• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim de bi sıkıntım var umarım tecrübelerinizden faydalanabilirim.kızım 22 aylık bu son zamanlarda seslere karşı korkuları başladı.evde elektrikli süpürge blendır çalıştıramaz oldum.geçen gün arabanın silgeçlerinden korktu.hemen kafasını gömüyo göğsüme.sakinleştirmeye çalışıyorum anlatıyorum ama nafile.ne yapabilirim lütfen YARDIM:(:(:(

Iyi canim senden naber. Benim oglum cok oksuruyor yaa birsey soyleyin ne yapim keskin bir dogal yontem istiyom :KK61:
Canım öncelikle odasına yatarken soğan dilimleyip koy nefesini açar ayrıca 1 tatlı kaşığı tereyağını erit 1 çay bardağı su veya ıhlamur ekle kaynat ılıyına içine 1 tatlı kaşığı pekmez ekle 1 tatlı kaşığı ver yemeklerden önce Allah şifa versin inşallah

Sagol canim deneyeyim ben bir
Canım öncelikle odasına yatarken soğan dilimleyip koy nefesini açar ayrıca 1 tatlı kaşığı tereyağını erit 1 çay bardağı su veya ıhlamur ekle kaynat ılıyına içine 1 tatlı kaşığı pekmez ekle 1 tatlı kaşığı ver yemeklerden önce Allah şifa versin inşallah

slm kızlar memeyi nassıl bıraktrdınız.benimki memede uyuyo.gecede sürekli emmek istiyo.gece ne yaptınız mmeme isteyince
Slm benim oglumda ayni sekilde memede uyuyor gece memeyi kestim ben 14 aylikken surekli uyaniyordu cunku.Gece memeyi kesince kalmaz oldu. Geceyi birakmasi 1 hafta surdu uyandiginda sadece memede utuyabiliyirdu. Aglamasina dayanman lazim aglamadan olmuyor. Ilk gece 1 saat agladi uyudu. 2gece yarim saate dustu. Bikac gun sonra uyanip 1 dk mizirdanip uyudu. Sonra kalkmayi birakti.

bu arada benim de bi sıkıntım var umarım tecrübelerinizden faydalanabilirim.kızım 22 aylık bu son zamanlarda seslere karşı korkuları başladı.evde elektrikli süpürge blendır çalıştıramaz oldum.geçen gün arabanın silgeçlerinden korktu.hemen kafasını gömüyo göğsüme.sakinleştirmeye çalışıyorum anlatıyorum ama nafile.ne yapabilirim lütfen YARDIM:KK43::KK43::KK43:

Merhaba. Icini ferah tut bu surec gayet normal her cocuk farkli duzeylerde bu sureci yasiyor. Belli bur sure sonra kendiliginden gececek. Ama cocuk korktugundaki yaklasimimiz onemli istkalici olabilir. Cocuk korktugundan bunun neyinden korkuyorsun cesur ol biraz gibi soylemlerimiz cocukta guvensizlik yaratabilir. Korktugunda sarilmasina izin vererek ona bundan korkman cok normal bende senin yasindayken korkuyordum ama gecti demek gerekiyor. Birde biz bu sureci oyun icerisinde asyik korktugu seylerin ustune goturmeye zorlamadan oyun icinde ustesinden geldik. Ornegin mikserden korkuyordu bir kap alip oyunda kek yaptik. Elime bir tahta alip mikser sesi cikardim. Boyle boyle onemsememeye basladi. Dedigim gibi cok normal bir surec gececek. Umarim katki sunabilmisimdir.

Merhaba kızlar kızım ocağın 3ünde dogdu ve hiç konuşmuyor 1yasındayken konuşuyordu anne baba anneane mama simdi onlarına söylemiyor konuşmuyor cokhuysuz acaba çocuğu hiç konuşmayan var mı doktora götürmek istemedim çünkü beni anlıyor dediklerimi yapıyor tv yok zaten krese gidiyor çok üzülüyorum
bence çocuk psikoloğuna götür.ş,iddet uyguluyosa sana bir sıkıntı var.kreşte bir sıkıntısı oldumu

Slm benim oglumda ayni sekilde memede uyuyor gece memeyi kestim ben 14 aylikken surekli uyaniyordu cunku.Gece memeyi kesince kalmaz oldu. Geceyi birakmasi 1 hafta surdu uyandiginda sadece memede utuyabiliyirdu. Aglamasina dayanman lazim aglamadan olmuyor. Ilk gece 1 saat agladi uyudu. 2gece yarim saate dustu. Bikac gun sonra uyanip 1 dk mizirdanip uyudu. Sonra kalkmayi birakti.
sağol canım dayanacaz bakalım

Merhaba. Icini ferah tut bu surec gayet normal her cocuk farkli duzeylerde bu sureci yasiyor. Belli bur sure sonra kendiliginden gececek. Ama cocuk korktugundaki yaklasimimiz onemli istkalici olabilir. Cocuk korktugundan bunun neyinden korkuyorsun cesur ol biraz gibi soylemlerimiz cocukta guvensizlik yaratabilir. Korktugunda sarilmasina izin vererek ona bundan korkman cok normal bende senin yasindayken korkuyordum ama gecti demek gerekiyor. Birde biz bu sureci oyun icerisinde asyik korktugu seylerin ustune goturmeye zorlamadan oyun icinde ustesinden geldik. Ornegin mikserden korkuyordu bir kap alip oyunda kek yaptik. Elime bir tahta alip mikser sesi cikardim. Boyle boyle onemsememeye basladi. Dedigim gibi cok normal bir surec gececek. Umarim katki sunabilmisimdir.
aslında benim kız da korkmuyordu elektrikli süpürgeyi çalıştırırken önce kendim sesini çıkarıyordum.bak şimdi çalıştırıcam diyodum sonra en kısık ayardan başlatıp kademeyi arttırıyordum.hiç sıkıntı yaşamamıştık taki görümceler ondan habersiz süpürgeyi çalıştırana kadar.oyuna dalmışken birden sesle irkilmiş.sonra da her sesten korkar oldu.ilginiz için teşekkür ederim.bilgilerinizden faydalanıcam:)

Selam kızlar buraya kimse girmiyor artik ben emin olamasam da hamileyim sanırım oğlum meme aci dedi bir kaç gündür bende kan verdim 36 çıktı daha adetine de 8 gün var bkalik inşallah değer yükselir saskinim amautluyum zor buyiyecekler ama yas 30 oldu artık beklemeye zaman yok hayırlısı olsun herşeyin

Selam kızlar buraya kimse girmiyor artik ben emin olamasam da hamileyim sanırım oğlum meme aci dedi bir kaç gündür bende kan verdim 36 çıktı daha adetine de 8 gün var bkalik inşallah değer yükselir saskinim amautluyum zor buyiyecekler ama yas 30 oldu artık beklemeye zaman yok hayırlısı olsun herşeyin

Hadi hayırlısı sevindim :halay:
Çocuklar büyüdükçe herşey daha meşakkatli olmaya başladı vakit yetmiyor artık hiçbirşeye. Bi bakıyım dedim en son senin msjını gördüm. 2. Yi doğuran arkadaşlar vardı Allah analı babalı büyüsün. Allah nasip ederse bu yaz biz de düşünüyoruz artık bakalım :anneadayı:

Back