• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar hayirli cumalar.
Ben nickimi degistirdim. Neslihan3434 adasin hamileymissin. Saglikla gelsin minnagin nesli_ankara06 nesli_ankara06 Allah yardim etsin dogumunda:dua:
@csryc M MazeGuase06 nabersiniz. Bizimki yine atakta galiba bu grce uyumadi fazla ataklari mataklari bitmedi. 2.5 yasina geldi nerdeyse. Bende beze alistirmadim korkuyo tuvaletten insallah alisirlar. Saglikla kalin canlarim:KK15:
çok sağol adaşım inşallah sağlıkla alırım kucağıma

kızlar nasılsınız benim karnım büyüdü iyice 21 haftalık oldum ama duygular aynı ya anne olmak çok güzel bir duygu bu arada kesinleşti bir kızım olacak kız evladı çok istemiştim inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur bende olsun mu olmasın mı derken hamile olduğumu öğrendim yaşım 30 bir an önce büyüsünler iki çocuk da çok zor olacak ama herkes her yaşta ayrı zorluğundan bahsediyor yaşayıp görecez Rabbim yardım eder inşallah doğum olmadan çişe alıştırmayı istiyorum ama çalışıyorum annem öğretecek bayramdan sonra eve lazımlık aldım bezi çıkarıyor çi diyor oturuyor ama yapmıyor biraz üstüne düşsem yapacak sanki

kızlar nasılsınız benim karnım büyüdü iyice 21 haftalık oldum ama duygular aynı ya anne olmak çok güzel bir duygu bu arada kesinleşti bir kızım olacak kız evladı çok istemiştim inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur bende olsun mu olmasın mı derken hamile olduğumu öğrendim yaşım 30 bir an önce büyüsünler iki çocuk da çok zor olacak ama herkes her yaşta ayrı zorluğundan bahsediyor yaşayıp görecez Rabbim yardım eder inşallah doğum olmadan çişe alıştırmayı istiyorum ama çalışıyorum annem öğretecek bayramdan sonra eve lazımlık aldım bezi çıkarıyor çi diyor oturuyor ama yapmıyor biraz üstüne düşsem yapacak sanki

gozun aydin o zaman tam anlamiyla :) ne gelirse basimizin ustunde yeri var elbet ama cok sevindim gonlune gore oldu. ins bana da :) hepimize de :) aynen her yas bile demeyecegim her ay nerdeyse ayri bir seyleri oluyor.bekle bekle gecmiyor ki yani.. sen de guzel bekledin bence,2.5yas iyidir diye dusunuyorum. Allah kolaylik versin canim

Slm kızlar, neler neler yaziyorduk. Yaza yaza büyüttük cocukları. nesli_ankara06 nesli_ankara06 cnm Allah sağlikli kucagina almayi nasip etsin. Aradaki yaş farki buyukte olsa küçük te olsa zor oluyor. Ama yaş farki az olunca fiziksel olarak daha cok yoruluyorsun. Cocukta tam net kendini ifade edemiyor. Halan ihtiyaclarini biz karsiliyoruz. Kardes guzel sey. İki çocuk harika bir duygu. Hem anne baba hem cocuklar icin.

slm kızlar.nasılsınız. tekrar anne olanlar bebeklerini sağlıkla büyütür inşallah..ramazan ayınız da hayırlara vesile olsun..çocuklar ne alemde..konuşmalarını merak ettim ben..benim oğlum iki kelimelik cümlelere geçti ama çok basit sorular dışında soruları cevaplamıyor..bir de anlamadıysa söylediğimi tekrar ediyor..çabuk öğreniyor ve unutmuyor..bir kaç kez renkleri çalıştırmıştım ,çok isteksizdi ama dün mavi kırmızı sarıyı gösterince çok şaşırdım...sizlerde konuşma nasıl

slm kızlar.nasılsınız. tekrar anne olanlar bebeklerini sağlıkla büyütür inşallah..ramazan ayınız da hayırlara vesile olsun..çocuklar ne alemde..konuşmalarını merak ettim ben..benim oğlum iki kelimelik cümlelere geçti ama çok basit sorular dışında soruları cevaplamıyor..bir de anlamadıysa söylediğimi tekrar ediyor..çabuk öğreniyor ve unutmuyor..bir kaç kez renkleri çalıştırmıştım ,çok isteksizdi ama dün mavi kırmızı sarıyı gösterince çok şaşırdım...sizlerde konuşma nasıl

