• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben salça sürüm açtı gösterdim uf olmuş dedim çok acıyor dedim.uzaklaştı.sonra her geliğinde uf olmuş dedim yanaşmadı.ama gece olunca 2 gün ağladı.kucağımzda gezdirip pişpişlayıp uyutuk.sonradada isteyince uf olmuş deim.ağlaması azaldı.2 gün sonra.ama gece 5 kere kalkan çocuk maşaallah kesintisiz uyuyor artık.çocuk gece uyku alamıyodu.şimdi yemeside açıldı.uykusunuda alıyo.ama 2 yaş ideal bıraktrmak için bence
Bende bıraktıralı iki ay oldu sabır taşı ile bıraktırdım beklediğimden kolay oldu bizde de eskiye göre uykuları düzeldi ama gece bir uyanında iki üç saat uyutamıyorum bakalım bunu ne zaman aşacağız

selam kızlar kimseler yok burdan benim 14 hafta bitiyor doktor 12 de kıza benziyor dedi ama 16 da kesinleşecek inşallah kızdır çok istiyorum kız olmasını tabi sağlıklı olsun da bir oğlum var bir kız bir oğlan güzel olur inşallah zor günler beni bekliyor iki çocukla bakalım ne yapacam :)

naber arkadasimm,cinsiyet belli oldu mu

naber arkadasimm,cinsiyet belli oldu mu
Canım mesajını yeni gördüm 16+5 de gittim %90 kız dedi çok çok mutlu oldum inşallah değişmez bazıları değişir diyor doktorun özel ve net söyledi 20 de ayrıntılı var 3 hafta sonra gidecem kısmet artik sağlıklı olsun da hayırlısı artık

Canım mesajını yeni gördüm 16+5 de gittim %90 kız dedi çok çok mutlu oldum inşallah değişmez bazıları değişir diyor doktorun özel ve net söyledi 20 de ayrıntılı var 3 hafta sonra gidecem kısmet artik sağlıklı olsun da hayırlısı artık

yeyyy cok sevindimmmm!! ben inaniyorum ya bence o kdr yuzde vermisse kizdir yani , kendinden o kadar emin olmak da basit bir sey degil:) az kalmis hadi bakalimm kesin ogrenince haber vermeyi unutma. hamileligin nasil gidiyor? ilkinden farki var mi? :anne: pasan nasil yaklasiyo kardesine yaa:anneadayı: karnini seviyor mu?

yeyyy cok sevindimmmm!! ben inaniyorum ya bence o kdr yuzde vermisse kizdir yani , kendinden o kadar emin olmak da basit bir sey degil:) az kalmis hadi bakalimm kesin ogrenince haber vermeyi unutma. hamileligin nasil gidiyor? ilkinden farki var mi? :anne: pasan nasil yaklasiyo kardesine yaa:anneadayı: karnini seviyor mu?
canım bu hamileliğimde çok kustum hala da kusuyorum 18 haftalık oldum bitmiyor inşallah kızdır canım şimdiden kıyafetler falan bakıyorum çok güzel ama almıyorum daha 2 hafta daha bekleyim oğlum çok bilmiş oldu canım ama konuşamıyor iki kelime kullanıyor ama cümle henüz yok bebeğin abisi kim diyorum ben diyor küçük abi :) bebek nerde diyorum karnımı gösteriyor çok akıllı paşam doğumdan sonra zor günler beni bekliyor ama bakalım hayırlısı olsun işe başladım onu çok özlüyorum çalışmak çok zormuş gün sayıyorum izne çıkmak için ağustos da inşallah az kaldı

merhaba arkadaşlar size bahsetmiştim bebeğimde ventrikül genişlik var dedi demiştim perşembe günü gittim baktı herşey normal çıktı çok şükür allaha şeker yüklemesi yaptırdım
100 lük oda normal çıktı herşey yolunda gerisi allaha kalmış sizler nasılsınız
Sizin bebeginize tam olarak ne söylenmisti ve kac haftalikken ogrendiniz

Kızlaarrr niye hiç sesiniz çıkmaz :deli:
Bebişler küçükken ona buna takıp ay öldüm bittim deyip uyumadan burada yazışmalarımızı özledim bea :KK53:
Ah o günler nasıl da rahatmışımda kıymetini bilememişim :kızgın:
Ne yaparsınız ne alemdesiniz az Bi sesiniz çıksın iki kelam edelim yahu.

Kızlaarrr niye hiç sesiniz çıkmaz :deli:
Bebişler küçükken ona buna takıp ay öldüm bittim deyip uyumadan burada yazışmalarımızı özledim bea :KK53:
Ah o günler nasıl da rahatmışımda kıymetini bilememişim :kızgın:
Ne yaparsınız ne alemdesiniz az Bi sesiniz çıksın iki kelam edelim yahu.

evet katiliyorum. muhabbetler de o anlar da cok guzeldi.sizde de her sey yolundadir ins :) biz d yuvarlanip gidiyoruz,hep beyimizin pesinde onun isteklerini yerine getirmeye calisiyoruz . bi suredir de hasta acayip huy degistiriyor bakalm:) opuldunuzzz

evet katiliyorum. muhabbetler de o anlar da cok guzeldi.sizde de her sey yolundadir ins :) biz d yuvarlanip gidiyoruz,hep beyimizin pesinde onun isteklerini yerine getirmeye calisiyoruz . bi suredir de hasta acayip huy degistiriyor bakalm:) opuldunuzzz

