2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
kızlar alışverişe başladınız mı ? Neler aldınız ?
çıtçıtlı badiler, tulumlar, oğluşuma eşofman takımı kot pantalon, çoraplar, zıbınlar, dün de battaniyelerini aldım :) ikiz emzirme yastığı aldım, annem yün yorgan yastık yaptırdı, ama hala alınacak çoook şey var.

Az önc de çamaşır makinamın bozulduğunu söylediler battım yani :)

ohh maşallah iyi başşlamışsın canım sen :) tühh makina da kötü olmuş idare et desen edilcek birşey değil ki inş ufak bi tamiratla çözülür :) araba puset ana kucağı falan baktın mı ? sanırım beni en çok o zorlıcak

İnşallah çözülür ama çok umutlu değilim
evet şu anda bile ona bakıyorum :) http://www.cosatto.com/explore-our-range/products/pushchairs/strollers/to-and-fro-twin cosatto diye bi marka varmış rengarenk çok sevimli ikiz arabaları var. Ama ankarada doğru düzgün ikiz arabası satan yer olmadığından sadece boş boş nette geziyorum işte
sanırım bebek arabası yerine çamaşır makinası bakıcam bir süre (

benimde tatilde tanıştığım ikiz annesi sunny baby inin ikiz bebek arabasını almış çok hafif ve kullanışlıydı ilk andna itibaren falan dedi
bende acaba doğum sonrasına mı bıraksak diye düşünmeden edemedim

sunny babyninkini katalogdan gösterdiler bize de (zaten ellerinde kimsenin ikiz arabası olmadığından boyuna katalogdan gösteriyorlar ) yan yana olan modeli için 4 katlanıyor ve çok hafif dedi. Çoğu ikiz arabası ikiye katlanıp çok yer kaplıyormuş katlandıktan sonrada taşıması ağırlıklarından dolayı zor oluyormuş

evet katlanınca küçücük bişey kaldı ağırlıgına ben bakmadım ama eşim rahat dedi. Aynı senin baktığın model gibiydi zaten
ay ne kadar zor bi işmiş bu araba

Hiç deme onu ya bende senin gibi oldum uykularım kaçıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayanı nasip eder inşallah iyi düşünelim

kızlar alışverişe başladınız mı ? Neler aldınız ?
bende bi kaç zıbın dışında bişi almamıştım taaa ki dünkü english home indirimden sonra yastık, yastık kılıfı, lastikli çarşaf, battaniye, alt açma, kundak havlularını aldım kuzularımın

Ben de çok üzüldüm o arkadaşa ve gece rüyama girdi Allahım sabır versin ona da çok zor

Yaş 32 çift yumurta bir kız bir erkek beklenen 19 şubat planlanan (ne kadar kalırlarsa o kadar iyi) ver isimler Ayaz-Naz . Önden Poyraz ım olduğu için bulmak zor olmadı.

Benim iki oğlum bir de kızım olacak Allah nasip ederse azıcık naz ın bir zararı olmaz diye düşündüm varsın Nazlı olsun Prensesim erkek kardeşlerinin yanında. Ama kolay olması da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…