayni zamanda dogacaklar2subat 40.haftaya denk geliyor 38de dogarlarsa babalariyla 36da dogarlarsa anneleriyle ayni gunlerde dogacaklar
Bende araç koltuğu gibi olanlardan alacağım mavi vardı zaten şimdi bir de kızımıza uygun olanını alacağım kışı bunlarla çıkarırız diye düşünüyorum yaza doğru da araba bakacağım en azından mali açıdan da daha uygun olur diyorumCanim bi tane olsa alacaktim onlardan ama iki tane olunca arabaya da baglanan ana kucaklarina katar verdim. arabada ne kadar simdiden alalim desekte ikizler kuveze giriyormus genelde girselerde girmeselerde normalden erken dogma ihtimalleri yuksek haliyle ilk disari gezmeleri bahari bulur bencede
ay benim kardeşimde ponçikler diye seviyo ikizlerimibizim ponçiklerin adı da Demir & Öykü
hadi bakalım inşallah ikna edebilirsin eşini :)Evet eski türk hükümdarlarından birinin adı, değerli, yüce gibi anlamları var :) GEnelde herkesten aynı yorumları alırken birde ikiz ismi diye duyunca çok sevindim. Ama daha eşime hiiiç söylemedim isim konusunu açınca biliyorum ki illa benim dediğim olacak diyecek
aynen canım şimdilik bizimde düşüncemiz doğduktan sonrakızlar ben de istanbuldayım. İsim bulamıyoruz:) bu arada bebek arabası işini doğduklarından sonra almak mantıklı sanki. Hepimiz kış annesi olucaz inşAllah, napıcaz karda kışda bi lokma bebelerle dışarıda:)) bence baharda alalım ne dersiniz??