• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar buraya kimse girmiyor artik ben emin olamasam da hamileyim sanırım oğlum meme aci dedi bir kaç gündür bende kan verdim 36 çıktı daha adetine de 8 gün var bkalik inşallah değer yükselir saskinim amautluyum zor buyiyecekler ama yas 30 oldu artık beklemeye zaman yok hayırlısı olsun herşeyin
oo baya gecmis msjin uzerinden cnm. sonuc nedir ? hayirlisi her seyin. ben erteledikce erteledim. yine ayni zamanda olsun diye istedik yani bu yilin nisan mayisi gbi ama kafamda bikac ay daha ertelemek var.. tabi tek kisimin karari da olamiyor.. seni merak ettm.yaa simdiii

oo baya gecmis msjin uzerinden cnm. sonuc nedir ? hayirlisi her seyin. ben erteledikce erteledim. yine ayni zamanda olsun diye istedik yani bu yilin nisan mayisi gbi ama kafamda bikac ay daha ertelemek var.. tabi tek kisimin karari da olamiyor.. seni merak ettm.yaa simdiii
Canım tekrarkan verdim sonuç 328 çıktı hamileyim yarin doktora gidecem bende çok saskinim canım ilk denemede oldu oglumda 10 ay olmadı PCO vardı bende hayırlısı boyleymis zor olacak ama bir anda büyürler inşallah hayırlı bir kızım olur çok istiyorum artik Rabbimin takdiri inşallah sana da en hayırlı zamanda olur

Canım tekrarkan verdim sonuç 328 çıktı hamileyim yarin doktora gidecem bende çok saskinim canım ilk denemede oldu oglumda 10 ay olmadı PCO vardı bende hayırlısı boyleymis zor olacak ama bir anda büyürler inşallah hayırlı bir kızım olur çok istiyorum artik Rabbimin takdiri inşallah sana da en hayırlı zamanda olur
o masallah cnmm sevindim adina :) hayirlisiyal tabi ki ama cocuklarimiz baya buyudu. bi de dogana kadar dusun ne kadar daha buyuyecekler. korkma bnce cnm. is skntisi var tabi sizde ama ne zaman olsa olacak bebek:) ay ins gonlune gore olur cnm ben d ayni istekteyim.. hayirlisi elbette

o masallah cnmm sevindim adina :) hayirlisiyal tabi ki ama cocuklarimiz baya buyudu. bi de dogana kadar dusun ne kadar daha buyuyecekler. korkma bnce cnm. is skntisi var tabi sizde ama ne zaman olsa olacak bebek:) ay ins gonlune gore olur cnm ben d ayni istekteyim.. hayirlisi elbette
Canim aynen baya büyüdüler herşeyi anlıyorlar doğum eylülde inşallah o zamana kadar baya buyur dun gittim keseyi bebeği gördük 2 hafta sonra kalp atışı inşallah bakalım hayırlısı çok başka heyecan ya ilk çocuğum gibi yine hryecanliyim ama iki gündür mide bulantısı başladı bakalım umarım uzun sürmez

Canim aynen baya büyüdüler herşeyi anlıyorlar doğum eylülde inşallah o zamana kadar baya buyur dun gittim keseyi bebeği gördük 2 hafta sonra kalp atışı inşallah bakalım hayırlısı çok başka heyecan ya ilk çocuğum gibi yine hryecanliyim ama iki gündür mide bulantısı başladı bakalım umarım uzun sürmez
:) herkes 2.cocuk gelince tam bi aile oldugunu anliyosun diyor. sil bastan yasayacaksin her seyi ama sukur ki deneyimledigimiz seyler bize yardimci olacak. benim.mesela cok seyim var 2.de degisik uygulayacagim. ins yeni doganlar da akilli uslu olur ki isimiz kolaylassin. ohho bulantilar da baslamis.. ins kisa sureli olandan olur. kolay gelsn kendine dikkat et :)

Hayorli olsun minnakon insallah kucagina aldigin zamanida yazarsin. 2 sen bitti buralar iyice sesislesti.