slm cnm. konusma konusu bizde de bi olay. bazen geriliyoruz bazen sakinlesiyoruz. iki dilli olmasi haliyle bir de yapisinda olan ozellik nedeniyle hala kelime kelime konusuyor bizmki de.yani iki kelime yanyana da kullandigi var ama bir elin bes parmagini gecmez. tabi sonucta yapmasi ve anlamasi onemli. isine gelmezse cani istemezse asla konusmaz tekrarlamaz. ama haftalardir hep ustune kata kata ilerledi bu da guzel bir sey. napalim her cocuk bir degil yani,uzuldugumz an bunu diyoruz. aslinda cevrede cok iyi konusan cocuklar olmasa insan hic takmayacak da iste...bakalim zamanla bi de anaokuluyla ilerler ins. hepimizin cocugu icin duam bu :)

gozun aydin o zaman tam anlamiyla :) ne gelirse basimizin ustunde yeri var elbet ama cok sevindim gonlune gore oldu. ins bana da :) hepimize de :) aynen her yas bile demeyecegim her ay nerdeyse ayri bir seyleri oluyor.bekle bekle gecmiyor ki yani.. sen de guzel bekledin bence,2.5yas iyidir diye dusunuyorum. Allah kolaylik versin canim
sağol canım inşallah senin de gönlüne göre olur canım eğer düşünüyorsan hazır hissediyorsan kendini düşünme inşallah en hayırlı zamanda olur

Slm kızlar, neler neler yaziyorduk. Yaza yaza büyüttük cocukları. nesli_ankara06 nesli_ankara06 cnm Allah sağlikli kucagina almayi nasip etsin. Aradaki yaş farki buyukte olsa küçük te olsa zor oluyor. Ama yaş farki az olunca fiziksel olarak daha cok yoruluyorsun. Cocukta tam net kendini ifade edemiyor. Halan ihtiyaclarini biz karsiliyoruz. Kardes guzel sey. İki çocuk harika bir duygu. Hem anne baba hem cocuklar icin.
canım çok sağol inşallah bende korkuyorum gelecekten ama bir şekilde büyüyecek artık zor olacak biliyorum sen nasılsın yardım edenin var mı benim annemler kayınvalide var annem daha yakın oğlun kıskanıyor mu nasıl bebeğe karşı işi ne yaptın tekrar izin mi aldın bende ağustosa kadar çalışcam sonra 2 yıl daha izin alacam iki çocukla hemen dönemem işe hayırlısı bakalım yaşayıp görecez

Benim kızım benim kadar konuşabiliyor canım.
Az önce anneannesi ile konuşuyorlardı:
Annem: kardeşin (8aylık) uyudu mu?
Kızım: hayır. Gözleri açık hâlâ bana bakıyor.

11kilo 82santim ama konuşması yüzümüzü güldürüyor pamugumun :nazar:

Maşallah.. Bebeğini de hayırla sağlıkla büyüt canım

maşallah canım kızlar daha erken konuşuyor sanırım oğlum da çok akıllı ama tam cümle kuramıyor ama her şeyi anlıyor unutmuyor hiç bir şeyi 8 aylık oldu mu maşalllah ne güzel büyütmüşssün sen onun cinsiyeti ne

maşallah canım kızlar daha erken konuşuyor sanırım oğlum da çok akıllı ama tam cümle kuramıyor ama her şeyi anlıyor unutmuyor hiç bir şeyi 8 aylık oldu mu maşalllah ne güzel büyütmüşssün sen onun cinsiyeti ne
Zaman cabuk geçiyor canım.
Evet küçük bebeğim de kız.
Sen de sağlıcakla kavusursun insallah prensesine.
Her insan gibi her bebek de farklı.
Konuşmayı nasılsa öğrenir, çocuklarınıza susmayı öğretin diyordu Mustafa Kemal Sayar.

Bir zamanlar bir Pembedon5 Pembedon5 bir eymentaa eymentaa bir @Surrender bir pitipitikare pitipitikare bir bir bir biiirrrr sürü arkadaaaş vardı yaa nereye kayboldular acep..
Neler paylaşırdık ne muhabbetler ederdik bee...
Maze Selam canım,

Uzun zaman bakmadım buralara, ama son haftalarda nostalji yapasım geldi, girdim baktım eski yazışmalara.
Ne güzel günlermiş...:emir_bebek:

Bebişler minicik, yok diş çıkardı, yok meyveyi şöyle püre verdim, seninki ek gıdaya başladı mı, benimkinin gazı çıkmıyor filanmış muhabbetler. Şimdi evlatların bir kısmı okullu bile oldu, kreşe başlayanlar vardı hatırladığım kadarıyla,zaman hakikaten su gibi...:KK1:

