- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.508
- 32
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.921
Yok canım yanlış anladın ben bebeği istiyorum istemeseydim spiralimi hayatta çıkarmazdım çünkü oğlumu kardeşsiz bırakmak istemiyorum ve hazır küçükken ikisi bir büyüsün düşüncesindeyim.. orda istemediğim dediğim şey oğlumun iki yaşından sonra yatacak odası olmaması ve bizimle yatması.. zaten hep ortamıza giriyo yatınca yatağına koyuyorum uyanıksa illa bizimle yatacak böylede olmaz.. ama bugün konuştum eşimle bitane odayı çocuk odasına çevircez yaza artık kalabalık gelen olursada çocuk odasında yatar yapacak bişi yok :)) çatıyada teraslı iki misafir odası yapılacak borçlar bitince artık misafirde ona göre gelsin 2+1 ev sonuçta napalım..Doğrudur canım yaa o konuda bende öyleyim Allaha emanetler.
O kadar sık çıktı oluyo gelen giden canım devamlı çok kalıcı misafirin olursa ne yapılabilir bilmiyorum ama yine bi odayı çocuk odası gibi duzenleyebilirsin aslında doğuran yataklı filan büyük mü odalar bilmiyorum ama ona göre dizanyn edebilirsin 2 yaş sonrası daha çok bağımlı oluyorlarmış bende o yaşlarda ayırmak istiyorum zor da olsa 2. Bebek içinse bende istemiyorum ne bileyim bazen oğlumu kardeşsiz bırakmak doğru mı acaba diyorum bazen hiç olmasın diyorum yakın yıllarda düşünmüyorum yani ama senin için nasıl olur bilemiyorum iyi düşünmek lazım Allah onun rızkını veriyor ama o kadar zor ki geçinmek Allah herkese kolaylık versin