selam anneler nasılsınız?minnoşlarınız nasıl? benımkı bebekken nasılsa aynen oyle :KK70: cadı her zaman.
memeye halen devam
gunduzu kestık sadece. bu arada biz ev aldık onun guzel telası içindeyız. k. valıdem aldı daha dogrusu :KK48:
2. cocugu olanlara hayırlı olsun. ben heralde 4-5 yasına gelınce dusunurum :=))
çok sıkıntıya gırmem mumkun degıl karakterım el vermıyor :D

selam anneler nasılsınız?minnoşlarınız nasıl? benımkı bebekken nasılsa aynen oyle :KK70: cadı her zaman.
memeye halen devam
gunduzu kestık sadece. bu arada biz ev aldık onun guzel telası içindeyız. k. valıdem aldı daha dogrusu :KK48:
2. cocugu olanlara hayırlı olsun. ben heralde 4-5 yasına gelınce dusunurum :=))
çok sıkıntıya gırmem mumkun degıl karakterım el vermıyor :KK70:
Selam kııızzz nörüyonuz?
Gelin edene kadar emzirecen herhalde.
O ne mübarek bir kayınvalidedir öyle.
Tesadüfe bak biz de ev aldık. Düzgün bir kiracı arıyoruz Kayseri' de.
Buralar çok ıssız olmuş yaw.

Selam kııızzz nörüyonuz?
Gelin edene kadar emzirecen herhalde.
O ne mübarek bir kayınvalidedir öyle.
Tesadüfe bak biz de ev aldık. Düzgün bir kiracı arıyoruz Kayseri' de.
Buralar çok ıssız olmuş yaw.
Evet herkes çekildi köşesine sana da hayirli olsun canım. Allah olmayanların yardımcısı olsun. E 2 tane.cocugu var. Kızına ev verdi, oğluna da aldı. Yapacak tabii anası değil mi:lülülü:

Evet herkes çekildi köşesine sana da hayirli olsun canım. Allah olmayanların yardımcısı olsun. E 2 tane.cocugu var. Kızına ev verdi, oğluna da aldı. Yapacak tabii anası değil mi:lülülü:
Allah razı olsun.
Benim kayınbabam 3 kardeş olduğunuz için evleri 3 e tamamlayacağım ama ben öldükten sonra sizin olacak diyor da:KK70:

Allah razı olsun.
Benim kayınbabam 3 kardeş olduğunuz için evleri 3 e tamamlayacağım ama ben öldükten sonra sizin olacak diyor da:KK70:
ne sacma di mi illa öldükten sonra paylasılacak :=) ölmeden evvel hakkıyla paylastır herkes yoluna baksın.
garip insanlar yaa. k. pederım ölmeseydı alınır mıydı bılemıyorum. günahını almayayım ölmüş insanın

Gündüz emzirmeyi nasıl unutturdun benimki hala yenidoğan gibi hiç rahat bırakmıyor beni aynı şekilde 4 diş kaldı geriye bakalım onlar ne zaman çıkacak
ben salça sürüm açtı gösterdim uf olmuş dedim çok acıyor dedim.uzaklaştı.sonra her geliğinde uf olmuş dedim yanaşmadı.ama gece olunca 2 gün ağladı.kucağımzda gezdirip pişpişlayıp uyutuk.sonradada isteyince uf olmuş deim.ağlaması azaldı.2 gün sonra.ama gece 5 kere kalkan çocuk maşaallah kesintisiz uyuyor artık.çocuk gece uyku alamıyodu.şimdi yemeside açıldı.uykusunuda alıyo.ama 2 yaş ideal bıraktrmak için bence

selam kızlar nasılsınız? biz gündüz emzırmeyı keselı baya olmustu. dün gece ani bi kararla emzırmeyı tamamen kestım.
tabii ki uyumadı :D diş sanırım. son kalan 4 diş hala cıkmadı.
bakalım bugun nasıl uyutucam merak edıyorum .gece sabaha karsı sık sık uyanıp meme ıstemeseydı 30. aya kadar emzırmeye devam edecektım. ama bunalttı artık .

selam kızlar nasılsınız? biz gündüz emzırmeyı keselı baya olmustu. dün gece ani bi kararla emzırmeyı tamamen kestım.
tabii ki uyumadı :KK70: diş sanırım. son kalan 4 diş hala cıkmadı.
bakalım bugun nasıl uyutucam merak edıyorum .gece sabaha karsı sık sık uyanıp meme ıstemeseydı 30. aya kadar emzırmeye devam edecektım. ama bunalttı artık .