Ben İnci'mi büyütüyorum, işe döneli de 1 yılı geçti bu arada, hem çalışıp hem eve yetişmek hiç kolay olmuyor ama yine de çok şükür, Allah sağlık sıhhat versin, çalışalım, evlatlarımıza bakalım, onlar da biz de rahat edelim inşallah.:anne:

Senden ne haber? Nasıl gidiyor oğluşla hayat? :KK200:

Merhaba kızlar

Arada bakıp cikiyorum buraya yazamadan

Kızım bu ara dışardan gelen seslere takmis durumda korkuyor nedeni ise banyodan alt kata su siziyormus yerler kırıldı haliyle matkap calisti çok korktu hemen dışarı çıkardım

Çocuk Dr geçici Bir surec dedi cok şükür
Çok meraklı herşeyi soruyor çenesi hic durmuyor o ney bu ney

Karşılıklı diyalogumuz iyi herseye bı cevabi var cok bilmiş bazen bunalıyorum ama çok Şükür bu gunlere

Yaz bitimi tekrar tüp Bebek tedavisine basliycam korunmadigimiz halde olmuyor

Tuvalet eğitimine 19aylikken başlamıştım artik kacirma dahi olmuyor maşallah bizden böyle kızlar ;))

Maze Selam canım,

Uzun zaman bakmadım buralara, ama son haftalarda nostalji yapasım geldi, girdim baktım eski yazışmalara.
Ne güzel günlermiş...:emir_bebek:

Bebişler minicik, yok diş çıkardı, yok meyveyi şöyle püre verdim, seninki ek gıdaya başladı mı, benimkinin gazı çıkmıyor filanmış muhabbetler. Şimdi evlatların bir kısmı okullu bile oldu, kreşe başlayanlar vardı hatırladığım kadarıyla,zaman hakikaten su gibi...:KK1:

Ben İnci'mi büyütüyorum, işe döneli de 1 yılı geçti bu arada, hem çalışıp hem eve yetişmek hiç kolay olmuyor ama yine de çok şükür, Allah sağlık sıhhat versin, çalışalım, evlatlarımıza bakalım, onlar da biz de rahat edelim inşallah.:anne:

Senden ne haber? Nasıl gidiyor oğluşla hayat? :KK200:
Ah pitii bebekken daha kolaymış aslında biz bilememişiz :KK53:
Ben çalışmıyorum yine de kolay değil. Çok hareketli ordan atlıyo buraya zıplıyo evde de dışarıda da koştur maze peşinden :ruh:
Henüz tam konuşamıyo ama çenesi de hiç durmuyo maşallah :ukala: Bayramdan sonra tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Tuvaletini uzun süredir söylüyo ama hadi gidelim tuvalete yapalım diyorum ıııhhh bu bu diye bezini gösteriyo bezine yapacakmış paşam :sinirli: Normal wc klozet adaptörü son çare lazımlık aldım ama yookk. Sadece teklif ettim istemedi ama artık ciddi eğitime geçicez inşallah.
Bir taraftan 2. de olsa birlikte büyüseler diyorum çıldırmış olmalıyım :skandal:
Anneanne ve babaannelerle aynı muhitteyiz biraz da şımarıyo bu yüzden..
Öyle işti piti im ya Allah kolaylık versin hepimize sağlıcakla büyütelim minnakları. İnciyle seni öpüyorum çok :KK200:

Ah pitii bebekken daha kolaymış aslında biz bilememişiz :KK53:
Ben çalışmıyorum yine de kolay değil. Çok hareketli ordan atlıyo buraya zıplıyo evde de dışarıda da koştur maze peşinden :ruh:
Henüz tam konuşamıyo ama çenesi de hiç durmuyo maşallah :ukala: Bayramdan sonra tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Tuvaletini uzun süredir söylüyo ama hadi gidelim tuvalete yapalım diyorum ıııhhh bu bu diye bezini gösteriyo bezine yapacakmış paşam :sinirli: Normal wc klozet adaptörü son çare lazımlık aldım ama yookk. Sadece teklif ettim istemedi ama artık ciddi eğitime geçicez inşallah.
Bir taraftan 2. de olsa birlikte büyüseler diyorum çıldırmış olmalıyım :skandal:
Anneanne ve babaannelerle aynı muhitteyiz biraz da şımarıyo bu yüzden..
Öyle işti piti im ya Allah kolaylık versin hepimize sağlıcakla büyütelim minnakları. İnciyle seni öpüyorum çok :KK200:
benimki de isterse derdini çok güzel anlatıyor..onun dışında arapça konuşuyor sanırım ,arapça bilen çocuk yapmışım :KK53::KK53:

Back