- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.821
Klozete mi yaptryosn normal tuvalete mi klozette gormeden sifonu ceksen yapar yapmaz
Ay benimkide sevmiyodu klozetten korkuyoms oyle diyodu normal tuvalete gittik ilk baslarda ama orda ciksrmak cok zor oluyodu suyla oynuyodu yarim saat sonra nasil olduysa klozete gitmek istefiKlozeti sevmiyor, normal tuvalet hosuna gidiyor. Orda da herseyo görüyorbakalim aşacağız artık bir şekilde :)
ohh baya az kalmıs. saglıcakla kucagına alırsın inşallah canım . dayan :=)selam canım benim çocuklar oldu valla oğlum her şeyin konuşuyor hiç susmuyor artık hamilelikte 31 hafta oldum yazın hamilelik çok zormuş kendimi taşıyamıyorum iş ev çocuk yoğun geçiyor bakalım izne az kaldı sen nasılsın kızın büyümüştür
masallah kız2 yok mu 2
allaha şükür biz tuvalet işini ramazan bayramından 1 ay önce hallettık. ama ben kesınlıkle kendı bıldıgımı yaptım canım.Amaann sör bu aralar tuvalet eğitimiyle başımız dertte hiç tadım tuzum yok walla bide 2. yi düşünüyoruzSende ne var ne yok?
Kız atomAtom heart mother da 2. yi yapmış vaaayy bee maşallah ocak analarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsin bebişleriniz darısı da başımıza artık
Amin canım sağolasın. Kız çocukları daha çabuk alışıyor diyorlar ki çevremde gördüklerim de öyle. Biz de tam düzene oturttuk derken hastalıklarla boğuşmaya başladık yine. Önce boğaz enfeksiyonu dendi antibiyotik ateş düşürücüler vs baktım çocukta bir iyileşme yok tekrar gittik başka Dr oda kulak enfeksiyonu dedi başka bir antibiyotik verdi. Bugün de boynunda sol bademcik civarında bir şişlikle karşılaştım lenf bezi midir nedir enfeksiyondan mıdır bilemiyorum çok canım sıkıldı yarın yine Dr a gidicez. Bu süreçte sabahları birkaç lokma dışında hiçbirşey yemiyor bu arada hiçbir şekilde yediremiyorum. Bu arada 6 kişilik misafir ağırladım birde 2 gün yatılı geldiler. Ardından iki gün boyunca tekrar gelenler gidenler. Ben de bu tempoya dayanamadım heralde nezle oldum gözlerim burnum adeta şelale ye dönüştür kafam sepet..allaha şükür biz tuvalet işini ramazan bayramından 1 ay önce hallettık. ama ben kesınlıkle kendı bıldıgımı yaptım canım.
önce gündüz, sonra gece. sonrada dısarsı :=)
aynı emzırme gibi bunuda alıstıra alıstıra öğrettım. aklı karısmadı aksine!
cok da zorlamadı masallah cunku hazırmıs zaten.
yurtdısından kenarları sungerlı lazımlık aldım
baya iyi gidiyor yani :=) gidip kendı yapıyor bana söylemeden
baya alıstı. gece bir kere kaldırıp yaptırıyorum çişini o kadar. gece acayıp su ıcıyor cunku.
allah kolaylık versin size
allah bilir tabıı kı ama ben 5-6 yastan sonra dusunuyorum 2. yi :=)
Tebrikler Atomcuğum, hayırlı olsunAmin saolasin :)
Saol piticigimTebrikler Atomcuğum, hayırlı olsun
eğer özel düşünürsen canım orhan pekuz var biraz ücretleri pahalı ama iyi bir doktor bir netten bak istersen oğlumun yumurtalığının olmadığını ilk o farketti kaç doktor gezdik hepsi var dedi o yok dedi ultrason görmeden benim ellerim hassastır yok kesin dedi öyle de olduAnkara da iyi bir çocuk doktoru arıyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun cnm. Bilmiyordum.eğer özel düşünürsen canım orhan pekuz var biraz ücretleri pahalı ama iyi bir doktor bir netten bak istersen oğlumun yumurtalığının olmadığını ilk o farketti kaç doktor gezdik hepsi var dedi o yok dedi ultrason görmeden benim ellerim hassastır yok kesin dedi öyle de oldu
Canım devlette sorarsan Gülhane'de Birce Akalay var. Ben beğeniyorum. Çok ilgili.Ankara da iyi bir çocuk doktoru arıyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam hemen. Ücret kısmı biraz zorlayabilir bizi ama aklımda bulunsun yine de.eğer özel düşünürsen canım orhan pekuz var biraz ücretleri pahalı ama iyi bir doktor bir netten bak istersen oğlumun yumurtalığının olmadığını ilk o farketti kaç doktor gezdik hepsi var dedi o yok dedi ultrason görmeden benim ellerim hassastır yok kesin dedi öyle de oldu
Devlet tabii ilk tercihim olur bunu da not alıyorum canım çok teşekkür ederim.Canım devlette sorarsan Gülhane'de Birce Akalay var. Ben beğeniyorum. Çok ilgili.
Canım Dr.un soyadını yanlış yazmışım Birce Sunman olacaktı.Geçmiş olsun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam hemen. Ücret kısmı biraz zorlayabilir bizi ama aklımda bulunsun yine de.
Devlet tabii ilk tercihim olur bunu da not alıyorum canım çok teşekkür ederim.
Şöyle sürekli götürebileceğimiz Bi Dr bulamadık ya. Tıp fakültesinde Bi prof tavsiye etmişlerdi 1 kere gittik uyuşamadık sonra tekrar Dr arayışına girdik.
Seninde bayramin mubarek olsun canimkizlar bayraminizi kutlarim. gec oldu ama dun aklimdaydi bugune yazmak kismet oldu:)
Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Sadece kulakları duyuyor o kadarını söyleyeyim. 4 tane nöbet ilacı bile yetmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yaşam konforunu iyileştirmeye çalışıyoruz sadece. Umarım 2. çocukta sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim bu arada hatırladığın ve mesaj attığın için.asbala bebeğin nasıl canım. Bu aralar aklıma geliyorsunuz. İnşallah herşey yolundadır. Sevgiler.
Allah yavrunuzun da sizin de yardımcınız olsun canım. Yeni bebeğin de hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Sağlıcakla kavusmanizi diliyorum. Sevgiler.Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Sadece kulakları duyuyor o kadarını söyleyeyim. 4 tane nöbet ilacı bile yetmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yaşam konforunu iyileştirmeye çalışıyoruz sadece. Umarım 2. çocukta sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim bu arada hatırladığın ve mesaj attığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?