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Bizde aynıyız peşinde koşturup duruyoruz vallahi zaptedemiyorum artık çok hareketli. Her hastalıkta huy değiştirmeler tabiiki bizde de var. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)) Bu arada da ikinci çocuğu düşünüyorum acaba nasıl olacar çıldırmış olmalıyım :anne::emir_bebek::KK53:
Ama düşünme aşamasındayız henüz. Anneannesigiller ve babaannesigillerle de aynı muhitte olduğumuz için ekstra Bi şımarıklık var sanki bunu ancak bir kardeş paklar diye de düşünmüyor değilim :))
Öpüyoruz sizi de. Yazın arada ;)

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Bizde aynıyız peşinde koşturup duruyoruz vallahi zaptedemiyorum artık çok hareketli. Her hastalıkta huy değiştirmeler tabiiki bizde de var. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)) Bu arada da ikinci çocuğu düşünüyorum acaba nasıl olacar çıldırmış olmalıyım :anne::emir_bebek::KK53:
Ama düşünme aşamasındayız henüz. Anneannesigiller ve babaannesigillerle de aynı muhitte olduğumuz için ekstra Bi şımarıklık var sanki bunu ancak bir kardeş paklar diye de düşünmüyor değilim :))
Öpüyoruz sizi de. Yazın arada :KK66:

Allah saglik sihhat versin:) bizim baska ne isimiz var ki zaten haha :) ay biz de bu ay dusunuyoruz bakalim ben de cok heycanliyim,ama baya buyuttuk masallah,uzerine en az 10 ay eklesek 3yasini gecmis olcak canavarlar :) her donem bir sey cikiyor en son dedm 1 yil daha mi diye de esim cok kotu resti cekti ama ben de kendimi hazir hissediyorum artik. aslinda kardes gercekten bir ihtiyc,biz yalniziz ozellikle hissediyor mesela. hayirlisyla olsun dimi yaa :)

Dimi yaa işimiz gücümüz herşeyimiz onlar artık :) Bende Bi heves ettim de işte zamanlama konusunda kararsızım. Bence de kesinlikle gerekli Bi kardeş çünkü ben tek çocuğum hiç hoş Bişey değil. Gerçi benim tiroit bezim de iflas etmişti doğumdan sonra ilaç kullanıyorum sürekli Dr da gebeliğe engel olmayacağını söylemişti ama geciktirebilir de deniyor bilmiyorum kafam karışık bu konuda. Zaten daha tuvalet eğitimi de veremedim çünkü çişini uzun süredir söylemesine rağmen tuvalete girmiyo asla. Klozet adaptörü aldım normal tuvaleti teklif ettim son çare lazımlıkta aldım ama yok ısrarla bezini gösterip bu bu diyo bezine yapacakmış yani paşam. Tamda konuşamıyo daha. Bu konularda beni düşündürüyo tabii. Amaa yine de istiyorum yaa hayırlısıyla Allah nasip ederse inşallah. Kız cisrik hayırlısıyla bizde hamiş kalalım da yeni topiklerde buluşalım inşallah :)) csyrc csyrc

Yine bir yanlışlar dizisi :)) Benimki köşe takımının tepesinden sürekli üstümüze atlamaya çalışırken yazıyorum tabi kolay değil :))
Neyse düzenledim :KK53:

Yine bir yanlışlar dizisi :)) Benimki köşe takımının tepesinden sürekli üstümüze atlamaya çalışırken yazıyorum tabi kolay değil :))
Neyse düzenledim :KK53:
haha sorma ben de cogu zaman yanlis yaziyorum bizimkilerle msjlasirken,gelip gelip dokunuyor ekranimi kapiyor :) amin en guzel zamanda olsun,bnmki de tam konusmuyor hala kelime kelime. ben de daha tuvalet egitimi vermedim,sadece bezini gostriyor kaka yaparken o da her zamam degil. daha zaman var napalim bekleyecegiz onlar hazr olana dek:)

Slm kizlar hayirli cumalar.
Ben nickimi degistirdim. Neslihan3434 adasin hamileymissin. Saglikla gelsin minnagin nesli_ankara06 nesli_ankara06 Allah yardim etsin dogumunda:dua:
@csryc M MazeGuase06 nabersiniz. Bizimki yine atakta galiba bu grce uyumadi fazla ataklari mataklari bitmedi. 2.5 yasina geldi nerdeyse. Bende beze alistirmadim korkuyo tuvaletten insallah alisirlar. Saglikla kalin canlarim:KK15:

Ben nickimi degistirdim. Neslihan3434 adasin hamileymissin. Saglikla gelsin minnagin nesli_ankara06 nesli_ankara06 Allah yardim etsin dogumunda:dua:
@csryc M MazeGuase06 nabersiniz. Bizimki yine atakta galiba bu grce uyumadi fazla ataklari mataklari bitmedi. 2.5 yasina geldi nerdeyse. Bende beze alistirmadim korkuyo tuvaletten insallah alisirlar. Saglikla kalin canlarim:KK15:
Hayırlı cumalar canım. Erken ergenlik dönemi :KK53: Allah kolaylık versin hepimize.

bugunumuze sukur be neslicim,hepimiz ayni haldeyiz sanirm ama halihazirda baska cocugu olan ya da su an hamile olan arkadaslar cook daha yoruluyordur bizden:)

Back