- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
sanırım idrar çok geldiIdrar cok geldiginde booyle olmustu bir keresinde benim basima geldi bombos cikti.
heycandan bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım idrar çok geldiIdrar cok geldiginde booyle olmustu bir keresinde benim basima geldi bombos cikti.
Cnm hayırlısı hakkında ama zaten erken bakmışsın benimde cıkmamıstı bat 5 gün kalabu sabah idrarda baktım negatifti silik bile yoktubat 4 mayıs
![]()
Hadı bakalım hakkında hayırlısı cnmgünaydın arkadaşlar
birazdan betahcg verecem sonuçlar ö.sonra çıkacak
bat 2 mayıs değer kaç çıkmalı ki hamile olduğuım anlaşılır ?
Hımmm senin battan 1 gün önce 58,9 benim battan bir gün önce 207,5 kızz noluyo bana benimki nie çok yüksekCanımmmcım 23 nisan benim reglim
19 nisanda değer : 18,3
22 nisan değer: 58,9
ö.sonra yazarım bende bakalımHadı bakalım hakkında hayırlısı cnmdeğerin 5 in üstü olmalı
Bekliyorum hayırlı haberlerle inşö.sonra yazarım bende bakalım
Hımmm senin battan 1 gün önce 58,9 benim battan bir gün önce 207,5 kızz noluyo bana benimki nie çok yüksek![]()
Kafein tüketmemek gerekiyor,Çay ve kahve içmeyin,maydonuzu fazla yemeyin,Çiğ köfte,salam sosisten uzak durun.bol kuruyemiş,iyi pişmiş kırmızı et,balık,süt ve süt ürünleri tüketin.en önemlisi de Sürekli su için.Yaa arkadaşlar şimdi sohbet etsekya mesela biz yeni hamileler hangi gıdalardan hangi sebzelerden çaylardan vs.. Uzak durmalıyız...
Test yapsanız Çıkar aslında.
Hayırlı olsun,Aramıza hoşgeldinizmerhaba kizlarrr, bende adetime tam bir hafta hamile oldugumu erken gebelik testiyle ogrendim :)
4+4 demek 4 haftayı doldurdum ,5.haftadan da 4 gün aldım demek oluyor.yani 5.haftanın içindesin.@GreenPearl canımm bir şey sorcam 4 hafta günlüğüm neden 5 hafta gözüküyor![]()
4+4 demek 4 haftayı doldurdum ,5.haftadan da 4 gün aldım demek oluyor.yani 5.haftanın içindesin.
Ilk çocukta gerçekten tecrübesiZ olunuyor.herşeyi zamanla öğrenirsiniz :)Cahillik başa bela, sen annesin bizde saf saf alla alla diyorduk![]()