heeyy selamm... yogun gunler yasiyorum ama iyiyiz diyelim. ben de son disler cikana kadar bekleyecegim diyordum oyle de yaptim. baya oldu hepsi cikti bitti. benimki cok acayip meme duskunudur,uykuya gecisleri,uyanio tekrar dalmalari gece gunduz memedeydi. neyse iste dun oglen basladim kesmeye. direne direne ikindi uzeri 4te uyudu. 1.5 saat bile surmedi cok agladi uyandiktan sonra. gece uykusuna meme istemeden gecti. ama 4 kez yine uyandi. 2 kez verdim emdi. aslinda niyetim hic vermemekti ama olmadi. en tasvip etmedigim yontemi kullandim sirke surdum ztn dilini degdirmesiyle cekmesi bir oluyor. su saate kadar hic emmedi,gorunce koklayip gulup kaciyor. ins duzene girer b3n cok yoruldum. esim de cok yogun tek basima cok zorlaniyorum ama yapcak bise yok.. cocuk aklini dagitmak icin yine bana geliyor sonucta

heeyy selamm... yogun gunler yasiyorum ama iyiyiz diyelim. ben de son disler cikana kadar bekleyecegim diyordum oyle de yaptim. baya oldu hepsi cikti bitti. benimki cok acayip meme duskunudur,uykuya gecisleri,uyanio tekrar dalmalari gece gunduz memedeydi. neyse iste dun oglen basladim kesmeye. direne direne ikindi uzeri 4te uyudu. 1.5 saat bile surmedi cok agladi uyandiktan sonra. gece uykusuna meme istemeden gecti. ama 4 kez yine uyandi. 2 kez verdim emdi. aslinda niyetim hic vermemekti ama olmadi. en tasvip etmedigim yontemi kullandim sirke surdum ztn dilini degdirmesiyle cekmesi bir oluyor. su saate kadar hic emmedi,gorunce koklayip gulup kaciyor. ins duzene girer b3n cok yoruldum. esim de cok yogun tek basima cok zorlaniyorum ama yapcak bise yok.. cocuk aklini dagitmak icin yine bana geliyor sonucta
ben de 3-4gün önce tamamen kestım :=) sabaha karsı memeden ayrılmıyordu gına geldı. o anda gıttım salca surdum agzına soktum bır daha memeyı almadı. vereyım mı dıyorum agzını kapatıp kacıyor :D
dusundugumden cok daha kolay oldu her sey
belkıde azaltarak bıraktırdıgım ıcındır maşallah.

ben de 3-4gün önce tamamen kestım :=) sabaha karsı memeden ayrılmıyordu gına geldı. o anda gıttım salca surdum agzına soktum bır daha memeyı almadı. vereyım mı dıyorum agzını kapatıp kacıyor :KK70:
dusundugumden cok daha kolay oldu her sey
belkıde azaltarak bıraktırdıgım ıcındır maşallah.

aman aman cok sukur :) ben de daha kotu olur diye beklemistim. simdilik iyi gidiyor da ins cok daha guzel olur. gece uykusu duzeldi mi seninkinin? hep diyorlar ya ben de ins kisa zamanda bu duyguyu yasamk istiyorum

selam kızlar kimseler yok burdan benim 14 hafta bitiyor doktor 12 de kıza benziyor dedi ama 16 da kesinleşecek inşallah kızdır çok istiyorum kız olmasını tabi sağlıklı olsun da bir oğlum var bir kız bir oğlan güzel olur inşallah zor günler beni bekliyor iki çocukla bakalım ne yapacam :)

selam kızlar kimseler yok burdan benim 14 hafta bitiyor doktor 12 de kıza benziyor dedi ama 16 da kesinleşecek inşallah kızdır çok istiyorum kız olmasını tabi sağlıklı olsun da bir oğlum var bir kız bir oğlan güzel olur inşallah zor günler beni bekliyor iki çocukla bakalım ne yapacam :)

hayirlisiyla gonlune gore olsun ins canim,olursa senin adina cook sevinirim. ben de 2.cocugu kiz olma ihtimali nedeniyle heycanla bekliyorum. yani dusunce var,biraz daha zaman gerekli. ama yani ben cidden hazirim,sirf o ihtimal beni heycanlandiriyor:) insan kendinde olmayan seyi ister hep. bizimki o hesap. hayirli evlatlarimiz olsun kizladimizla erkeklerimizle insallah:)

Back