• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

s.a. arkadaşlar
tüm sayfaları heyecanla okudumyeni hamişleri tebrik ediyorum benim de bugün adetimin son günü hemen yarın akşam tekrar çalışmalara devam :KK70: hala umutluyum inşallah Sat 23 nisan olarak ocağı sonundan yakalarım

Canımmm hadi inşşşş tez zamanda hamiş kalasın :) Bebişi tuttur da bu ay 28 ocak doğumun oluyor ha hayret annesi :))) Dik ayaklarını bol bol tavana :))

Canımmm hadi inşşşş tez zamanda hamiş kalasın :) Bebişi tuttur da bu ay 28 ocak doğumun oluyor ha hayret annesi :))) Dik ayaklarını bol bol tavana :))
inşallah.2 evladım var zaten.rabbim benden önce hiç olöayanlara versin
valla herkese çok dua ediyorum sizler de bana edin
bu bebek hayatımda çok şeyleri değiştirecek ve yoluna koyacak inş.
o yüzden çok istiyorum

inşallah.2 evladım var zaten.rabbim benden önce hiç olöayanlara versin
valla herkese çok dua ediyorum sizler de bana edin
bu bebek hayatımda çok şeyleri değiştirecek ve yoluna koyacak inş.
o yüzden çok istiyorum

Canımmm rabbim hakkında hayırlıysa hayırlı bir evlat daha vrsin sana....

Yaa arkadaşlar şimdi sohbet etsekya mesela biz yeni hamileler hangi gıdalardan hangi sebzelerden çaylardan vs.. Uzak durmalıyız...

Mesela yeşil çay içmememiz gerekiyormuş galiba

Ay sorma bebişim ben de işlek bir forumdan geldim elim kolum bağlı oturuyorum bu topicte :-):-):-)

Bol bol balık fındık ceviz süt peynir bu hafta çoookkk önemli minnoş :)

Kız sana sordum görmedin galiba hangi semtte oturuoyrsun sen?

Daha beklemedeyiz kizlar napak :)) sizinle sewiniyoruz iste.. onn disinda hayat normal bana :110: bi numara yok henuz.. ondan sıkıcıyım sanki :KK19:

Ay sorma bebişim ben de işlek bir forumdan geldim elim kolum bağlı oturuyorum bu topicte :-):-):-)

Bol bol balık fındık ceviz süt peynir bu hafta çoookkk önemli minnoş :)

Kız sana sordum görmedin galiba hangi semtte oturuoyrsun sen?
Bebeğimm yaa aynen söylediklerin çok önemli gıdalar dikkat etmemiz lazım ben maltepe cnm sen

Az kalmış bayaaa ya, inş hamişsindir..........

Bebeğimm yaa aynen söylediklerin çok önemli gıdalar dikkat etmemiz lazım ben maltepe cnm sen

Bebeğim cinsel ilişkiye girmemeyi tercih ettik biz keseyi görene kadar o_O:KK60: Ne olur ne olmaz diye sanada söyleyim aklında olsun, belki kanamayı tetikleyebilir diye.

Çekmeköyde oturuyoruz bizde. Hayret ilk kez yakın çıktık birisiyle :)

Az kalmış bayaaa ya, inş hamişsindir..........

Bebeğim cinsel ilişkiye girmemeyi tercih ettik biz keseyi görene kadar o_O:KK60: Ne olur ne olmaz diye sanada söyleyim aklında olsun, belki kanamayı tetikleyebilir diye.

Çekmeköyde oturuyoruz bizde. Hayret ilk kez yakın çıktık birisiyle :)
k. bbana öyle geliyor ki ben doğurana kadar cinselliği çıkarırım hayatımdan zaten :-) kişi şuan fazlasıyl tehlikeli 3 ay diye biliyorum bu sureyi

k. bbana öyle geliyor ki ben doğurana kadar cinselliği çıkarırım hayatımdan zaten :-) kişi şuan fazlasıyl tehlikeli 3 ay diye biliyorum bu sureyi

Kocana da yazık kız :-):-):-) Abartma o kadar :KK70:

Kızlar bende beklıyorum inşallah güzel habwrler vericem de transfer tarihim bi gelmedi:-(

Bebişimm hadi güzel haberlerle gel sende bize, transfer günü ne zaman?

Pinkcim senin sat kaçtı cnm kendimden gesaplamak istiyorum bide en son kan değerin kaç nezaman yaptırdın

Back
X